ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
aaaaxxx......
......ti mas kaneis tora.....
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Kαθε εποχη εχει και τις δυσκολιες της
Τοτε ηταν 2-3 τα ονοματα, τωρα ειναι 10, που πρεπει να ανταγωνιστεις
περιφημο επιπλο και κορυφαιοσ αναβατησ,τωρα με το χρωμα και μονον νοσταλγουμε ...φυσικα βελτιωμενα τα νεα μοτο σε ολα τα σημεια και αυτο κανει ακομα καλυτερουσ του τοτε αναβατεσ που ειχαν να τιθασευσουν το beast ,εμενα θα μακραιναν τα χερια μου(αφου θα τα ειχα κανει πρωτα πανω μου!!)),,,κοιτα πωσ το εστριβε!! λεσ και ειναι motard![]()
Εμμμμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
περιφημο επιπλο και κορυφαιοσ αναβατησ,τωρα με το χρωμα και μονον νοσταλγουμε ...φυσικα βελτιωμενα τα νεα μοτο σε ολα τα σημεια και αυτο κανει ακομα καλυτερουσ του τοτε αναβατεσ που ειχαν να τιθασευσουν το beast ,εμενα θα μακραιναν τα χερια μου(αφου θα τα ειχα κανει πρωτα πανω μου!!)),,,κοιτα πωσ το εστριβε!! λεσ και ειναι motard![]()
το "ς" είναι στο "w".
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αλλα εκοψα τα νυχια και δε φτανω:rotflmao:
Το χειμώνα πρέπει να τα κόβεις για να σού κάνουν τα γάντια.Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
αλλα εκοψα τα νυχια και δε φτανω:rotflmao:![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχ ωραίες εποχές βαρβατίλα αναβάτες και απίθανες μοτοσυκλέτες...