Εγω την ψήφο μου την δίνω άνετα , μόνο σε ξανθιές γαλανομάτες .:rotflmao:
Εγω την ψήφο μου την δίνω άνετα , μόνο σε ξανθιές γαλανομάτες .:rotflmao:
Γνώμη δικιά μου πάντως είναι οτι αφού Πασόκ και ΝΔ είναι ακριβώς ίδιοι και απαράλαχτοι σε ΟΛΑ (μίζες, ρεμούλες, ρουσφέτια κλπ-κλπ-κλπ) τότε πρέπει πάση θυσία να συρικνωθεί η κοινοβουλευτική τους δύναμη κατά το δυνατόν περισσότερο.
Δυστηχώς ο εκλογικός νόμος σχεδόν δεν επιτρέπει τις κυβερνήσεις συνασπισμού, όπως γίνεται σε πολλές άλλες Ευρωπαικές χώρες, και δυστηχώς θα ξαναστείλει στο Μαξίμου το Γιωργάκη ή τον Κωστάκη, οπότε εμείς σαν ενημερωμένοι -τουλάχιστον- πολίτες θα πρέπει να στείλουμε ένα -όσο γίνεται πιο ισχυρό- μύνημα οτι τους έχουμε πάρει χαμπάρι, και οτι δε μασάμε άλλο κουτόχορτο.
Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ αν υπάρξει πεντακομματική βουλή απο αυτές τις εκλογές. Ένα παραπάνω κόμμα στη βουλή από το Σεπτέμβριο και μετά, σημαίνει αυτομάτως οτι θα αφαιρέσει δύναμη απο τα 2 μεγάλα κόμματα, οπότε δε θα μπορούν να αλωνίζουν όσο θα ήθελαν, και θα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή τους.
Γι'αυτό λοιπόν στις εκλογές αυτές πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε με έγκυρα ψηφοδέλτια ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα ΕΚΤΟΣ απο τα 2 μεγάλα. Είτε Κυνηγούς, είτε Οικολόγους, είτε Καρατζαφέρη, Συνασπισμό, ΚΚΕ, Λεβέντη (αλήθεια κατεβαίνει αυτός?), είτε οποιοδήποτε άλλο. Η αποχή, το λευκό και το άκυρο είναι ακριβώς βούτυρο στο ψωμί τους, και ουσιαστικά είναι μια λευκή επιταγή να μας κάνουν ότι θέλουν γιατί εμείς δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου για οτιδήποτε αποφασίσουν αυτοί για εμάς. (Τα διοικητικά πρόστιμα των ?700 για το STOP, και τη ζώνη, και η αφαίρεση του διπλώματος για έξι μήνες είναι μερικά παραδείγματα.)
Μόνο έτσι θα δείξουμε οτι πια τους έχουμε πάρει χαμπάρι, και οτι δεν ισχύει πια αυτή η σιγουριά που έχουν οτι " ...μπορεί να βρίζουν όλη την 4ετία, αλλά την ώρα της κάλπης πάλι εμάς θα ψηφίσουν..."
Αμ και εγώ αυτό θέλω ρε Παναγιώτη. Να ακούσω κάτι νέο. Οι νέες ιδέες και η συνέπεια λείπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε Βυρων ιδεες και προτασεις θελουμε για το ελαχιστο δυνατον καλυτερο οχι κριτικη παλι.![]()
Τα μικρά κόμματα είτε χαρακτηρίζονται από συντηρητισμό (τρις χειρότερο των μεγάλων κομμάτων) ή έχουν χάσει την μπάλλα.
Resistman +1 ψήφο από μένα μόλις «εκτεθείς» στην κρίση του λαού![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΤΛ, ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ(ΜΠΙΑΧ) ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ?![]()
![]()
ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
N αρχίσω να τάζω ή θα με ψηφισετε για τα ωραία μου μάτια;
Διακοπές σ ελευθερα καμπινγκ ολο το χρονο και αν κανει κρυο, θα φέρω και καλο καιρο
Αλλο;
- Θασας φτιαξω γεφυρι".
- "Μα δε έχουμε ποταμο"
- " Θα σας φέρω και ποταμο" ( παλιό)
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Ποσοστά ΝΔ + ΠΑΣΟΚ στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις :
1996- 79.61 %
2000- 86.53%
2004- 85.91%
Δηλαδή , πάνω από το 80% του Ελληνικού λαού επικροτεί την πολιτική των δυο μεγάλων κομμάτων…
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι όταν η κουβέντα έρχεται γύρω από τις εκλογές ,ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει ότι ψηφίζει τα δυο μεγάλα κόμματα και μάλιστα τα κατηγορεί με βαριές εκφράσεις…
Ακόμη και εδώ στο forum που έχει περίπου 20.000 μέλη δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ που να πει ψηφίζω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ …
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα…
Ή όταν πάμε να ψηφίσουμε παθαίνουμε μαζική ύπνωση σαν έθνος ,
Ή τα αποτελέσματα είναι στημένα…
Επειδή λοιπόν και φέτος θα έχουμε μια από τα ίδια (πάμε στοίχημα καμία μπύρα αν το άθροισμα των ποσοστών των δυο μεγάλων θα είναι πάνω από 80 %...) δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζουμε και να τα κατηγορούμε τα μεγάλα κόμματα εμείς ,η τραγική μειοψηφία του 10-15 %...
«Στης Βουλής τα έδρανα, αχ εγώ να έκλανα…»
Η ανοργανωσιά και τα λάθη στην φιλοσοφία , που μπορεί να παρουσιάζουν τα μικρά κόμματα , είναι σημάδι οτι διοικούνται από το υπερτέλειο Ελληνικό λαϊκό δαιμόνιο .
ΚΑΙ ΟΧΙ από εταιρείες που φτιάχνουν πατατάκια , και πληρώνουν διαφημιστές , για να μετατρέψουν στα μάτια των άλλων , το προϊών ως το τέλειο !!
ρε σεις τιποτα δεν κανουνε σωστα !!!![]()
Καντε εκλογες καθημερινη να παμε καμια βολτιτσα ....τι μου τις κανετε κυριακη !!![]()
![]()
Βρε ο ΑΡΗΣ να πηγαινει καλα και ολοι οι αλλοι![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Παίδες αφού θα την ρίξετε αλλού την ψήφο σας, θερμή παράκληση. ΨηφίστεΑρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα ΕΚΤΟΣ απο τα 2 μεγάλα. Είτε Κυνηγούς, είτε Οικολόγους, είτε Καρατζαφέρη, Συνασπισμό, ΚΚΕ, Λεβέντη (αλήθεια κατεβαίνει αυτός?), είτε οποιοδήποτε άλλο.
APIΣTEPH ΛAΪKH ΠAPEMBAΣH
να χαρεί και το κουνιαδάκι μου, που τον έχουν φάει οι πορείες.....![]()
Κάτσε ρε φίλε ... τι το μπερδεύεις το φόρουμ ... να φάω Μπάν επειδή ο ΜΟδερέτορας είναι από άλλο κόμμα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ακόμη και εδώ στο forum που έχει περίπου 20.000 μέλη δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ που να πει ψηφίζω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ …
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα
Να υποθέσω οτι είσαι ο ΕΝΑΣ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost![]()
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ Η ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ HAPPENING ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!
Ε τώρα και σεις...Ξεχνάτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Υπάρχουν αρκετοί που χωρίς να πουν το ριχνω μπλε και τη βρισκω, μας τα έχουν ζαλίσει για την αλλαγή και τις μεταρρυθμίσεις... Δεν λεω άλλα για να μην ξεκινησει και αλλος εμφυλιος.
Η αλήθεια είναι ότι τα Πασοκια δεν παραφαίνονται και με κανει εντυπωση. Που πηγαν αυτοί; Γιατί δεν μιλάνε; Α δεν μ αρεσει...
Παντως το πραγμα παει για μπλε ξανα, αν και κοινωνικα θα γινει της κακομοιρας. Έρχονται πολλα μαζεμενα και δεν θα καταλαβουμε ποιο θα πονεσει περισσοτερο..![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ Η ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ HAPPENING ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!
ρε συ ολοι εχουνε σοι ,παιδια ,ανηψια,ξαδερφια που κατεβαινουν στις εκλογες ...αν τα παιδια σου ειναι στα μεσα και στα εξω να δεις τι καλα πας ....και να σου πω και κατι ...για καποιους ειναι μαλακεια και τραγελαφικο να εχεις το δικαιωμα της ψηφου -να μην θελεις να ψηφισεις -και να καθεσαι να το παιζεις ανωτερος ανθρωπος
και στο τελος να εισαι και εσυ ενας απο το 90% του δικομματισμού
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Η Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ! ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΜΗ ΚΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ρε συ ολοι εχουνε σοι ,παιδια ,ανηψια,ξαδερφια που κατεβαινουν στις εκλογες ...αν τα παιδια σου ειναι στα μεσα και στα εξω να δεις τι καλα πας ....και να σου πω και κατι ...για καποιους ειναι μαλακεια και τραγελαφικο να εχεις το δικαιωμα της ψηφου -να μην θελεις να ψηφισεις -και να καθεσαι να το παιζεις ανωτερος ανθρωπος
και στο τελος να εισαι και εσυ ενας απο το 90% του δικομματισμού