Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: Τρέμε Ζ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    D [/B]
    ποσο ακομα θα ξεφτιλιζεσε? δε βλεπεις οτι κανεις δε συμμεριζετε την ηλιθιότητα σου?
    ελπιζω να εκοψες την αφανα σου και να μην εισαι το φλωρακι το καχεκτικο που εισαι
    ελπιζω να σε δω απο κοντα να δω ποσο κοτα εισαι (γιατι μπροστα μου δε θα πεις κουβεντα παλιο νερντακι)

συνεχισε τωρα πισω απο την ανωνυμια σου και το πληκτρολογιο σου οπως κανουν ολα τα νηπια χωρις ζωη να λες οτι θες

ετσι και αλλιως ειμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δε προκειτε ποτε να εμφανιστεις μπροστα μου εισαι αλλο ενα ΤΙΠΟΤΑ που προσπαθει να γινει κατι μεσο αλλων ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ

επισεις να σου πω οτι εμενα με εχουν δει αρκετοι απο δω μεσα
    οπως εχουν δει και τον idi σε τρακ ντεις σε εκδρομες κλπ κλπ

αν εγω ειμαι χοντρη και ο ιντι ασχετος και μικρος αστο να το ξερουμε εμεις και καμμια 100στη και βαλε απο δω μεσα που μας ξερουν και οχι εσυ που δεν μας ξερεις δεν μας εχεις δει ποτε σου

εσυ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και μονο

αν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γινετε το αντιθετο ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΕ παρα μονο σου την λενε.

τραβα ανοιξε κανα ποστακι για τους κακους τους μπατσους και τους ηρωες τους κλεφτες τωρα και ασε μας εμας

(περιμενω την ηλιθια απαντηση σου που σιγουρα θα δωσεις με αγωνια )

υσ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ Η ΣΥΜΜΟΡΦΟΣΟΥ το μυνημα μου θα σταλει στους διαχειριστες ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. η συμπεριφορα σου σου γυρισε μπουμερανγκ στα ματια των αλλων γιατι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ αλλιως δε θα ασχολιοσουν.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Guys and girls....

Cool down γιατί είστε και off topic

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μου μαμήσανε το thread
    ..(...\............./....)
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../
    ....\...................·´

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Guys and girls....

Cool down γιατί είστε και off topic
    Αυτό είναι το θέμα ρε Ηλία; Αν είναι on ή off topic ?

@ Alchimisti το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να σβήσεις την μαλακία που έγραψες και να ζητήσεις συγνώμη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αυτό είναι το θέμα ρε Ηλία; Αν είναι on ή off topic ?
    Εγώ δε θέλω να πάρω θέση. Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο νομίζω φαίνεται σε όλους

Απλά θα ήθελα το θρεντ να μην ξεφύγει

Ούτως ή άλλως το Σεπτέμβριο έρχεται το Street Triple και όλες αυτές οι διαμάχες παύουν να έχουν νόημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Οπως απαντάνε απαντάω...

Τα χρυσά μου σοκαριστίκατε...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Μου αρέσει που ειστε ολοι υπεράνω ρε πουστη μου...

Θυμαμαι που ειχα Banaristei για 3 μέρες επειδη ειχα πει "μαλακιες" και μια μέρα πρίν ο Ιδιοτ εριχνε απειλες και καφριλικια...

Τοτε δεν ειχε μιλήσει κανεις????Γιατι?γιατι μάλλον επειδη δεν ερχομαι στο Δέλεαρ κάθε δευτερα και επειδη δεν μου αρέσουν οι εκδρομες με αλλες 200 μοτοσικλέτες δεν θα πρέπει να ειμαστε αντικειμενικοι...με εναν σαχλαμάρα που δεν ξέρουμε...ε? Σωστα Captain?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Θυμαμαι που ειχα Banaristei για 3 μέρες επειδη ειχα πει "μαλακιες" και μια μέρα πρίν ο Ιδιοτ εριχνε απειλες και καφριλικια...

Τοτε δεν ειχε μιλήσει κανεις????Γιατι?γιατι μάλλον επειδη δεν ερχομαι στο Δέλεαρ κάθε δευτερα και επειδη δεν μου αρέσουν οι εκδρομες με αλλες 200 μοτοσικλέτες δεν θα πρέπει να ειμαστε αντικειμενικοι...με εναν σαχλαμάρα που δεν ξέρουμε...ε? Σωστα Captain?
    EIPE POYSTH KANTE TON BAN... :rotflmao: :rotflmao:

.... Σωστα Captain?
    Σωστά ή λάθος, cool λίγο

Στην τελική είναι βαρετό για τους υπόλοιπους να σας βλέπουμε συνεχώς να τσακώνεστε σαν τα κοκόρια

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Συνομωσιολογίες, κλίκες και μαλακίες.

Τα 2 άτομα που είχαν φάει το ban είναι τακτικότατοι θαμώνες του Δέλεαρ, αλλά παρόλα αυτά το έφαγαν.

Αν θυμάμαι καλά, το ban το έφαγες όταν έγραψες στα @@ σου την προειδοποίηση του hornet, ότι όποιος ξαναβρίσει (έστω και μαλάκας) θα banάρετε. Στο καπάκι του γράφεις από κάτω «μαλάκας» ή «μαλακίες»......
    Δοκίμασες τα όρια και πήρες την απάντηση. Επομένως πως πιστεύεις ότι αδικήθηκες;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

τελικα δεν καταλαβαινω εγω σε εκανα ban γιατι τα βαζεις με το κοριτσι;;;;
    Εαν θες να ξεσπασεις καπου πηγαινε καμια βολτα στα βουνα με το μηχανακι σου να ηρεμησεις !

Τεσπα εγω το σβυσα το ποστ σου και αυτη και μονο την φορα στην χαριζω για να μην λες οτι ειμαστε και αυστηροι απο εκει και περα εχασες τον σεβασμο που θα μπορουσες να εχεις απεναντι στους συναδελφους σου..και αυτο ειναι το χειροτερο που θα μπορουσες να παθεις ...το ban ειναι ενα μετρο που δεν σε κυνηγαει απο πισω μια ζωη ...το να χασεις τον σεβασμο των συναδελφων σου μπορει να σε κυνηγαει μια ζωη

αυτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ούτως ή άλλως το Σεπτέμβριο έρχεται το Street Triple και όλες αυτές οι διαμάχες παύουν να έχουν νόημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πολυ θα ηθελα να ειναι σαν το 1050 το street triple, αλλα βλεπεις το ''Ιαπωνισαν'' σε περιφερειακα, για να ειναι ανταγωνιστικο απο θεμα τιμης

Το μαθημα, οι Ευρωπαιοι, το πηρανε με το monster 620, που δεν πουλησε σχεδον τιποτα, και αυτο γιατι κοντα στα 9000 που ειχε, επαιρνες Ιαπωνεζικο 1000
    Για να ριξουν την τιμη, φτιαξανε τα ''darκ'' monster/multistrada, και βγαλανε ενα δισκοφρενο απο μπροστα, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

Τερμα τα Ευρωπαικα(φτηνα) με τα σουπερ περιφερειακα
    Μια απο τα ιδια ειναι και το shiver(απο οτι λενε), μονο στην οψη ειναι τελειες οι αναρτησεις/φρενα
    Η πλακα ειναι οτι αρχισαν οι Ιαπωνες να βαζουν ποιοτικα περιφερειακα σε φτηνα 600/750

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki W800 - Τρέμε Bonneville
    από golis στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2011, 22:14
  2. New XTZ 660!! (Τρέμε ΚΤΜ Adventure)
    από motaba στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 15:06
  3. Ψυγειο λαδιου (τρεμε Suzuki...)
    από Τουλουμπας στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks