Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Μου το χαραξαν

Μου το χαραξαν

Πηγα σήμερα για μπανακι στο καβουρι (μικρο) και μετα απο 2 ωρες που ξεκίνησα για το γυρισμό είδα όλο το τεπόζιτο χαραγμένο σε ζικ-ζακ σχηματισμο καθώς και το πίσω στην ουρά. Το πιθανότερο είναι να έγινε απο κλειδι. Ποσο κάφροι μπορεί να είναι κάποιοι σε αυτή τη χώρα?Να πω και ευχαριστώ που δε μου τρύπησαν το λάστιχο??
    Γενικα το λέω για να μου πει καποιος μήπως του έχει συμβεί και εκείνου αλλα και για το αν μπορώ να κανω κατι γιαυτό, καμια κρεμούλα ή κατι τετοιο. Ειναι κρίμα να το βλέπω σε αυτή τη κατάσταση.Το τεποζιτο ειναι μεταλικο σε ματ χρωμα όμως.

Στη περίπτωση που το χρώμα δεν είναι σκαμμένο (που μάλλον είναι) κοίτα εδώ και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.

http://www.moto.gr/forums/showthread...EF%FD%F1%E5%F2
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

... WILL RACE FOR FOOD Το avatar του/της valam
    ... μια ειναι η λυση ...

... καμερες παντου ...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    φτού φτού και πάλι φτου!
    πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο...

Γιάννη, λυπάμαι αλλά δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσει καμια κρέμα. εκτός του ότι θα είναι βαθιά η χαρακιά, το χρώμα σου είναι ματ.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Κομπλεξικοί λαλάκες τι να πεις ή τι να κάνεις;

καλα κανω εγω και δεν βγαζω το bagster για κατι τετοια.
    γιαννη κοιτα εδω ειναι πολυ καλος και στο φτιαχνει οποως ειναι χωρις να ψηλωνεις ντεποζιτα και ουρα.www.scratchout.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Μέγα γκαντεμιά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
    ... μια ειναι η λυση ...

... καμερες παντου ...

mprabo re file !!!!!

k gamw tis lisis leme!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μ@λ@κες
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Κριμα φιλε μου...
    Τιποτα ανωριμα πιτσιρικια θα το καναν, ετσι, για τη "μαγκια"
    Παντως ειδικα σε ματ χρωμα οι γρατζουνιες δε φευγουν και πολυ ευκολα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    γιαννη κοιτα εδω ειναι πολυ καλος και στο φτιαχνει οποως ειναι χωρις να ψηλωνεις ντεποζιτα και ουρα.www.scratchout.gr
    Το λινκ δε δουλευει...
    wasting space via Architecture

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Μου το χαραξαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis_hornet
    Πηγα σήμερα για μπανακι στο καβουρι (μικρο) και μετα απο 2 ωρες που ξεκίνησα για το γυρισμό είδα όλο το τεπόζιτο χαραγμένο σε ζικ-ζακ σχηματισμο καθώς και το πίσω στην ουρά. Το πιθανότερο είναι να έγινε απο κλειδι. Ποσο κάφροι μπορεί να είναι κάποιοι σε αυτή τη χώρα?Να πω και ευχαριστώ που δε μου τρύπησαν το λάστιχο??
    Γενικα το λέω για να μου πει καποιος μήπως του έχει συμβεί και εκείνου αλλα και για το αν μπορώ να κανω κατι γιαυτό, καμια κρεμούλα ή κατι τετοιο. Ειναι κρίμα να το βλέπω σε αυτή τη κατάσταση.Το τεποζιτο ειναι μεταλικο σε ματ χρωμα όμως.

Με το ματ χρώμα, υπάρχει θέμα...κι εμένα ματ είναι και άμα κάποιος μου το ξύσει με κανά κλειδί, απλά θα τον πιω...δεν κάνει πολύ καλή δουλειά η αλοιφή...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

περασα σήμερα απο κάποιο μαγαζί με είδη προστασίας για μηχανές και αυτοκίνητα αλλά μου είπε οτι δεν γίνεται τίποτα σε ματ χρώμα. Θα το αφήσω για κάποιο διάστημα έτσι να γυρίσει κ ο μηχανικός μου απο διακοπές και μετά βλέπουμε..ισως βαψιματάκι ή κάποιο κάλυμα τεποζίτου.Είναι κάτι όμως που απο την αρχή δε μου άρεσε...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους και κάνουν μ@λ@κίες!!!!!

Αααα ρε ξύλο που θέλουν!!!!

:a29: :a29: :a29:
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Γιάννη αν το πας σε ένα καλό φανοποιό στο φτιάχνει και δεν φαίνεται τίποτα
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Το λινκ δε δουλευει... [/B][/QUOTE ναι οντος κατι γινετε,τελοσπαντον αυτος ειναι στην πετρου ραλλη 86,νικαια εναντι απο village cinemas το τηλ 2104940144 αυγερινος γκικας ονομαζετε ο μαστοαρας.
    ειναι μια καινουργια μεθοδος απο την αμερικη που σου βγαζει τις γραντζουνιες με τοπικη βαφη πολυ καλος ειναι.
    περνα απο εκει ρωτα αμα σε συμφερει και απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις.
    παντος ενα εχω να πω οποιος στο εκανε να του κοπουν τα χερια ο καργιολοπουστας ακομα υπαρχουν μαλακες που γρανζτουνανε.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF