Τι έγινε εδώ ρε παιδιά??![]()
![]()
![]()
Τι έγινε εδώ ρε παιδιά??![]()
![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Είναι μαλακία κάποιος συνάνθρωπος να είναι στο κρεββάτι για οποιδήποτε λόγο!Είτε φταίει είτε όχι!Επίσης είναι μαλακία να τσακωνόμαστε εδώ μέσα, ειδικά για τέτοια θέματα. Νομίζω ότι θα πρέπει να ευχηθούμε όλοι περαστικά στο παλικάρι & να είναι το τελευταίο ατύχημα για όλους, & κάποια στιγμή να βάλουν όλοι λίγο περισσότερο μυαλό ώστε να σταματήσουμε πια να πεθαίνουμε από την άσφαλτο αλλά & το γ******ο το κράτος να προσέξει επιτέλους τους πολίτες του!
Σταματήστε να βρίζεστε! Ας έχει ο καθένας την άποψη του.Ας είναι όμως όλοι πάντα καλά!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Είναι μαλακία κάποιος συνάνθρωπος να είναι στο κρεββάτι για οποιδήποτε λόγω!Είτε φταίει είτε όχι!Επίσης είναι μαλακία να τσακονώμαστε εδώ μέσα, ειδικά για τέτοια θέματα. Νομίζω ότι θα πρέπει να ευχηθούμε όλοι περαστικά στο παλικάρι & να είναι το τελευταίο ατύχημα για όλους, & κάποια στιγμή να βάλουν όλοι λίγο περισσότερο μυαλό ώστε να σταματήσουμε πια να πεθαίνουμε από την άσφαλτο αλλά & το γ******ο το κράτος να προσέξει επιτέλους τους πολίτες του!
Σταματήστε να βρίζεστε! Ας έχει ο καθένας την άποψη του.Ας είναι όμως όλοι πάντα καλά!
![]()
![]()
![]()
![]()
+1000
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
ρε μαικ δε θα τον βρισεις ρε???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Είναι μαλακία κάποιος συνάνθρωπος να είναι στο κρεββάτι για οποιδήποτε λόγο!Είτε φταίει είτε όχι!Επίσης είναι μαλακία να τσακωνόμαστε εδώ μέσα, ειδικά για τέτοια θέματα. Νομίζω ότι θα πρέπει να ευχηθούμε όλοι περαστικά στο παλικάρι & να είναι το τελευταίο ατύχημα για όλους, & κάποια στιγμή να βάλουν όλοι λίγο περισσότερο μυαλό ώστε να σταματήσουμε πια να πεθαίνουμε από την άσφαλτο αλλά & το γ******ο το κράτος να προσέξει επιτέλους τους πολίτες του!
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σκατα...... τοσα ποπ-κορν ψωνισα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εχετε βγει όλοι εκτός ορίων .... νόμιζα ότι θα πει ο κάθε βαρεμένος την παπαριά του ...και θα τελείωνε εκεί το θέμα .
Για τις προσωπικές μου απόψεις δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου .
Και τελος .. αμα σας καλέσω στο σπίτι μου , να μην έρθετε ... Τα βρισίδια όμως σας τα επιστρέφω !!
Εβαλε ένας μια σκέτη φωτογραφια χωρίς λόγια , και έκανα ενα σενάριο και εκει τελείωσε το θέμα .
Χέστηκα για την γνώμη του κάθε βλήματος , που νομίζει οτι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από του αλλουνού .
Και τέλος , όποιος γκαζοπρεζάκιας θέλει να τρέχει με 200 , έχει την ευχή μου ,
αλλά όχι το δάκρυ μου .
Και αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις , δεν μιλάω για την φάση αυτήν εδώ .. που ΔΕΝ γνωρίζω καλά καλά τι έγινε
Το καταλάβατε ? ... ή να κάνω και κακά ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kala exoun poli plaka oi diamaxes
re paidi kathe mera skotonte stin afriki xiliades ston mesi anatoli ekatontades stous elinikous dromous kapoioi.. entaksi den tha klapsoume kiolas, giati an stenoxoriomastan etsi efkola tha varagame prezes (toulaxiston oxi akoma)
alla gia mena exei diafora to na min stenoxoritheis me to na vlastimas kapoion pou pethane (gia opoio logo kai na pethane)
einai kafrila
ligo sevasmo
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
πάντως σχετικά με την ταχύτητα θα συμφωνήσω λίγο με τον idi (λίγο γιατι είναι κωλοχανούμι![]()
)
αλήθεια οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τι έγιναν?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Σήμερα είμαι cool......Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε μαικ δε θα τον βρισεις ρε???
τι σκατα...... τοσα ποπ-κορν ψωνισα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν να μην έχεις άδικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αν ηταν με 200 δε θα υπηρχ τιποτα να δεις.... παρα μονο βιδες και πλαστικα διασπαρτα... μη λεμε οτι θελουμε...
κριμα...![]()
Με 80 να πέσει σε σταθερό σημείο δεν μένη κολυμπηθροξυλο ( ορα κρας τεστ)
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ωραιο τρόπο βρήκες να περνάς την ώρα σου .... με της σαπουνάδες που πετάς , να προσέξεις να μην κάψεις την αντίσταση , από το πλυντήριο σου , που μόνο στα μέρη σου ονομάζετε ΚΕΦΑΛΙ :a31:
Εχεις δίκιο!
Εχω καλυτερα πραγματα να κανω!
Θα σε αφησω στη γελοιοτητα και την ηλιθιοτητα σου χαμενε και δεν θα ασχοληθω αλλο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Σαν να μην έχεις άδικο.
Με 80 να πέσει σε σταθερό σημείο δεν μένη κολυμπηθροξυλο ( ορα κρας τεστ)
καλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Έχω κοντινό παράδειγμα όπου η μηχανή έσκασε με το λιγότερο 120χλμ. (μάλλον ήταν άνω των 140) και αν δεν είχε σουρθεί στην άσφαλτο (έτσι έσπασαν τα πλαστικά) θα είχε έναν σπασμένο σκελετό και τίποτ' άλλο!!!!
Παίζουν τόσα πολλά ρόλο σε ένα τρακάρισμα που δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από μια φωτογραφία! Το συμαντικό είναι πώς δεν είχαμε θύματα και οι τραυματίες θα αναρρώσουν ευτυχώς!!!!
Όσο για μερικούς καλά θα κάνουν να διαβάζουν τι απάντησαν στα πρώτα τους πόστ και μετά να δικιολογούνται γιατί άλλα λένε στην αρχή και μόλις κατάλαβαν τη μ@λ@κία τους άρχισαν τις δικιολογίες!!!!
Όσο για τους γκαζοπρεζάκιδες όπως ανέφερε "Κάποιος" Αν όλοι οι γκαζοπρεζάκιδες πηγαίναν μόνο με 200 θα ήμασταν τέλεια!!!! Αλλά αν δεν γουστάρεις (όπως κι εγώ) να πηγαίνεις με τόσα δεν είναι απαραίτητο να βρίζεις και να εκφράζεσαι έτσι γι΄αυτούς που τους αρέσει αυτό!!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Ευτυχώς και μια φορά καλά νέα. Πολύ τυχερό πάντως το παλληκάρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
to palikari espase ta dio xeria kai ragise tin lekani....tipota allo.
oi giatroi eipane pos se tesseris mines to poli tha mporei na kanei oti ekane xoris kanena kousouri. oute kan tis esthiseis tou den exase!(perase mia pinakida 6m apo pano)!!!.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καθολου πλακα δε σου κανω
κοψε καμια 100ρια χλμ να εισαι μεσα....
ειπα να μη λεμε αρλουμπες
με 200 χλμ/ω μετωπικη δε θα υπηρχε αυτοκινητο και μοτοσυκλετα.+_ θα ειχαν γινει ολα κοματια
αυτα για οσους εχουν ασχοληθει...
Από μετωπική που είχα με Mitsu ασφαλίτικο, (εκείνο με καμμιά 80αριά, εγώ με 15-20), οι ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ήταν ελαφρά μικρότερες (το είχα πάει μισό μέτρο μέσα), ενώ στην μοτό ελάχιστες.....
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
καλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Έχω κοντινό παράδειγμα όπου η μηχανή έσκασε με το λιγότερο 120χλμ. (μάλλον ήταν άνω των 140) και αν δεν είχε σουρθεί στην άσφαλτο (έτσι έσπασαν τα πλαστικά) θα είχε έναν σπασμένο σκελετό και τίποτ' άλλο!!!!
Ναι γλυκιά μου , για αυτό μίλησα για σταθερό σημείο όπου όλη η δύναμη εκτονώνεται στη σύγκρουση στιγμιαία. Από ότι γράφεις η μηχανή σύρθηκε για …. μέτρα
Όσο για μερικούς καλά θα κάνουν να διαβάζουν τι απάντησαν στα πρώτα τους πόστ και μετά να δικιολογούνται γιατί άλλα λένε στην αρχή και μόλις κατάλαβαν τη μ@λ@κία τους άρχισαν τις δικιολογίες!!!!
![]()
Όσο για τους γκαζοπρεζάκιδες όπως ανέφερε "Κάποιος" Αν όλοι οι γκαζοπρεζάκιδες πηγαίναν μόνο με 200 θα ήμασταν τέλεια!!!! Αλλά αν δεν γουστάρεις (όπως κι εγώ) να πηγαίνεις με τόσα δεν είναι απαραίτητο να βρίζεις και να εκφράζεσαι έτσι γι΄αυτούς που τους αρέσει αυτό!!!!!
Όλοι παρασυρόμαστε κάποια στιγμή . το θέμα είναι στη μαγκιά να ανακαλούμε αν κάναμε λάθος ή να επιμένουμε αν εξακολουθούμε να το πιστεύουμε. Από τα παραπάνω ώμος κρινόμαστε σε λα βη .
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
περιστατικό με Fazer, με 180 χλμ μετωπική σύγκρουση, η μηχανή δεν σύρθικε, είχε ράγισμα στο σκελετό (ούτε καν σπάσιμο) και τα μπροστινα όλα χάλια (λογικο) Το αυτοκίνητο έμοιαζε πολύ με αυτό της φωτογραφίας!!!!
Δεν παίζουν ρόλο τα χιλιόμετρα για μια ζημιά αλλά οι γωνίες των οχημάτων!!!!!!
![]()
![]()
Δεν έχουν όμως και πολύ σημασία!!!!! αφού τέλος καλό, όλα καλά!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
Δεν έχουν όμως και πολύ σημασία!!!!! αφού τέλος καλό, όλα καλά!!!!
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!