δε παω με 3κ φιλε..εκκλησίες δε κλεβω εγω..:rotflmao: :rotflmao:![]()
δε παω με 3κ φιλε..εκκλησίες δε κλεβω εγω..:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...ειναι μίο? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
οτι τι?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Koita na mazepseis kana kommati na to valeis sto xrepi sou mpas kai deis pote aspri mera.:rotflmao:
Το σκεφτηκα, αλλα λεω ασε μην ειναι κολλητικο το σπασιμο...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όταν λένε ότι τα Ιταλικά είναι έτοιμα στημένα για να στρίβουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Τι ακριβώς εννοούν; Μέχρι πόσες μοίρες; Μετά..... στρίβεις μόνο σου; χωρίς να το καβαλάς;![]()
![]()
![]()
![]()
Τα Μονστερακια για παραδειγμα εντελως στοκ στριβουν με τον αναβατη μαζι (ασχετου οδηγικης εμπειριας) μεχρι 54.5 μοιρες ανετοτατα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν λένε ότι τα Ιταλικά είναι έτοιμα στημένα για να στρίβουν....
Τι ακριβώς εννοούν; Μέχρι πόσες μοίρες; Μετά..... στρίβεις μόνο σου; χωρίς να το καβαλάς;![]()
![]()
![]()
![]()
μετα τις 55 συνεχιζουν και χωρις αυτον (για καποιο διαστημα)...
να σε παρουμε 1 ζευγαρι apres ski να παρεις τα βουνα ρε φιλαρακι καλυτερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από gergos_christos
Loipon tha sas pw mia istoria kai thelw apanthsh...
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Α ναι......Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να σε παρουμε 1 ζευγαρι apres ski να παρεις τα βουνα ρε φιλαρακι καλυτερα?
![]()
![]()
![]()
ΚΤΜ πάρε φίλε...
Θα σου πρότεινα καινούριο varadero 125.Kαι προστασία από τον αέρα και μοντέλο του 2007.Κάνει 5000ευρώ.Ελπίζω να σε βοήθησα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MxBoy
Θα σου πρότεινα καινούριο varadero 125.Kαι προστασία από τον αέρα και μοντέλο του 2007.Κάνει 5000ευρώ.Ελπίζω να σε βοήθησα![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να την κανει τη προστασια απο τον αερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από MxBoy
στα 80χλμ/ω αναβεις και τσιγαρο αμαλαχει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην φοβασαι αφου η φυσικη καταληξη του πραπρα σου ειναι να ανοιξει μια τρυπα στα καρτερ προς το τελος της ζωης του. (μεσα στη πενταετια)Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Θα προτεινα να πειραματιστεις....:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ειναι σχεδον 5 χρονων το δικο μου τωρα (4.5Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μην φοβασαι αφου η φυσικη καταληξη του πραπρα σου ειναι να ανοιξει μια τρυπα στα καρτερ προς το τελος της ζωης του. (μεσα στη πενταετια)
Θα προτεινα να πειραματιστεις....:rotflmao:), και το 600 που ειχα και το εχει ενα φιλαρακι μου και ειναι 6 χρονων... δεν παρατηρησαμε κατι τετοιο...
αντιθετα suzukia sv ξερουμε καμποσα που το επαθαν αυτο, και μαλιστα οχι στο τελος της ζωης τους, ωστε να εχουν αποσβεσει τουλαχιστον, αλλα στην αρχη μαλιστα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τωρα δλδ τσακώνονται οι κουδουνίστρες; Εεεεε V2![]()
![]()
![]()
εντάξει μην τρελαίνεσαι, όλες οι εταιρίες βγάζουν 1-2 κομμάτια εκτός προδιαγραφών...Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
και τα 2 Ducati μου τα αγορασα used, και τα 2 στα 20.000 χλμ, το ενα εχει τωρα σχεδον 80.000 χλμ, εχει αλλαξει 3 ιδιοκτητες που εμαθαν πανω σε αυτο, κοινως το γαμησαν, εχει κανει ποοολλα trackdays και εχει εκπαιδευσει τους 2 απο τους 3 ιδιοκτητες στις πιστες... και συνεχιζει ακαθεκτο...
:rotflmao:
άμα σε χαλάει πολύ, δώστο σε κανένα που ΔΕΝ έπεσε στην περίπτωση και κλαίει τα λεφτάκια του...
![]()
πότε το είδες το δικό μου ωρέ και έχεις και άποψη;Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
και ειναι σε καλυτερη κατασταση απο το δικο σου