Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΙΝΙΑ!!ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Νέο μέλος

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΙΝΙΑ!!ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Γεια σε όλους τους φίλους του δίτροχου. Θα σας είμαι υπόχρεος εάν με τις γνώσεις σας με βοηθήσετε .Συνέβη λοιπόν το εξής –προχθές έχω παρκάρει τη μηχανή (cbr 600f)έξω από το σπίτι μου σε σημείο τρία μέτρα εκτός δρόμου. Μια κυρία οδηγός ι.χ., άγνωστο σε εμένα το γιατί, κάνει κάτι τρελά και πέφτει πάνω στη μηχανούλα μου. Η μηχανή με την στουκα που τρώει από το ιχ στην αριστερή πλευρά, γυρίζει και σκάει κάτω με την δεξιά πλευρά.
    Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε όλοι σας. Γρατσουνιές και χτυπήματα ΠΑΝΤΟΥ πάνω στη μηχανή. Παιδιά, με πόνεσε η καρδιά όταν την είδα. Το ευχάριστο είναι ότι η κυρία δέχτηκε, ότι φέρει την ευθύνη (φως φανάρι) και μου έκανε υπεύθυνη δήλωση, επίσης καταγράφηκε το συμβάν και στην αστυνομία .
    Το αυτοκίνητο έχει Γερμανικές πινακίδες ,οδηγός ήταν η κόρη του ιδιοκτήτη και έχει ασφάλεια ALLIANZ, ενώ η μηχανή ,που αγοράστηκε το 2006 τον Ιούλιο, καινούργια από την Ηοnda,έχει ασφάλεια GENERAL. EΔΩ θέλω την βοήθεια σας. Ακόμη μιάς και είναι αργίες, δεν έχει δει κανείς τη μηχανή (ούτε ασφαλιστής, ούτε πραγματογνωμών) . Υπάρχουν γρατσουνιές μικρές σχετικά σε διάφορα κομμάτια πχ ουρά ,εξάτμιση , τα δέχεται για αντικατάσταση η ασφάλεια ή πρέπει να <<γίνουν>> πιο έντονες ;;;;;
    και γενικότερα τι πρέπει να προσέξω μιας και οι ασφάλειες είναι ψιλολαμογια.;;;;;
    Ευχαριστώ συνάδερφοι ,με την ευχή να μην σας τύχει κάτι ανάλογο.

τυχαινουν και αυτα....

απλα φωτογραφισε τα ολα λεπτομερως....

δεν μπορει να λειπουν ολοι....
    εστω η οδκη ασφαλεια λειτουργει,καποιος στα τμηματα ζημιων πρεπει να ειναι...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    καλα ρε ..

αυτη τη δουλεια θα κανεις ?θα πεταγεσαι παντου ??

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    λογικα οτι εξαρτημα εχει υποστει ζημια στο ατυχημα θα αντικατασταθει

αν εχεις after market κομματια (εξατμιση κτλ κτλ) θα χρειαστει να προσκομισεις και την αποδειξη αγορας ή το τιμολογιο

το θεμα ειναι οτι θα πάρει μάλλον αρκετο χρόνο μιας και μιλαμε για οχημα με ξενες πινακιδες και ασφαλεια...

αλλα καλυτερα να μιλησεις με τον ασφαλιστή σου.......

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Νέο μέλος
    Η μηχανη είναι οπως ακριβώς την αγορασα.Δεν εχω αλλάξει τίποτε.

Πιο πολύ αγχώνομαι με τις μικρογρατσουνιες γιατί φοβαμαι οτι ο εμπειρογνώμονας δεν θα μου δικαιολογήσει ολοκληρο κομμάτι για "δυο γρατσουνιτσες" ,οπως φανταζομαι θα μου πεί.

Εγω ομως την μηχανή την είχα μπιμπελό-αγρατσούνιστη και ετσι τη θέλω πίσω.Μπορώ να κάνω κατι σε περίπτωση που πέσω σε κανα τενεκέ εμπειρογνώμονα ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FFK
    Η μηχανη είναι οπως ακριβώς την αγορασα.Δεν εχω αλλάξει τίποτε.

Πιο πολύ αγχώνομαι με τις μικρογρατσουνιες γιατί φοβαμαι οτι ο εμπειρογνώμονας δεν θα μου δικαιολογήσει ολοκληρο κομμάτι για "δυο γρατσουνιτσες" ,οπως φανταζομαι θα μου πεί.

Εγω ομως την μηχανή την είχα μπιμπελό-αγρατσούνιστη και ετσι τη θέλω πίσω.Μπορώ να κάνω κατι σε περίπτωση που πέσω σε κανα τενεκέ εμπειρογνώμονα ;;;

Αν η μηχανή έχει Α΄αδεία κυκλοφορίας μέχρι πριν από 5 χρονιά θεωρείτε καινούρια και τα τα φθαρμένα ανταλλακτικά ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ με ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.Ακόμα και για την παραμικρή γρατζουνιά μην δεχθείς βάψιμο.Αν σου κανουν μαγκιές βαλέ έναν δικηγόρο να τους τηλεφωνήσει και όλα καλά.
    Όπως είναι φυσικό αυτοί θα θέλουν να την βγάλουν όσο πιο φθηνά γίνεται.Εσυ μην μασάς.Ενημερώσου από τον ασφαλιστή σου για τα δικαιώματα σου και γ@μ@ τους οπου του βρεις...
    Αντε και καλά ξεμπερδέματα...
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    μετά απο τον 1ο χρόνο κιόλας ξεκινάς να χάνεις αξία... απο οτιδήποτε είναι πάνω στην μηχανή,
    δεν θυμάμαι τα ποσοστά αλλά αυτό το 5ετίας ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ισχύει!
    ξέρω ότι ισχύει ο χρόνος... για τα πάντα χωρίς υποτίμηση!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αν η μοτοσικλέτα πάει για ολική αντικατάσταση τότε ναι αποζημιώνεσαι για την εκάστοτε εμπορική άξια της μοτο .Αν πρέπει να αλλαχτούν κάποια μέρη της και είναι μέχρι 5ετιας τότε θεωρείτε καινούργια και αυτά αντικαθιστώνται με καινούρια.
    Με την προηγούμενη μοτό που είχα τράκαρα τον 08/2005 ενώ η πρώτη άδεια κυκλοφορίας ήταν τον 05/2001.Η άξια των καινούριων ανταλλακτικών χωρίς τα εργατικά ήταν 9.200,00? ενώ η εμπορική αξία της μοτο 8.500,00?.Οπως ήταν φυσικό δεν μου την επισκεύασαν .Πούλησα ότι είχε απομείνει για "σώστρα" (1.500,00?) και τα υπόλοιπα μου τα ΄δωσαν μετρητά στο χέρι (7.000,00?).
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    οπως ειπαν και οι προλαλησαντεσ(orismenoi),η αλιανζ ειναι αψογη ασφαλιστικη,παλαιοητα υλικων ειναι μετα την πενταετια και αυτο υπο συζητηση..τα γρατζουννισμενα εξαρτηματα πλην πλαστικων και πλαισιου αντικαθισταντε,το πλαισιο αν ειναι μονο γδαρμενο επισκευαζεται με καλα αποτελεσματα,για τα πλαστικα αναλογα την διαπραγματευση του συνεργα με τον πραγματογνωμονα...
    ποιος ειπαι οτι ζητανε τιμολογια για αφτερμαρκετ εξατμιση??
    τιποτα δεν ζητανε αν σου βγαλει αντικατασταση εξατμισης βαζεις οτι εξατμιση θελεις δεν προκειται να σου πει κανεις γιατι την εβαλς την ταδε εξατμιση..
    εσυ θα βαλεις την ακριβοτερη αν σηκωνει η τσεπη σου..η την καλυτερη..
    προτεινω leovince ...και αμα εχεις και γνωστο μαγαζι σου την υπερτιμολογει και λιγακι και βγαζεις και λεφτα...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    μετά απο τον 1ο χρόνο κιόλας ξεκινάς να χάνεις αξία... απο οτιδήποτε είναι πάνω στην μηχανή,
    δεν θυμάμαι τα ποσοστά αλλά αυτό το 5ετίας ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ισχύει!
    ξέρω ότι ισχύει ο χρόνος... για τα πάντα χωρίς υποτίμηση!
    αυτο το πενταετιασ ΣΙΓΟΥΡΑ ισχυει..
    την τελευταια τριετια πηρα απανω απο 7 φορες λεφτα απο ασφαλιστικες εταιριες. σε οχημα4 ετιας και μηχανη τριετιας με μηδεν παλαιοτητα ανταλακτικων....μετα την 5ετια ειναι 5 %η διετια στα ανταλκτικα μονο....
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Νέο μέλος
    :wacko: Σας ευχαριστώ ολους για τις πληροφορείες.
    Σήμερα ή την Δευτέρα θα κανονίσω ραντεβου με τον εμπειρογνώμονα.
    Θα σας ενημερώσω σχετικά.

Τα περί παλαιότητας οχήματος και αντίστοιχης μείωσης της αποζημίωσης δεν υπάρχουν σε κανένα νόμο. Τα έχουν βγάλει οι ασφαλιστικές και τα εφαρμόζουν όπου μπορούν. Εσύ πρέπει να απαιτήσεις να πληρωθείς το 100% του τιμολογίου της επισκευής (εργασία Κ ανταλλακτικά). Είναι υποχρεωμένοι να στο πληρώσουν.

Re: ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΙΝΙΑ!!ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FFK

Το αυτοκίνητο έχει Γερμανικές πινακίδες ,οδηγός ήταν η κόρη του ιδιοκτήτη και έχει ασφάλεια ALLIANZ,
    πρέπει να θεωρήσε απο τους πιο τυχερούς.

γερμανικές και ALLIANZ είναι ότι καλύτερο.

και θα βγάλει και ο εμπειρογνώμονας που θα έρθει απο την ιστορία σου.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μην φας το παραμυθι περι παλαιοτητας.

Στις μοτο δεν υπαρχει παλαιοτητα και δεν προβλαιπετε βαφη αλλα αντικατασταση σε ολα .

Καλα ξεμπερδεματα.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF