ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ :rotflmao:
ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ :rotflmao:
Εγώ γελάω από τώρα μαζί με το σκίουρο γιατί αυτό είναι και γαμώ τα ανέκδοτα!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΣYNEXIZEIΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΚΗΑρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Εγώ γελάω από τώρα μαζί με το σκίουρο γιατί αυτό είναι και γαμώ τα ανέκδοτα!![]()
ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΙDI ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ :rotflmao:
Τι ήταν αυτό το σημερινό ρε γαυρόνια;
Και με 10 παίκτες μέσα κιόλας;
Και τα μαλακιστήρια σας ξαναάρχισαν τα δικά τους;
Ρε για γέλια είστε ρε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτος που περιμενω....αυτος που περιμενω....αυτος που περιμενω
αυτος αυτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Ναι μωρή λουίζα εσύ τι ζόρι τραβάς?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΣYNEXIZEIΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΚΗΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΙDI ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ :rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ
ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΡΕ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΗ, ΤΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΕΑ Π Α Ν Α Θ Α ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ DIDIAEK.
IDI IDI IDI TΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ .....................![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΗ, ΤΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΕΑ Π Α Ν Α Θ Α ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ DIDIAEK.
IDI IDI IDI TΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ .....................![]()
no comment....![]()
![]()
![]()
![]()
A ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ![]()
και γω το ίδιο.... αλλά έχουν τσιμπήσει κάτι τύποι (ονόματα δε λέμε) με iq ραδικιού......Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
A ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Μια ειναι η ομαδα φετος...
Ξανθη!!!
Ο ΠΟΚ ειναι εκει μονο και μονο λογω φανελας...τωρα ποιος θα το παρει?Ουτε η Λιτσα Πατερα δεν μπορει να προβλεψει...
![]()
CBF600S