Σελίδα 19 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εχεις δικιο

τιγκα στα λασπονερα (ουτε χωματινη να μουνα)

(παντως δε μπορω να πω το λογοπαιγνιο καλο ηταν )
    there is always time for you to save!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	panta_me_xronia_me_kairous.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	36,3 KB 
ID:	99422
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Άντε παιδιά...όλοι μέλη.Ο Σωκρατάκιας έχει έξοδα τελευταίως.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]

<< 25.350...

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών (4 Ιουνίου - 11 Αυγούστου) ο κόσμος της ΑΕΚ έφτασε τα 25.350 διαρκείας και απομένουν αρκετές κάρτες οι οποίες έχουν γίνει κράτηση από φίλους της ομάδας που βρίσκονται ακόμα σε διακοπές και δεν τις έχουν παραλάβει. >>

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    STOYBI... άστο ρε φίλε ... ουδεμία σύγκριση... εσείς πληρώνετε 60-80€ για να είστε μέλη και να έχετε "δικαίωμα" (!!!!!) για αγορά διαρκείας!

Το πελάτης είναι επίθετο, που αφορά μόνο γαύρους.

Πολύ θα θέλατε να φτάσετε τέτοιους αριθμούς στα διαρκείας... εδώ 19.000 έδωσε ο Κόκκαλης και ακόμα στα 15.000 παρά κάτι είσαστε... άστο ρε φίλε σου λέω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    STOYBI... άστο ρε φίλε ... ουδεμία σύγκριση... εσείς πληρώνετε 60-80€ για να είστε μέλη και να έχετε "δικαίωμα" (!!!!!) για αγορά διαρκείας!

Πολύ θα θέλατε να φτάσετε τέτοιους αριθμούς στα διαρκείας... εδώ 19.000 έδωσε ο Κόκκαλης και ακόμα στα 15.000 παρά κάτι είσαστε... άστο ρε φίλε σου λέω.

Gandalf

δε μπορουμε να δωσουμε παραπανω γιατι το γηπεδο ΜΑΣ δε μας χωραει

και το παρασημο του κομπλεξικου το εχουν παρει τα αεκακι προ πολλου (μονο με εμας ασχοληστε με τιποτα αλλο )

και αν θες να μιλησουμε για τους γαυρους τους πωρομενους που δεν ειναι εδω μεσα θα σου πω κατι αλλα μην στεναχωρεθεις και συ και οι υπο΄λοιποι

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ αεκακι ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ
    (μονο μια χρονια που πηγαν οι ΄΄εξυπνοι ΄΄και ανοιξαν συνδεσμο της αεκ στον πειραια που καηκε το ιδιο βραδυ )

μονο με τον βαζελο

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

evi...

1) το thread ονομάζεται "μόνο για ΑΕΚτζήδες" και έχουν μπεί σχεδόν όλοι οι κόκκινοι του forum και έχουν γράψει (όσοι δεν πήγαν διακοπές δηλαδή).

2) Δεν μιλώ για τα διαρκείας που έχει δώσει και σωστά λες οτι τόσα μπορεί για να έχει διαθέσιμες θέσεις... αλλά για αυτά που έχουν αγοραστεί παρόλο που το ημερομηνιακό όριο , νομίζω πλησιάζει στο τέλος του για την προμήθεια τους. Ξεκινήσατε περίπου 15-18 μέρες μετά απο εμάς, αν θυμάμαι καλά.

3) Το οτι ασχολούνται κάποιοι με τους κόκκινους δεν έχει να κάνει με τα εσωτερικά σας, αλλά με το ποιόν του γάυρου , στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την αλαζονεία που προέκυψε απο αυτό. Αδιαφορώντας βέβαια , αν η διαιτησία ήταν παραπάνω απο ευνοϊκη. (ειδικά τα πρώτα χρόνια που πήρατε πρωταθλήματα!!!)

Α... και μην μου κουνάς το δάχτυλο εμένα... :rotflmao: :rotflmao: ....ζαλίζομαι!!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Gandalf
    Ειναι το ιδιο μονοπατι που ακολουθησε ο Ντεμης με την " ενωση 19τοσο" και δεν επιασε.... ( Καλο η κακο ο καθενας οπως το κρινει... )

Κατα τα αλλα.... Μηπως θες να ανανεωσουμε το ραντεβου μας τελος της περιοδου για το ποιος θα εχει ( μεσο ορο ) τον περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο συνολικα ολη την περιοδο ?? ( και ας εχουμε το μισο γηπεδο σε χωρητικοτητα απο εσας..)

Μηπως ξερεις καποια πηγη να βρουμε στατιστηκα προηγουμενων πρωταθληματων για να δουμε τι μαζευε η αεκ και τι ο οσφπ σε κοσμο καθε σαιζον μεσο ορο και να το ξανασυζητησουμε ???

Παραμυθιαζεστε φιλε μου στο εχω ξαναπει...

evi...

1) το thread ονομάζεται "μόνο για ΑΕΚτζήδες" και έχουν μπεί σχεδόν όλοι οι κόκκινοι του forum και έχουν γράψει (όσοι δεν πήγαν διακοπές δηλαδή).

3) Το οτι ασχολούνται κάποιοι με τους κόκκινους δεν έχει να κάνει με τα εσωτερικά σας, αλλά με το ποιόν του γάυρου , στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την αλαζονεία που προέκυψε απο αυτό. Αδιαφορώντας βέβαια , αν η διαιτησία ήταν παραπάνω απο ευνοϊκη. (ειδικά τα πρώτα χρόνια που πήρατε πρωταθλήματα!!!)

Α... και μην μου κουνάς το δάχτυλο εμένα... :rotflmao: :rotflmao: ....ζαλίζομαι!!!!

Gandalf
    1) Και εγω αεκτζης ειμαι !!

3) Καποτε ηταν ΟΛΑ τα χρονια....
    Μετα ηταν τα ΜΙΣΑ χρονια......
    Τωρα ειναι τα ΠΡΩΤΑ χρονια......

Ελεος.............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI.... ποτέ δεν ανασκεύασα τα λεγόμενα μου. Πάντα έλεγα και λέω πως ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια , δίκαια πήρε πρωτάθλημα. Για τα πρώτα 3-4 όμως... άστο καλύτερα, γιατί θυμάμαι κάτι κόκκινα πέναλτυ που ούτε στις αλάνες δεν τα δίνουν.

Για τον μ.ο. έχεις δίκιο και το παραδέχομαι (μπορείς να μπείς στο site της Superleague για επίσημα στοιχεία.). Αλλά για διαρκείας... δεν νομίζω. Πέρισυ και πρόπερσυ... πρωτεία σε εμάς.

Απο εκεί και πέρα.... θα δούμε και φέτος.

Gandalf

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    1) Και εγω αεκτζης ειμαι !!

3) Καποτε ηταν ΟΛΑ τα χρονια....
    Μετα ηταν τα ΜΙΣΑ χρονια......
    Τωρα ειναι τα ΠΡΩΤΑ χρονια......

Ελεος.............

Τοτε ολοι εμεις οι ΑΕΚτζηδες οφειλουμε να ζητησουμε ενα μεγαλο συγγνωμη................
    στον αναμορφωτη του Ελληνικου ποδοσφαιρου.....ολυμπιακο :hypnotize :ZZZ: :hypnotize :ZZZ:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nabas_fucku.jpg 
Προβολές:	42 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	99427
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

η γαυροmaira δεν μπηκε ουτε 1 ποστ να γραψει!

ΥΓ: βαλε και τον τρουπερ!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

STOYBI.... ποτέ δεν ανασκεύασα τα λεγόμενα μου. Πάντα έλεγα και λέω πως ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια , δίκαια πήρε πρωτάθλημα. Για τα πρώτα 3-4 όμως... άστο καλύτερα, γιατί θυμάμαι κάτι κόκκινα πέναλτυ που ούτε στις αλάνες δεν τα δίνουν.

Για τον μ.ο. έχεις δίκιο και το παραδέχομαι (μπορείς να μπείς στο site της Superleague για επίσημα στοιχεία.). Αλλά για διαρκείας... δεν νομίζω. Πέρισυ και πρόπερσυ... πρωτεία σε εμάς.

Απο εκεί και πέρα.... θα δούμε και φέτος.

Gandalf
    Gandalf ... Γενικα μιλησα και ποτε δεν ισχυριστηκα οτι ανασκεύασες τα λεγόμενα σου ... Προς Θεου...

Οσο για τα περσυνα ( για προπερσυ δεν ξερω ) τουλαχιστον διαρκειας και μονο αυτα για την ΑΕΚ εχεις δικιο !!!! Αλλα δεν ειναι τα διαρκειας το ζουμι.... Το ζουμι ειναι το τι λαο θα μαζεψει η καθε ομαδα στο γηπεδο....

Και αν θα προσεξεις απο λαο ( ασε τα ντερμπυ εξω ) ειδικα σε παιχνιδια χαμηλης σημασιας και απο θεαμα, και απο βαθμολογικη αποψη , οι διαφορες μεταξυ μας ειναι μεγαλες ... Αν κανω λαθος με διορθωνεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Τοτε ολοι εμεις οι ΑΕΚτζηδες οφειλουμε να ζητησουμε ενα μεγαλο συγγνωμη................
    στον αναμορφωτη του Ελληνικου ποδοσφαιρου.....ολυμπιακο :hypnotize :ZZZ: :hypnotize :ZZZ:
    1-1 το σκορ ???

evi...

Gandalf

ναι αλλα και αυτο για τον ΟΣΦΠ αν θυμαμαι καλα αεκακια το ανοιξανε το ποστ :rotflmao:

και ξαναλες οτι ειχατε πιο πολλα διαρκειας καλα αν ειχαμε και μεις εδρα το ΟΑΚΑ θα ειχαμε περισσοτερα απο εσας .....αφου το λες και ο ιδιος η χωρητικοτιτα του γηπεδου ΜΑΣ ειναι μικρη

υσ

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    1-1 το σκορ ???
    ποιον αιωνα? :rotflmao: :rotflmao:

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

χτυπα τον και αλλο, χτυπα τον αλυπητα, δειξ΄του παλιοαεκτζη!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παρόμοια θέματα

1. μονο για χριστιανούς?
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 23:56
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες