ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σου λειψανε και σενα εκεινα τα χρονια ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μετά απο ενα μήνα πλύθηκε!!!
Ξενέρωσα
ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ![]()
αυτό και Τελλλλος![]()
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σου λειψανε και σενα εκεινα τα χρονια ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξενέρωσα
ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ![]()
αυτό και Τελλλλος![]()
έτσι ειναι ρε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ε ναι ρε φιλε!
εαν ειναι να παρεις 5 μηχανακια γιοα να κανεις τη δουλεια σου το οικονομικο θα ειναι το προβλημα οχι οι επιλογες!!!
άμα το εχεις το μαρούλι, είσαι και πολύ άντρας να'ουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τουλαχιστον, ηταν το σαπουνι απο ελαιολαδο, εστω απο ποτασσα ή βρεθηκες απροετοιμαστος οταν στα ξαφνικα μυριζε fa ή camay και ειχε τιγκαρει με gel τα ατημελητα μαλλια του?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ναι![]()
![]()
Ξενέρωσα
ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ![]()
αυτό και Τελλλλος![]()
![]()
....εγω παντως ετσι την πατηΚΣα....![]()
άμα ο άνθρωπΑς είναι ομοιοπαθείς, πως πιάνει με την μια τον πόνο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τουλαχιστον, ηταν το σαπουνι απο ελαιολαδο, εστω απο ποτασσα ή βρεθηκες απροετοιμαστος οταν στα ξαφνικα μυριζε fa ή camay και ειχε τιγκαρει με gel τα ατημελητα μαλλια του?![]()
....εγω παντως ετσι την πατηΚΣα....![]()
![]()
μεταξυ μας τωρα, μετρωντας εναγωνιως τις μερες για τις διακοπες, αρχιζω και....πως να το πω.... gcrookιζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
άμα ο άνθρωπΑς είναι ομοιοπαθείς, πως πιάνει με την μια τον πόνο σου![]()
![]()
καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλο αυτο....![]()
για αυτο, πρεπει να του δωσουμε μια καλη αδεια μετ΄αποδοχων γιατι ΔΕΝ θελω να δω πως θα ειναι του χρονου τετοιες μερες αν δεν παρει αδεια...![]()
μπορει να το έχει γραψει ηδη καποιος πριν απο μενα (οχι δεν εκατσα να διαβασω ολο το threadΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
.....)
στέλιο, εχεις δικο απο την πλευρα σου και καλα κανεις και προβληματιζεσαι με το θεμα αλλα....
καθε φορα που θα βλεπεις multi ΘΑ στραβοκοιτας την κοπελια σου και μεσα σου θα της χρεώνεις τον συμβιβασμο σου με κάτι που δεν σου αρεσε.... και αυτο αργα ή γρηγορα θα το εξωτερικευσεις στην σχεση σου και τοτε....τι?
συγνωμη αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι περα για περα εγωιστής ..... θα επερνα αυτο που μου αρέσει... και δεν θα δεχόμουν ''εκβιαστικα διληματα'' του τυπου ή αυτο ή εγω!!!
φαντασου την αντιδραση της αν εκανες εσυ ετσι για ενα πχ φουστανη που θελει να παρει γιατι της αρεσε!!!!
ΕΣΥ θα γκαυλωσεις και ΕΣΥ θα ξενερωσεις με το μηχανακι που καβαλας ( ασε που ΕΣΥ θα το πληρωσεις...) αρα ΕΣΥ θα αποφασίσεις!!!
ετσι το βλεπω εγω!
οτι και να κανεις μαζι σου![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
"Πονο"τον λεμε τωρα ρε συ Χρηστο;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
άμα ο άνθρωπΑς είναι ομοιοπαθείς, πως πιάνει με την μια τον πόνο σου![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
περιεργη η αρνηση της κοπελας παντως.........αν παρεις το μουλτι-φουλτι δεν θα σε κοιτανε ουτε οι γριες
...........αρα δεν σε ζηλευει .........
![]()
Δηλαδή ρε παιδιά για μισό λεπτό...πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα μου αν θα παρω μηχανή ή τι μηχανή θα πάρω??? δεν κατάλαβα...ΕΓΩ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν.Αμα θέλει ας ανέβει αμα δεν θέλει χέστηκα (μετά συγχωρήσεως)
Κι' ελεγα τόσην ώρα που διαβάζω τον προβληματισμό του Στέλιου τι να γράψω..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μπορει να το έχει γραψει ηδη καποιος πριν απο μενα (οχι δεν εκατσα να διαβασω ολο το thread)
στέλιο, εχεις δικο απο την πλευρα σου και καλα κανεις και προβληματιζεσαι με το θεμα αλλα....
καθε φορα που θα βλεπεις multi ΘΑ στραβοκοιτας την κοπελια σου και μεσα σου θα της χρεώνεις τον συμβιβασμο σου με κάτι που δεν σου αρεσε.... και αυτο αργα ή γρηγορα θα το εξωτερικευσεις στην σχεση σου και τοτε....τι?
συγνωμη αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι περα για περα εγωιστής ..... θα επερνα αυτο που μου αρέσει... και δεν θα δεχόμουν ''εκβιαστικα διληματα'' του τυπου ή αυτο ή εγω!!!
φαντασου την αντιδραση της αν εκανες εσυ ετσι για ενα πχ φουστανη που θελει να παρει γιατι της αρεσε!!!!
ΕΣΥ θα γκαυλωσεις και ΕΣΥ θα ξενερωσεις με το μηχανακι που καβαλας ( ασε που ΕΣΥ θα το πληρωσεις...) αρα ΕΣΥ θα αποφασίσεις!!!
ετσι το βλεπω εγω!
οτι και να κανεις μαζι σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σ' ευχαριστώ Div400!
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ναι![]()
![]()
Ξενέρωσα
ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ![]()
αυτό και Τελλλλος![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
+1821
Πάντως αν το πρόβλημα της συντρόφου σου alximisti είναι γενικότερα το οποιοδήποτε δίτροχο και όχι το multi τότε φοβάμαι πως έχεις σοβαρό θέμα...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
φιλε Στελιο,θελω να σε ρωτησω:
εχεις κανει long test drive στο ducati η απλως το ειδες και σου αρεσε?
κανω την ερωτηση αυτη γιατι το multistrada ειναι sportive μηχανη και καπως αβολη σε μακρινα ταξιδια..:smilea:
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
καλα που εχει φτασει αυτη η κοινωνια...............
καθεστε και ρωτατε τις γυναικες σας τι μηχανη θα παρετε?????
και τι παπαριες ειναι αυτες δεν θα ανεβαινει, και μονος μου τι θα κανω...........
ας μην ανεβει αν δεν θελει, με το ζορι θα την ανεβασω..........
εμενα μου ειπε αν παρεις μηχανη 1000 κυβικα χωριζουμε...........
και της απαντησα, κατσε να μαζεψω τις βαλιτσες σου εγω για να μην κουραζεσαι..........
η μηχανη ειναι κατι διαφορετικο που δεν μπορουν να το καταλαβουν οι περισσοτερες γυναικες.
βασικα πιστευω οτι ειναι η τελευταια καθαρα αντρικη ασχολια.......
το 95% των οδηγων ειναι αντρες.......
αντε και για να μην στεναχωρησω την EVI ενα 5% ειναι γυναικες...........
MOY ΑΡΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...............
Μή ξανοίγεσαι όμως,γιατί πού ξέρεις μπορεί νά έκτεθείς......!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
έτσι ειναι ρε !!!
άμα το εχεις το μαρούλι, είσαι και πολύ άντρας να'ουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ................
Γιά νά γράφουμε καί καμμιά άλήθεια........
Ξέρεις τί είναι νάχεις............
2 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ...........
καί νά κάνεις διακοπές,ταξιδιάρικες..................ΜΕ ΠΕΖΩ WAGON.....???????????
:rotflmao: ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ..........καί νά σέ περνάνε στά στροφιλίκια στά
βουνά τά μηχανάκια...............
Συμπέρασμα γιά τούς μή έχοντες καί κατέχοντες.............?????????
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()