Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 100

Θέμα: ti mixanh na parw?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    - Με γυμνη μηχανη δεν μπορει να οδηγησει κανεις με ταχυτητα πανω απο 120 χλμ.
    έγραψες!!!

Πιστευω οτι μια βεσπα πιατζιο ειναι μια καλη λυση για εκδρομες και καθημερινη χρηση.Και ας πηγαινει κανεις με 110 χλμ. Η διαφορα σε χρονο δεν ειναι πολυ μεγαλη.
    ξανα-έγραψες!!!!

-Οι ελαφριες μηχανες δεν κανουν για ταξιδι.Το ταξιδι απαιτει βαρια μηχανη.

ξαναμαναέγραψες

¨Ολοι οι κατασκευαστές που ψάχνονται πως θα ελαφρύνουν τα μηχανάκια τους δεν το έχουν παρε πρέφα αυτό. και εκεί που όλοι τσακόνωνται ποιός έχει την καλύτερη μηχανή γιατί να μην τις ζυγιάζουνε να τελειώνουνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dosko
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ρε παιδια, μισο λεπτο: ο ανθρωπος ειπε τι θελει: του αρεσει το Fazer το γυμνο, αλλα θελει και λιγο προστασια απο τον αερα. Οποτε;

Παιρνει το γυμνο και βαζει μια ωραιοτατη ζελατινα μπροστα! Επισης το Fazer ειναι απο τις μηχανες που δεν δειχνει καθολου ασχημο με μπαγκαζιερα πισω, ΣΥΝ οτι ΕΧΕΙ γκαζια και ειναι ευκολοδηγητο.

Λοιπον! Μια γρηγορη ματια στο mototriti και σου βρηκα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ψαχνεις φιλε Γιωργο!!

http://www.mototriti.gr/moto/00_mtx/...DE=&sortorder=

YAMAHA FZ6 NAKED, 4.500 ?, 04, (ιδιώτης)
    600κυβ., 53000 χλμ.,
    ΙΧ, τετράχρονο, σχάρα, ανεμοθώρακας, tank cover, κεντρικό stand, immobilaizer, σωληνάκια υψηλής, book service, απο service, τηλ.693-2569624

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο της αγγελιας, ετσι;
    Απλα απο τα λεγομενα σου πληρει ολα τα κριτηρια που εθεσες. ΚΑΙ ειναι σε ωραιοτατη τιμη.

Το συγκεκριμένο έχει μπει και αγγελία εδώ.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...highlight=4500

ps. ούτε εγώ τον ξέρω τον άνθρωπο. απλά το θυμήθηκα γιατί την γλυκοκοίταζα μια εποχή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Vagkan τι μηχανη εχεις; γιατι μου φαινεσαι ασχετος απο ταξιδια με μηχανη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HateNord

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    sv 650s

Εύγε αγόρι μου!!!!!

Να σε αναμένουμε στο club των γλυκών αγοριών???
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Πιστευω οτι μια βεσπα πιατζιο ειναι μια καλη λυση για εκδρομες και καθημερινη χρηση.Και ας πηγαινει κανεις με 110 χλμ. Η διαφορα σε χρονο δεν ειναι πολυ μεγαλη.

-Εγώ μπορώ μέχρι και τελική να πιάσω

-Μπορεί να πάρει ελαφριά μηχανή και να της φορτώνει 2 σακιά πατάτες όποτε πάει ταξίδι

Τι άλλο θ'ακούσουμε?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan

ξαναμαναέγραψες

¨Ολοι οι κατασκευαστές που ψάχνονται πως θα ελαφρύνουν τα μηχανάκια τους δεν το έχουν παρε πρέφα αυτό. και εκεί που όλοι τσακόνωνται ποιός έχει την καλύτερη μηχανή γιατί να μην τις ζυγιάζουνε να τελειώνουνε.
    η αλήθεια είναι πως μηχανάκια touring και sport-touring όπως FJR, BMW-R1200RT, VFR, Blackbird-XX, ZZR και λοιπά ΔΕΝ διακρίνονται για το χαμηλό τους βάρος...

Vagkan τι μηχανη εχεις; γιατι μου φαινεσαι ασχετος απο ταξιδια με μηχανη.
    Ασε ρε μεγάλε, τι έχω και τι έχεις, κουβέντα θα ανοίξουμε...
    Μπές στο προφίλ μου να δείς τι έχω.

Τώρα από ταξίδια, γεράσαμε και φάγαμε τα κόκαλα μας στις μηχανές

Εσύ ψωνίζεις μηχανές με το καντάρι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    η αλήθεια είναι πως μηχανάκια touring και sport-touring όπως FJR, BMW-R1200RT, VFR, Blackbird-XX, ZZR και λοιπά ΔΕΝ διακρίνονται για το χαμηλό τους βάρος...
    Σωστά, είναι θηρία επειδή χρειάζοται μοτερούκλες, πλαισιάρες και τα λοιπά παρελκόμενα. Αλλά η προσπάθεια ΄΄ολως είναι να μειώσοουν το βάρος.

φεριπείν, το 1200 RT άμα θέλανε να είχε μεγάλο βάρος, θα κρατούσανε τα κιβώτια και την μετάδοση απότο προηγούμενο μοντέλο και θα είχανε +30 κιλά.
    Τα υπολοιπα που αναφέρεις δεν ελαφράινουν όσο αλλάζουν μοντέλα?

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αυτό να πάρεις

http://www.youtube.com/watch?v=oPQIi...elated&search=

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλό αλλα τρελό

Πάντως καλό είναι και το BMW το 650 για ταξίδια

Το έχει ο αδερφός μου κι έτσι μου έχει δοθεί η δυνατότητα να το οδηγήσω και δεν σου κρύβω ότι ενθουσιαστικά.

Αλλά σκέψου και την πιο πάνω λύση του youtude
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    φιλε η ζελατινα στα γυμνα δε κανει απολυτος τπτ ξεχασε το.

το κρανος ειναι ενα θεμα .........τα κρανη με καλη αεροδυναμικη και ελαφρια ειναι πολυ καλυτερα απο βαρια και ολοστρογγυλα σε οτι μηχανη και να εχεις η αερας δεν σου ερχετε μονο απο μπροστα .

καλη αγορα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

-Οσο ακριβο κρανος και αν βαλεις η αντισταση του αερα ειναι πολυ δυνατη και προσωπικα η μονη ανετη μοτοσυκλετα που εχω οδηγησει με ταχυτητες 150-160 ειναι η fjr1300 των 15000 ευρω. Η αμεσως επομενη σε σχεση και με την τιμη ειναι η vstrom 650.

-λαθος μπορει και με 260 και με 300 αλλα το θεμα ειναι για ποσο μπορει ο καθενας εχει τις αντοχες του και για να μην λεμε οτι θελουμε τα 150-170 ειναι μια ταχυτητα που ταξιδευουν οι περισσοτεροι που εχουν γυμνο.

- οντως αλλα αλλο ενα κρανος που ζυγιζει 1 κιλο και αλλο να ζυγιζει 1,5 η κοντα 2
    επισεις το σχημα του παιζει ρολο (αεροδυναμικη) και οι καλοι αεραγωγοι για την θερμοκρασια και το θορυβο.

-πως το υποστηρίζεις αυτο??και τι εννοεις βαρια μηχανη για σενα?? απο ποσα κιλα και πανω? και για ποιον βαρια??? καταλαβαινεις οτι ειναι ανουσιο αυτο που λες.?ετσι πως το λες τουλαχιστον.

ο ανθρωπος θελει μηχανη προφανως και οχι παπι η βεσπα η μεγκα σκουτερ . αν παλι θελει ας μας το πει να του πουμε αν μπορουμε οτι ξερουμε.

παντως αυτα που λες αντικρουν το ενα το αλλο

απο τι μια λες οτι θες μια βαρια μηχανη για ταξιδια και απο την αλλη λες για βεσπες και μαλιστα πιατζιο οχι αυτες τις παλιες που ζυγιζαν 800 τονους.(υπερβολη)

και πλιΖ μην μου πεις αν ξερω απο ταξιδια οπως προειπες χωρις να ξερεις για αλλον συνφορουμιτη ειανι τουλαχιστον χαζομαρα.

για πες μου λοιπον την γνωμη σου
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgalis
    V-STROM 650 ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΚΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ SUZUKI ONDA KAI YAMAHA ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΧΡΕΠΙΑ.SUZUKI V-STROM ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!!!
    Δηλαδή η Kawa και τα ευρωπαικά τρώνε την απόξω-μέσα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

εγω εχω αλλη απορια η ONDA ειναι καμμια αρρωστια απο την αφρικη? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF