Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 114

Θέμα: Μηχανή και Γυναίκα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Λοιπόν απαντώντας στην ερώτηση του topic θα έλεγα το εξής:

ΕΣΎ θα την πληρώσεις,ΕΣΎ θα την καβαλάς οπότε ότι και αν πάρεις δεν της πέφτει λόγος πέρα από το να εκφράσει την άποψή της,το οποίο και έκανε.Πρέπει να το καταλάβουν αυτό από την αρχή.Θα την συνηθίσει με τον καιρό και πιστεύω ότι ειδικά αυτήν την μοτοσυκλέτα θα την συμπαθήσει μόλις κάτσει στη σέλα.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Μηχανή και Γυναίκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    μπορει να το έχει γραψει ηδη καποιος πριν απο μενα (οχι δεν εκατσα να διαβασω ολο το thread )

στέλιο, εχεις δικο απο την πλευρα σου και καλα κανεις και προβληματιζεσαι με το θεμα αλλα....

καθε φορα που θα βλεπεις multi ΘΑ στραβοκοιτας την κοπελια σου και μεσα σου θα της χρεώνεις τον συμβιβασμο σου με κάτι που δεν σου αρεσε.... και αυτο αργα ή γρηγορα θα το εξωτερικευσεις στην σχεση σου και τοτε....τι?

συγνωμη αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι περα για περα εγωιστής ..... θα επερνα αυτο που μου αρέσει... και δεν θα δεχόμουν ''εκβιαστικα διληματα'' του τυπου ή αυτο ή εγω!!!
    φαντασου την αντιδραση της αν εκανες εσυ ετσι για ενα πχ φουστανη που θελει να παρει γιατι της αρεσε!!!!

ΕΣΥ θα γκαυλωσεις και ΕΣΥ θα ξενερωσεις με το μηχανακι που καβαλας ( ασε που ΕΣΥ θα το πληρωσεις... ) αρα ΕΣΥ θα αποφασίσεις!!!

ετσι το βλεπω εγω!
    οτι και να κανεις μαζι σου
    Συμφωνώ απολύτως.

Όσο γι' αυτό....
    Απλώς καταλάβαινα τι θα ακολουθούσε τι θα γινόταν. Δεν θα ανέβαινε ποτέ δεν θα πηγαίναμε πουθενά θα το λοξοκοίταζε πάντα θα έτρωγα στην τελική όλο τον αρνητισμό στη μάπα.
    ...στα δικά μου αυτιά ηχεί σαν "ή εγώ ή αυτό".Δεν είναι τρομερά εγωιστικό;

Κι αυτό που μού κάνει εντύπωση είναι το πόσο εύκολα μπορούμε να δεχθούμε την άποψη τού άλλου επειδή φοβόμαστε να μην μάς κάνει τη ζωή μαύρη.Έτσι δεν κάνουμε όλοι;

Στη σχέση δεν μοιράζονται όλα ρε παιδιά.Ούτε υπάρχουν τέλειες σχέσεις,απλά γιατί δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι.
    Το θέμα είναι να καταλαβαίνει ο καθένας μέχρι πού μπορεί να πάει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

το εγω ή αυτο ειναι πολυ κακο
    κ νομιζω ο αλχ το λεει μεταφορικα

απο κει κ περα ειπε κατι σημαντικο
    οτι αυτη η γυναικα ηταν διπλα του μετα απο 2 πτωσεις

για ποσες ακομα θα εχει υπομονη?
    κ αν οχι υπομονη μηπως θεωρει το multi πιο επικινδυνο??
    κ δεν νοιαζεται για τα γουστα της
    αλλα για την ασφαλεια τη δικη της κ του αλ

εμενα μου φαινεται πολυ υπευθυνη
    κ οτι σκεφτεται καλως ή κακως μακροπροθεσμα!!!

γενικως ο καθενας σας σκεφτεται την παρτη του
    ο αλ σκεφτεται ενα ατομο ακομα κ πεσατε πανω του να τον φατε
    μονο κ μονο επειδη σκεφτεται να υποχωρησει
    (που μπορει να μην ειναι σιγουρα υποχωρηση)

@ αλ κατσε μιλησε μαζι της κατι θα βρειτε που θα αρεσει κ στους 2 κ θα σας ικανοποιει
    κ θα ειναι συμβιβασμος απο κοινου!!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: Re: Re: Μηχανή και Γυναίκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    ....
    Στη σχέση δεν μοιράζονται όλα ρε παιδιά.Ούτε υπάρχουν τέλειες σχέσεις,απλά γιατί δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι.
    Το θέμα είναι να καταλαβαίνει ο καθένας μέχρι πού μπορεί να πάει.

+996

ειμαι σιγουρος οτι ο στελιος θα κάνει την καλυτερη επιλογη υπο τις συνθήκες...

εξάλλου η μηχανη για εκεινον δεν ειναι παρα το μεταφορικο μεσο που θα τον παει οσο πιο γρηγορα στην κοντινότερη μπριζολα!!!!........

:rotflmao: :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ρε κατι προβληματισμους που εχετε

Αμα σε θελει ο αλλος ανεβαινει και σε RCV, ολα τα αλλα ειναι ψιλοτριχες

Παρε αυτο που πραγματικα θες γιατι αλλιως ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ

Οσο για τα ταξιδια που θες να κανετε μαζι, βαλε καμια αφτερμαρκετ σελα συνεπιβατη και γενικως με αμοιβαιες υποχωρησεις το θεμα θα τακτοποιηθει

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    .....
    δεν πεσαμε να τον φαμε, απλα λεμε την γνωμη μας....

συμβιβασμούς κανεις καθημερινα σε μια σχεση ΑΛΛΑ μέχρι ενος σημειου που διαφέρει απο ατομο σε ατομο......και σε εκεινο το σημειο βάζεις το οριο!!!

εξάλλου αν κάποιος σε αγαπα, σε αγαπα για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ και οχι για αυτό που μπορεις να γίνεις ή να σε κάνει εκείνος!!! γενικοτερα αυτό!!!

το οτι του έχει σταθεί στις δυσκολες στιγμές του δεν το αμφισβητει κανεις (πως εξάλλου ? ) και έχει τον θαυμασμό μας για αυτό και της βγάζουμε το καπέλο.... :a19:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

δεν πεσαμε να τον φαμε, απλα λεμε την γνωμη μας....

καλα εκανες γιατι πρεπει να ειναι αναλατος!!!

συμβιβασμούς κανεις καθημερινα σε μια σχεση ΑΛΛΑ μέχρι ενος σημειου που διαφέρει απο ατομο σε ατομο......και σε εκεινο το σημειο βάζεις το οριο!!!

οκ! κανεις σας δεν φτανει στο οριο που εφτασε ο αλχι - τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω

εξάλλου αν κάποιος σε αγαπα, σε αγαπα για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ και οχι για αυτό που μπορεις να γίνεις ή να σε κάνει εκείνος!!! γενικοτερα αυτό!!!

αυτη τη καραμελα φτυσ τη!! πολυ συγκινιτικο το μελοδραμα σου
    αλλα ως γνωστον απ τη θεωρια ως την πραξη εχουμε ενα τσιμπημενο 70% απωλεια

το οτι του έχει σταθεί στις δυσκολες στιγμές του δεν το αμφισβητει κανεις (πως εξάλλου ? ) και έχει τον θαυμασμό μας για αυτό και της βγάζουμε το καπέλο.... :a19:

ουδεν σχολιον

θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin

Μικρη

αν ο αλλος δεν αγαπα η τουλαχιστον δειχνει ανοχη για τα διαφορα "πραγματακια" που αγαπας και σε κανουν ευτυχισμενο τοτε δεν σου κανει

ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

υπάρχει και η αποψη που λεει οτι εκεινος-η που σε αγαπάει θα κατανοήσει/σεβαστεί/δεχθει/υποστηρίξει την αγαπη σου για τις μηχανές και δεν θα σε φέρει στην δυσκολη θέση που ειναι τωρα ο στέλιος.....δεν ξέρω λεω εγω τώρα.

εγω ξέρω παντως οτι δεν θα έκανα καμία υποχώρηση σε αυτό το θέμα (και γένικα σε οτι αφορά τις μηχανές) πράγμα που το έχω ξεκαθαρίσει απο την πρώτη μέρα της σχέσης!
    Καλησπέρα
    Το λοιπόν... είναι διαφορετικό να μιλάμε για συγκρουόμενες απόψεις που δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν κάπου π.χ. δεν θα πάρεις/ξαναπάρεις μηχανή κλπ και διαφορετικό δεν μου αρέσει καθόλου πχ αυτό το μοντέλο... κι εγώ αν μου έλεγε θα πάρω harley δεν θα το άντεχα έστω κι αν έχω την δική μου...
    Επίσης είναι αλλιώς να το λέει κάποιος που έχει πονέσει από αυτήν την ενασχόληση (οπότε φοβάται το λέει επειδή σε νοιάζεται κλπ) και διαφορετικό να το λέει κάποιος επειδή ξαφνικά του την βίδωσε...
    Γενικά υπάρχουν πολλές παράμετροι σε αυτά τα θέματα και εμείς απλά λέμε μια γενική άποψη με βάση αυτά που ξέρουμε.
    Και εγώ ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι δεν θα αφήσω την μηχανή μου... όμως αν γνωριζα κάποιον που θα θεωρούσα σημαντικό και θα έβλεπα ότι δεν του αρέσει/φοβάται κλπ θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά... όσο κι αν μου κόστιζε. Εννοείται όχι διλλήματα του τύπου αν πάρεις μηχανή ξέχασέ με - εκεί έχουν τελειώσει όλα. Αν όμως με άφηνε αλλά έβλεπα ότι δεν συμμετείχε/δεν του άρεσε/φοβόταν κλπ. (οτι είπε ο αλχημιστής δηλ.) θα άλλαζε το θέμα.
    Γιατί εκεί δείχνει ότι σε σέβεται ότι ανέχεται την αγάπη σου για κάτι - δεν μπορείς όμως να περιμένεις να του αρέσει κιόλας.
    Σας ζάλισα νομίζω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Συμφωνώ και το κάνω και εγώ . μάλιστα προσπαθώ να τις εξηγήσω το μου <<αρέσει>>
    Όμως όταν αγκαλιάζεις τι μηχανή και φεύγεις είσαι μόνος

Ένας παλιός μου είπε κάποτε ότι η μηχανή είναι για έναν . τότε δεν κατάλαβα αλλά είχε δίκιο.

Δεν θέλω να πηγαίνω μόνος αλλά η σχέση με τη μηχανή είναι προσωπική.

Πολύ δύσκολη απόφαση και το δίλημμα έχει τεθεί και σε εμένα . έκανα του κεφαλιού μου με μεγάλη δυσκολία και τελικά όλα πήγαν καλά. Ίσως αν το πάρεις να αλλάξει γνώμη
    Χαιρομαι που όλα πήγαν κατ' ευχήν!! Ενα φιλαράκι έκανε κάτι διαφορετικό αν και με ίδια κατάληξη... δεν την πήρε... και είχε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα... όχι γκρίνια και τέτοια, η θλίψη η ίδια... στο τέλος του λέει... δεν αντέχω να σε βλεπω έτσι... Πήγαινε να την πάρεις!!!
    Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι για έναν... αλλά τις λίγες φορές που το μονόσελο φεύγει χαίρομαι πολύ να μοιράζομαι το χαμόγελο που έχω στην στάση για καφέ.... και γμτ αν ο άλλος δεν το χαίρεται δεν χαμογελάει... και εκεί σου το χαλάει όλο...

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Σας ζάλισα νομίζω...
    ..μπα το αντιθετο θαλεγα!

μου θυμιζεις την φιλολογο μου στη β' λυκειου..

[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    στελιο να ακουσεις την γυναικα σου ! για να σε ακουσει και εκεινη σε κατι αλλο

και στο τελος τελος το ντουλαπι εεεε ντουκατι δε σου μαγειρευει ουτε σου σιδερωνει τα ρουχα ουτε σε αγκαλιαζει μονο λεφτα σου παιρνει και κανεις τους λαδαδες πλουσιους και ανεβαζουν τις τιμες και την πληρωνουμε εμεις οι υπολοιποι μακρυα~

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    στελιο να ακουσεις την γυναικα σου ! για να σε ακουσει και εκεινη σε κατι αλλο

και στο τελος τελος το ντουλαπι εεεε ντουκατι δε σου μαγειρευει ουτε σου σιδερωνει τα ρουχα ουτε σε αγκαλιαζει μονο λεφτα σου παιρνει και κανεις τους λαδαδες πλουσιους και ανεβαζουν τις τιμες και την πληρωνουμε εμεις οι υπολοιποι μακρυα~

Τώρα Εύη,αν κατάλαβα καλά,είπες ότι μια Ducati σού τα παίρνει.....ενώ η γυναίκα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τώρα Εύη,αν κατάλαβα καλά,είπες ότι μια Ducati σού τα παίρνει.....ενώ η γυναίκα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αστο καλητερα να μεινει το θρεντ στη θεση του Βανζελ... Κριμα δεν ειναι
    να μεταφερθει και αυτο το θρεντ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ON TOPIC:

Στελιο θα ακουσεις πολλες αποψεις, και στη τελος αυτο που θα πρεπει να δεις
    ειναι αυτο που θα αποφασησεις να σε κανει εσενα να νιοθεις καλα!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παίδες σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απόψεις σας. Ασχέτως με ποιες συμφωνώ και με ποιες όχι ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ το ξαναλέω που απαντήσατε.

Προσωπικά μόνο θα μου επιτρέψτε να σταθώ σε μία άποψη γιατί πρώτον την είπε κάποιος που δεν το περίμενα και δεύτερον γιατί είπε κάτι πολύ-πολύ συγκεκριμένο! Και μάλιστα απορώ πως δεν το προσέξατε.
    Μιλώ για την άποψη της damned kittin.
    Να το επισημάνω αυτό που είπε γιατί μάλλον δεν το προσέξατε!
    Μου ΣΤΑΘΗΚΕ δίπλα μου σε δύο πτώσεις. Και μάλιστα σε δύο γερές πτώσεις!!! Και με σπασμένο πόδι να "σέρνομαι" κάτι μήνες ήταν δίπλα μου.
    Για μένα παίδες αυτό λέει πάρα πολλά. Δεν θεωρώ λοιπόν εγωϊσμό της αυτό που λέει μάλλον έχει φοβηθεί πολύ και ο καθένας έχει δικαίωμα στο φόβο.
    Στο κάτω-κάτω έχει ανέβει μαζί μου σε test ride με μούλτι και την είδα. Κατέβηκε εμφανώς φοβισμένη.
    Θα κάνω συμβιβασμό και είναι σαφές αυτό.
    Σας ευχαριστώ όλους σας για άλλη μία φορά.
    Div thanks για τα καλά σου λόγια για την κοπέλα gkrooki να σαι καλά μ έκανες και γέλασα.

ΥΓ. Τα πράγματα θα χαλάσουν σε περίπτωση που ξεκινήσουν τίποτις περίεργα του στυλ όχι μοτοσικλέτα. Αν συμβεί αυτό... ε θα ποστάρω ξανά.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF