Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: κακογουστιά ή πρακτικότητα..?

Πηγα_Λευκαδα_το_Σ.Κ.Και_παρολο_που_πληρωσα_μια
    αποσπωμενη_βαση_για_σακο_και_μια_μεγαλη_ζελατινα_
    150E_δεν_τα_εβαλα_γιατι_σκεφτηκα_πως_να_
    κυκλοφορησω_το_Ζ_σε_τετοια_κατασταση.

Θα_τα_βαλω_το_Σεπτεμβρη_για_Ιταλια.....

Εγώ θα έβαζα αυτο:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	01082007057js8.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	69,6 KB 
ID:	99341
    ..(...\............./....)
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../
    ....\...................·´

Για να το φορτώσω ετσι:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	830346719_196b154e1d.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	39,2 KB 
ID:	99342
    ..(...\............./....)
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../
    ....\...................·´

ανεμελο μελος

Re: Re: Re: Re: κακογουστιά ή πρακτικότητα..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Απαπαπαπαπαπα που λέει και ο Γεωργίου. Μα καλα τι αίσχος είναι αυτό, είμαι βέβαιος ότι αυτός που το έχει ακούει και Πεγκυ Ζηνα.
    a xa xa xa kalo:rotflmao:

ανεμελο μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
    Για να το φορτώσω ετσι:
    auto einai pragmatika kalo.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάμε πάλι....

Στο εξωτερικό (και προφανέστατα αναφέρεσε στην Ευρώπη) έχουν δεκάδες/εκατοντάδες πίστες να γουστάρουν! Επίσης τα κλειδώνουν 10-11 μήνες το χρόνο και τα κυκλοφορούν 1-2 μήνες.

Εσύ τα χιλιάδες SS που τα είδες; εκτός κι αν κυκλοφορείς καθημερινά στις άλπεις και δεν το ξέρουμε. Αντίθετα, θα σε πληροφορήσω ότι οι μηχανές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη κι αλλού είναι τα Sport Touring και τα Touring.

Στην τελική, θα συμφωνήσουμε οτι ο καθένας ταξιδεύει με ότι γουστάρει. Αυτό όμως δεν τον απαλλάσει απο το λάθος! Κι εγώ με SS "ταξιδεύω" αλλά όταν σκέφτομαι να το φορτώσω με ασφάλεια, θα προτιμούσα να ειχα ένα 1400GTR ή ένα Pan European...

A, και που σαι.... αν σε κανένα στριφτερό δρόμο στο βουνό σε τσαγιώσει κανένας παππούς που καβαλάει τουρίστα, κάνε ότι σε έπιασε κατούρημα και σταμάτα να φύγει μακρυά
    Nικο, δεν διαφωνουμε επι της ουσιας.

Και εγω οταν παλευω να φορτωσω τη μηχανη τσαντιζομαι και σκεφτομαι οτι θα ηθελα για αυτη τη δουλεια να εχω ενα FJR πχ η ενα 1200 GS, αλλα οντας και εσυ κατοχος SS γνωριζεις το αξιωμα: θυσιαζουμε λιγο απο κατι για να εχουμε περισσοτερο απο κατι αλλο.

Οταν στα Μεγαρα η στις Σερρες βλεπω τα GS, τα Vstrom η τα ΧΤ να στριβουν δεν λεω οτι δεν εχουν λογο/δικαιωμα να βρισκονται εκει, και παρομοιως οταν βλεπω K7 και R1 φορτωμενα να ταξιδευουν για Χαλκιδικη απο Αθηνα δεν λεω οτι δεν εχουν λογο/δικαιωμα να ταξιδευουν. Ειπαμε: ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του και απο εκει και περα δεν πεφτει λογος σε κανεναν.

Τα χιλιαδες SS που ταξιδευουν στον κοσμο δεν χρειαζεται να εισαι απο πανω για να τα βλεπεις... Δοξα το Θεο τα αρκετα φορουμ που παρακολουθω αναφερουν πολλα παραδειγματα.
    Επισης τωρα πλεον οι μηχανες κυκλοφορανε ολο το χρονο στις περισσοτερες χωρες, εκτος και αν εχει χιονισει.

Α και που σαι... Εγω ειμαι ΠΟΛΥ μικρος για να αναμετρηθω με καποιον ..."παππου" που οργωνε τις Ευρωπες πριν καν γεννηθω... Δεν νομιζω οτι ειπα ποτε κατι αλλο. Ειπαμε: Respect.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η πλακίτσα κομμένη με μενα μικρέ, οκ?
    Και με μενα, "μεγαλε". Οκ;
    Νίκος
    Open Horizons

Όλα είναι θέμα πρακτικής και αισθητικής του ιδιοκτήτη.

Εγώ προσωπικά καλύτερα να το κάψω το Fazer παρά να βάλω βαλίτσα πίσω. Για κάθε μέρα δε, προσαρμόστηκα αλλιώς.

Κι αν θα το σκεφτώ ποτέ, μόνον σε ταξίδι. Αγόρασα πρόσφατα ένα tank bag, αν θα βάλω σαμάρια, και θα είμαι ΟΚ.

Στα μεγάλα On-Off και στα μεγάλα touring όμως κολολέει να τα φορτώνεις με όλα τα κομφόρ.

Τώρα για κάτι μοντέλα που οπτικά μια τέτοια παρέμβαση μοιάζει εντελώς εμετός.......μα σάμπως, το μοναδικό θέαμα είναι που μας γυνράνει τα έντερα.........τι να κάνεις, αφού βολεύει τον άλλον.....εμείς απλώς δεν τον καλούμε σε κόντρα για μην χάσουμε και δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε.....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF