Η ιδεα επεσε απο τον Κο Θανο
....θελου βολταααα και θελω διημερουυ
ωραια που θεεε
Θελω να παω εδεσσα και μετα καρδιτσα απο καταρα
Αρχισαν οι διαπραγματευσεις θα φυγουμε στις 4 για να μην μιας πιασει ζεστη..
σιγα μην παμε να μοιρασουμε το γαλα τι ειμαστε ολυμπιακη για ροδο στις 5 το πρωι;;
Καλα ας φυγουμε στις 5 ο ενας ο αλλος στις 8 και παει λεγοντας τελικα βρεθηκε η λυση γυρω στις 6-6:30
μετα ηρθε ο καυγας για τις διαμονες (το γνωστο διδυμο θανος -sniper παλι σε εσωτερικη αναζητηση ) θα μεινουμε σε παραδοσιακο ξενωνα στην εδεσσα
γκομενες θα εχει?λεει ο αλλος
μπα
...χμμμμ
(θυμηθειτε το αυτο!!)
Τεσπα τελικα ξεκιναμε δευτερας πρωιας φορτωμενοι με καυσιμα ,πυραυλους και ...ωπ απο αλλο θεμα αυτο...μπαγκαζια ηθελα να πω.
Προοορισμος εδεσσα..διαδρομη ολο εθνικη μεχρι την βεροια (καρφωστε μια προκα στο γκαζι και παμε!)
Χαλκιδα-θηβα λειβαδεια λαμια (εκει φρενα διοτι εχει πολυ ρανταρ!!) απλα χιλιομετρα στο καντραν,βολος στροφες αλμυρου και τα παιδια παιζει εμεις και ενα turbo diesel που στις ευθειες εχει παρει αναβολικα και παει τερμα τον περναγαμε στις στροφες αλλα στις ευθειες πηγαινε κομματια μπαινουμε στα τεμπη και στοπ για καφε...καφεεε καφεεεεεεεεεε!!!!!νταξ και κατι υποπτα σε σχημα πιροσκι!!
Ξανακαβαλαμε και μπαινουμε πλεον εγνατια το γκαζι καρφωμενο περναμε ξυστα την βεροια και παμε για εδεσσα..εδω οι δρομοι δεν ειχαν και κατι να πουν μιας και μεχρι την εδεσσα ειναι ατελειωτο σταυδρομι με αλλους δρομους και αυτοκινητα που πεταγονται απο παντου.
Φτανουμε εδεσσα βρισκουμε τον ξενωνα κανουμε ενα σκοτζεζικο ντους με παγωμενο νερο και κοιμομαστε ξεροι κανα τριωρο προσπαθωντας να βαλουμε πρωτη σε σασμαν παλιου φορτηγου!!:ZZZ:![]()
Το απογευμα ξυπναμε και λεω δεν παιρνω τον χρηστακο να μου δωσει το τηλ του dodokiou μου το στελνει αλλα ταυτοχρονα τον ειδοποιει οτι 3 καβαλαραιοι ηρθαν απο το νοτο.
Εκει που ψαχνουμε για τραπεζες φαρμακια κλπ και συνεχως κανουμε γυρους στην πολη και ρωταμε το ιδιο περιπτερο για αλλα πραγματα καθε φορα βλεπω να μας πλησιαζει ενα μαυρο τζετ σκι με παντες...εεεεε σας επιασα ρεεεε ο θοδωρας παμε για μπυριτσα μας λεει και ξεκιναει με παντες..λεω εδω το εχουν χαρακτηριστικο χαιρετισμου οι μηχανοβιοι της περιοχης φευγω και εγω κανω μια παντα για να μην μας περασουν και σνομπ...γενικοτερα ολοι εκει πανω χαιρετιουνται με αναποδα...κατσαμε ηπιαμε γνωρισαμε και τα παιδια της περιοχης και μετα πηγαμε σε κλαμπακι το παληκαρι που προθυμοποιηθηκε να μας οδηγησει συνεχεια χαιρεταγε γνωστους:rotflmao:
Κατσαμε σε ενα ωραια κλαμπακι -μπαρακι που δεν το συνηστω σε ανθρωπους με ιλιγγο διοτι απο κατω μας ειχε 5 μετρα χαος που φαινοταν απο τα διαφανα πλεξιγκλας πατωματα.
Κατσαμε γελασαμε μιλησαμε ηπιαμε και πηγαμε για υπνο ...να σαι καλα θοδωρα για την θερμη φιλοξενια![]()
Το πρωι 6 η ωρα στο ποδι καφε ...ρε καφε μπα τιποτα ξυπνανε οι αλλοι και αποφασιζουμε να την πεσουμε στην κουζινα να φτιαξουμε καφε διοτι δεν ειχαμε ειδοποιησει κανεναν οτι θα ξυπναγαμε νωρις αλλα εκει μεταξυ σεικερ και ζαχαρης ξυπναει η ξενοδοχα που κοιμοταν διπλα ...
(με το ζορι κρατησαμε το νικο να παει στο δωματιο της και να την ξυπνησει ...οπως αυτος ξερει...γρμμμ μμμ χιχιχιχ...ρε οξω ρε κατσε καλα να πιουμε καφε εχουμε διαδρομη να κανουμε!!)
Ξεκιναμε με κατευθυνση καστορια περναμε πλεον πολυ ωραιες διαδρομες.Φτανουμε στην ωραια καστορια και παμε για καφε οπου ο γνωστος νικος στοχευει διαφορες που περνανε και ελεγε συνεχεια ωραια η καστορια κλπ κλπ.
Κατευθυνση για φλωρινα και κοντα στο νυμφαιο μας πλακωνει ενας αερας και παμε ορτσα τα πανια με γωνια 22 μοιρες σαν ιστιοπλοικο ενα πραμα.Η συνεχεια λεει να παμε επταλοφο και καλπακι...εκει παιδια ειναι μια απο τις καλυτερες διαδρομες μοτοσυκλεττας σχετικα ηρεμοι δρομοι απο κινηση και πολυ καλη ασφαλτος σε αρκετα σημεια..μεσημερι πλεον στο καλπακι και στοπ για υγρα.Επεσαν κατι σχετικα καντυλια για την ηγεσια στα τελευταια κομματια και τον ρυθμο αυτης αλλα ολα καλα δεν τον ξαναβαλαμε μπροστα δια λογους προσβολης της δημοσιας αιδους!
Φτανουμε γιαννενα και βαζουμε καυσιμα...το ποτε ξαναβαλα εγω καυσιμα παιδια θα σας πω
Συνεχεια για καταρα ..η γνωστη καταρα της καταρας φορτηγα ...φορτηγα ...φορτηγα νυσταγμενα και βαρια και καμια 20αρια κουτια απο πισω εριχναν ζαρια για το ποτε και που θα περασουν εμεις χαλαροι περναγαμε και περναγαμε ωσπου σε μια προσπεραση καταλαβαινω την βεφα και σπιναρει χωρις ιδιαιτερο λογο πιο πανω παει να περασει ο θανος και στην μεση της προσπερασης ερχεται με τα ψαλιδια (αντιστοιχο του αυτοκινηταδικου ερχεται με τις πορτες!) αμαν λεει ο ανθρωπος στην επομενη στροφη μπαινει το abs μου χυδαια κιολας ...οχι μονο γλυστραγε αλλα ηταν σαν παγος ..το προβλημα στο συγκεκριμενο σημειο ειναι οτι ακριβως απο πανω μας εβγαιναν οι συραγγες απο την εγνατια και ειχε γεμισει ο τοπος σκονη και σε συνδυασμο με την ηδη ανυπαρκτη προσφυση του παλιου δρομου μας εκανε να στριβουμε ορθιοι!
Φτανουμε πλεον στην διασταυρωση για μετσοβο και σταση για τσιγαρο,φωτο.Αιντε παμε σιγα σιγα λεμε βαζουμε μπρος και ακουμε μια ντουφεκια...ωχχ μας περασαν για μπεκατσονια και μαλιστα εκτος κυνηγετικς περιοδου!
Αλλα μπα ηταν η μηχανη του νικου,μας κανει νοημα οτι εχει προβλημα,ξαναξεκαβαλαμε και προσπαθουμε να δουμε τι εινααι αυτο το κλαν στανκ ντουνκ μπαμ που ακουγεται ,τελικα με λιγη παρατηρηση βλεπω ολη το συστημα πολλαπλασιαστη και μπουζι να ανεβοκατεβαινει (για τους ανθρωπους που δεν εχουν τεχνικες γνωσεις σε πολλες μηχανες πλεον το καθε μπουζι εχει το δικο του πολλαπλασιαστη).ελα ομως που ειναι δυσκολο να το βαλεις ξανα ο θανος κατεβαινει στο μετσοβο και βρισκουμε ενα βουλκανιζατερ και καταφερνουμε να λυσουμε και να βιδωσουμε τελικα το μπουζι.
Αιντε φευγουμε και παμε δρομο μας στροφες στροφες καταβαση κατευθυνση μετεωρα στοπ για φωτογραφιες.Σε λιγα χιλιομετρα θα φταναμε στα τρικαλα και μετα στην καρδιτσα ,απολογισμος τελικα φτασαμε γυρω στις 7 με 7:30 στο ξενοδοχειο.Μαυροι μουσκεμα παλι καλα που δεν μας πεταξαν εξω ετσι οπως ειμαστε αλλα μετα κατεβηκαμε ανθρωποι πλυμενοι .Φευγουμε απο καρδιτσα και παμε στο γυναικοχωρι του θανου για κρεας οπου και ανταμειφθηκαμε πληρως απο μια πανδαισια κρεατικων κλπ περιφερειακων σε απολυτως γελοιες τιμες.
Το βραδυ μας βρηκε στο ξενοδοχειο με ενα ποτακι στα χερια χαλαρωτικο και μετα ντου για υπνο τοσο υπνο που μερικοι κοιμηθηκαν με τους φακους επαφης και το πρωι εβλεπαν τις περσιδες 15 μερες νωριτερα απο το κανονικο τους.
Το πρωι πρωινο και βουρ στα μηχανακια απο καρδιτσα αναβαση δομοκο εγω και ο θανος κεφια στην αναβαση περναμε δομοκο και συνεχιζουμε να μπουμε στο καινουριο κομματι πριν τη λαμια καπου εκει στα ευθειακια βλεπω το νικο και μου κανει κατι νοηματα σταματαω δεξια και ακουω τον χαρακτηριστικο ηχο της τρατας που τοσο πολυ ηθελα να ξεχασω... μου λεει παλι τα ιδια τι κανουμε;Του λεω προχωρα τρικυλινδρος να φτασουμε λαμια να βρουμε αντιπροσωπεια χοντα να δουμε τι θα κανουμε.Φτανουμε λαμια βρισκουμε την αντιπροσωπεια εκει.Στο σημειο αυτο η βεφα μπηκε ρεζερβα!!! (αρε τανκερ!)
Ο εκει αντιπροσωπος ηταν αψογος αλλα και τιποτα δεν καναμε....Με τα πολλα αποφασιστηκε να γυρισει αθηνα τρικυλινδρος και να κανει οτι κανει στην αθηνα πλεον.Ε απο εκει πηγαιναμε αργα κανοντας ενα σωρο τεχνασματα για να περασει η ωρα τι ακολουθουσα εγω την ασπρη βοηθητικη γραμμη προσπαθωντας να μην πατησω εξω απο αυτη τι ο θανος εβγαζε σωμα στην ευθεια και αλλα τετοια ωραια
Φτασαμε εξω απο χαλκιδα και εγω επρεπε να στριψω αποχαιρετηθηκαμε και εγω τραβηξα για χαλκιδα απο τοτε δεν ξαναβαλα βενζινα
3 μερες ωραιες τελικα και 1500 χλμ περιπου καλα ητανε