Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: 2ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και τι ζόρι τραβάς;

Μήπως είσαι αξύριστο, μαστουρωμένο, βρώμικο αναρχοκουμμούνι;

Μπαρδόν...

Ξυρισμενος κοντρα για να δείχνει καλα η φαβορήτα-υποσιάγονο,με μεγαλο νυχι στο μικρο δακτυλο του δεξιου χεριου (καθαρισμος αυτιών-μύτης κ.λ.π),βάζω ΜΥΡΤΩ καθε πρωι στις μασχαλές μου και ψηφίζω... βασιλοκομουνιστας..

ΤΕΛΛΛΛΟΟΟΣΣΣΣ....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

που τον βρήκαμε αυτόν ρε σεις;

:rotflmao: :rotflmao:

Δεν τον βρήκαμε!!!

Μας βρήκε!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Δηλαδή, εάν έκαναν ένα φεστιβάλ να μας ευχαριστήσουν θα ήταν ΟΚ;

Περιμένω να με πει μαστουρωμένο, αξύριστο, βρώμικο αναρχοκουμμούνι να γελάω μέχρι βαθέως γήρατος.....

Δλδ

για κανα μήνα ε????

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δλδ

για κανα μήνα ε????

20 μέρες
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgalis
    Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΥΦΥ
    Ρε φίλε είσαι 20 χρονών παιδί και έχει αυτά τα μυαλά ?

Κρίμα νέοι άνθρωποι να μην ψάχνουν – ψάχνονται και να παρασύρονται από ΜΜΕ ,κόμματα , κολλημένους και κάθε λογής προπαγάνδα που στόχο έχει τον ίδιο και τη κοινωνία ολόκληρη.

Σεβαστή η γνώμη σου ,αδικαιολόγητη (κατ’ εμέ) , αλλά σκέψου μήπως έχεις πάρει κάποια λάθος στροφή ?

ΥΓ. ούτε μαστούρη ούτε τίποτα από τα παραπάνω είμαι ούτε και προοδευτικός , απλά προσπαθώ να μην καταπίνω αμάσητο ότι προσπαθούν να μου περάσουν
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

20 μέρες

19 and counting!!!

Νέο μέλος
    Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΥΦΥ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=824997

Το εμποριο και οι σκοτωμοι που λεγαμε.

Φιλε, οι μεγαλυτεροι ανθελληνες ειναι οι εθνικιστες. Τα μεγαλυτερα δεινα μας εχουν προκαλεσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apost
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=824997

Το εμποριο και οι σκοτωμοι που λεγαμε.

Φιλε, οι μεγαλυτεροι ανθελληνες ειναι οι εθνικιστες. Τα μεγαλυτερα δεινα μας εχουν προκαλεσει.

Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρει πουθενά βέβαια για ποιο λόγο θα μπορούσαν να ψάχνουν οι αστυνομικοί τον άτυχο Νιγηριανό!!!!!

Και βέβαια η επίθεση των ομοεθνών του ήταν πολύ τραβηγμένη αφού ούτε οι ίδιοι ήξεραν τι συνέβαινε στην πραγματικότητα!

Είναι κάποια πράγματα για τα οποία πάντα θα κάνουμε υποθέσεις!!! Δεν μπορούμε σε τέτοια θέματα να έχουμε σωστή άποψη από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε όλα τα στοιχεία!!!! Αλλά και πάλι ας προσπαθήσουμε κι εμείς και οι μετανάστες να μην κάνουμε την χώρα μας Αμερική! Να μην γεμίσει γκέτο. κάπου και οι ίδιοι προκαλούν την μοίρα τους όταν κλείνονται σε μικρές κοινωνίες πιστεύοντας και μόνο, ότι δεν είναι αποδεκτοί από τους υπόλοιπους. Παντού όμως υπήρχαν γκέτο και θα υπάρχουν πάντα! είναι κάτι το αναπόφευκτο! Το θέμα είναι να μην αλληλοπροκαλούμαστε!!!!!

Είναι δύσκολη η συνύπαρξη αλλά μπορεί να επιτευχθεί!!!!

(Σε όλα αυτά βέβαια εξερούνται οι Αλβανοι! Και δεν ντρέπομαι να το πω!!!!)

Νέο μέλος
    Στοιχεια για το τι εγινε υπαρχουν και σε αλλα links. Δε θα ειναι δυσκολο να βρεις πληροφοριες. Παντως ετσι κι αλλιως στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε να κανουμε και με τη δημιουργια κλιματος φοβιας που εχουν αυτοι οι ανθρωποι που ηρθαν εδω αναζητωντας ενα καλυτερο μελλον.

Τα γκεττο δε χτιζονται απο μονα τους, υπαρχουν συνθηκες που τα δημιουργουν. Τπαρχουν στερεοτυπες αποψεις και μια οπισθοδρομικη ελληνικη κοινωνια.

Τελος παντων, για να μη πολυλογω, οι ελληνες μικροεμποροι δεν κινδυνευουν τοσο απο το παραεμποριο οσο απο τα μεγαλα σουπερmarkets. Η ελληνικη κοινωνια δεν κινδυνευει απο την πολυπολιτισμικοτητα αλλα απο την εθελοτυφλια και την οπισθοδρομηση.

ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ.ΟΧΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΕΚΕΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ?

ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ.ΟΧΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΕΚΕΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ?

ΚΟΝΙΑΚ ?????

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	laos__05_ (small).jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	21,5 KB 
ID:	100382
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Όπα φιλαράκι δε σου τα μάθανε καλά στο κόμμα σχολείο ή όπου αλλού τα έμαθες μου φαίνεται…
    Που λες για να μην τα πολυλογούμε ο Μεταξάς ήταν δικτάτορας.
    Και μάλιστα ίδιας κλάσης με τον Χίτλερ αφού έχτιζε την νεολαία με παρόμοια προγράμματα όπως και ο μεγάλος φίρρερ…
    Πληροφοριακά για την νέο-Λέρα του κόμματος του (αν μπορεί πάντα να θεωρηθεί κομματική παράταξη όταν ο ηγέτης της παράταξης κρατάει την εξουσία με δικτατορικά μέσα…) ο μεγάλος «ηγέτης» που ανέφερες το 1938 ξόδεψε το διπλάσιο του ΑΕΠ της χώρας για να την εξοπλίσει. (διαφορετικά ρούχα όπλα παρελάσεις και τα συναφή)
    Αν υπάρχει κάποιος στενόμυαλος που πιστεύει ότι το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς στους Ιταλούς και όχι ο ελληνικός λαός ας μου πει που ήταν η εθνιστική-φασιστική νεολαία του Μεταξά όταν άρχισε ο πόλεμος και ποιοι από τους στρατηγούς του μείνανε για να πολεμήσουν στην περιβόητη γραμμή των οχυρών του όταν ο ελληνικός στρατός κράτησε τους γερμανούς 3 βδομάδες καθηλωμένους κάτω από τα φρούρια…

Φιλικά πάντα Αριστοτέλης
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
    Όπα φιλαράκι δε σου τα μάθανε καλά στο κόμμα σχολείο ή όπου αλλού τα έμαθες μου φαίνεται…
    Που λες για να μην τα πολυλογούμε ο Μεταξάς ήταν δικτάτορας.
    Και μάλιστα ίδιας κλάσης με τον Χίτλερ αφού έχτιζε την νεολαία με παρόμοια προγράμματα όπως και ο μεγάλος φίρρερ…
    Πληροφοριακά για την νέο-Λέρα του κόμματος του (αν μπορεί πάντα να θεωρηθεί κομματική παράταξη όταν ο ηγέτης της παράταξης κρατάει την εξουσία με δικτατορικά μέσα…) ο μεγάλος «ηγέτης» που ανέφερες το 1938 ξόδεψε το διπλάσιο του ΑΕΠ της χώρας για να την εξοπλίσει. (διαφορετικά ρούχα όπλα παρελάσεις και τα συναφή)
    Αν υπάρχει κάποιος στενόμυαλος που πιστεύει ότι το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς στους Ιταλούς και όχι ο ελληνικός λαός ας μου πει που ήταν η εθνιστική-φασιστική νεολαία του Μεταξά όταν άρχισε ο πόλεμος και ποιοι από τους στρατηγούς του μείνανε για να πολεμήσουν στην περιβόητη γραμμή των οχυρών του όταν ο ελληνικός στρατός κράτησε τους γερμανούς 3 βδομάδες καθηλωμένους κάτω από τα φρούρια…

Φιλικά πάντα Αριστοτέλης

+ 10000000

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    EIΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ WWW.MOTO.GR

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 2ο SERVICE
    από wrenchfzr στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 00:38
  2. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic