Το παιδί με το Shoei στη φωτό είναι φτυστός ο "κακός" που έπαιζε στο Darkman![]()
Το παιδί με το Shoei στη φωτό είναι φτυστός ο "κακός" που έπαιζε στο Darkman![]()
Kyriakost
τα Σουι εχουν την ημερομηνια παραγωγης γραμμενη με σταμπα (κοκκινη νομιζω) στο μεσα μερος του κρανους. Σηκωσε την υφασματινη επενδυση και κοιτα το λευκο αφρολεξ γυρω γυρω - θα την βρεις![]()
ασχετος...
Εγω έβγαλα τα μάγουλα , και τα ξαναεβαλα , η εσωτερική επένδυση δεν βγαίνει ούτε για πλύσιμο ... διαφορετικά θα την είχα βρει !!
Θα ξανακοιτάξω ..
δεν σε ειπε να την βγαλεις, αλλα ζ'γα ζ'γα να παραμεριζεις τα "κοψιματα" της εσωτερικης φοδρας προκειμενου να δεις το ενδοτερο αφρολεξ το οποιο και εχει σφραγιδα με την ημερομηνια!Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εγω έβγαλα τα μάγουλα , και τα ξαναεβαλα , η εσωτερική επένδυση δεν βγαίνει ούτε για πλύσιμο ... διαφορετικά θα την είχα βρει !!![]()
![]()
![]()
ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν σε ειπε να την βγαλεις, αλλα ζ'γα ζ'γα να παραμεριζεις τα "κοψιματα" της εσωτερικης φοδρας προκειμενου να δεις το ενδοτερο αφρολεξ το οποιο και εχει σφραγιδα με την ημερομηνια!![]()
![]()
![]()
ασχετος...
εγω παλι εχω να πω οτι εχεις ξεκολωθει να χαλας τα φιλμ της φωτογραφικης σου μηχανης σε βλακειες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τις ευχαριστιες στον mrklyk που σου απαντησε πρωτος απλα επρεπε να τα σπασω και να τα κανω πιο λιανα!![]()
Ωραίες είναι και οι πιπεριές ... αλλά στο δικό μου θα κρεμάσω κολοκυθάκια:rotflmao:
Πω πω ... πήγε η καρδιά μου στην θέση της , ένα βάσανο λιγότερο , από κράνος πάμε καλά !![]()
για ενα κρανος 5 σελιδες!
για το αχ 105....
φαντασου για τπτ σοβαρο τι θα γινει!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Γιατί πρώην; Πάει; Καπούτ;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αντε, να φιλησω και εγω το πρωην και best of κρανος μου...![]()
![]()
λογω ατυχηματος δεν μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Γιατί πρώην; Πάει; Καπούτ;![]()
![]()
Θέλουν προσοχή τα ρημάδια , ούτε και το παλιό μου ταπεινό κράνος,
το πετούσα από εδώ και από κει .
Αλλα και το νεο , άλλη μια σκοτούρα παραπάνω , μην χτυπηθεί , ή μου το κλέψουν !!
Βέβαια αγόρασα καλή βαλίτσα για την μηχανή , αλλά και πάλι έχω λίγο άγχος .