τα λαδακια απο τα 3000 χλμ και μετα πεφτει η αποδοση τους.
καλο ειναι να αλλαζονται!
τα λαδακια απο τα 3000 χλμ και μετα πεφτει η αποδοση τους.
καλο ειναι να αλλαζονται!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Φαντάζομαι θα τα άλλαξε στης 6000km στο service
Όχι ότι τα 6000 km είναι λίγα.
αν οχι:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a53:
Ρε παιδιά, εννοείται ότι αλλάχτηκαν τα λάδια. 1000 και 6000 χλμ.
Θα ήθελα να τα αλλάζω κάθε τρεις αλλά γίνονται πολύ γρήγορα τα μ@μημένα τα χιλιόμετρα και με την κωλοδουλειά δεν έχω ευκαιρίες να το πάω. 10400 χλμ σε 4 μήνες!!
Μόνο ΣΚ μπορώ αλλά είναι κλειστά![]()
Μόνος μου δεν έχω τη δυνατότητα και το χώρο να το κάνω, οπότε σκ@τ@![]()
Είναι Harley και γουστάρω που έχει ταχύτητες στο χέρι...
Ρε φίλε σε καταλαβαίνω όμως πρέπει να βρεις και χρόνο και χώροΑρχικά δημιουργήθηκε από WLA
Ρε παιδιά, εννοείται ότι αλλάχτηκαν τα λάδια. 1000 και 6000 χλμ.
Θα ήθελα να τα αλλάζω κάθε τρεις αλλά γίνονται πολύ γρήγορα τα μ@μημένα τα χιλιόμετρα και με την κωλοδουλειά δεν έχω ευκαιρίες να το πάω. 10400 χλμ σε 4 μήνες!!
Μόνο ΣΚ μπορώ αλλά είναι κλειστά![]()
Μόνος μου δεν έχω τη δυνατότητα και το χώρο να το κάνω, οπότε σκ@τ@![]()
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα άλλαξε τα με έναν φίλο 1, 2, 3, φορές να πάρεις το κολάι και μετά θα σου φαίνετε παιχνιδάκι , μισή ώρα δουλεία είναι .
Δεν παίζουν με τα λάδια . είναι το αίμα του κινητήρα
Υ.Γ .δεν το παίζω πονηρός , από ενδιαφέρον το λέω, και εγώ ήμουν πολύ απρόσεκτος με ολέθριες συνέπιες . προσπαθώ να πιέζω τον εαυτό μου να μην αμελεί τέτοια θέματα.
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Στην περιπτωσή μου όμως ο "μάστορας" μου πρότεινε αλλαγή στα 4000χιλ.Οχι ότι δεν αντέχουν μέχρι παραπάνω αλλά μόνο προκαταβολικά.(Φυσικά μιλάω για τα motul suzuki) .Εχω 9500 και άλλαξα στα 6000.Λέω να τα αφήσω για τα 12000 γιατί τα άλλαξα πριν ένα μήνα!!!!Αχ άτοιμο καλοκαίρι με τα χιλιομετρά σου.
δεν καταλαβαινω μερικους.....
μου δίνουν την εντύπωση οτι αγορασαν ενα μοτο που κοστίζει όσο κοστίζει και λυπουνται 50 ευρώ την διμηνία ή την τριμηνία για να αλλαγή λαδιών???
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
δεν καταλαβαινω μερικους.....
μου δίνουν την εντύπωση οτι αγορασαν ενα μοτο που κοστίζει όσο κοστίζει και λυπουνται 50 ευρώ την διμηνία ή την τριμηνία για να αλλαγή λαδιών???
![]()
+1