Exei ena kako to SM610. Einai mikro (san 125 mou thymizei) kai eimai 1.90 grrrr
Exei ena kako to SM610. Einai mikro (san 125 mou thymizei) kai eimai 1.90 grrrr
ktm σου προτεινω κι εγω φιλε μου.
στο 0-300 εχει συγκρητικο σε μοταρντ κ εχει κ το 610 κ το 690.. το 690 το χει πιο streetαδικο ενω το 610 πιο καθαρο σαν καθαροαιμο μοταρντ.. παρτο αν θες κ θα δεις εκει
Παρε το κτμ που ειναι 10 χρονια μπροστα απο το χουσβαρνα και το καθε χουσβαρνα της κατηγορίας.
ακου χουσβαρνα.
δε σε λυπασαι?
τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται οτι το συγκριτικό αυτό είναι "επιδοτούμενο" απο την Honda;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
στο 0-300 εχει συγκρητικο σε μοταρντ κ εχει κ το 610 κ το 690.. το 690 το χει πιο streetαδικο ενω το 610 πιο καθαρο σαν καθαροαιμο μοταρντ.. παρτο αν θες κ θα δεις εκει
ενώ στις περισσότερες συγκριτικές διατηρούν κάποιες ισοροπίες, αυτό είναι σαν διαφήμιση του FMX...
NeLSoN
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΜΞ ΤΟ ΤΕΣΤ???Αρχικά δημιουργήθηκε από nelson
τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται οτι το συγκριτικό αυτό είναι "επιδοτούμενο" απο την Honda;
ενώ στις περισσότερες συγκριτικές διατηρούν κάποιες ισοροπίες, αυτό είναι σαν διαφήμιση του FMX...
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧ ΑΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΛΗΣΕΙ....
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΗΓΑΝ'??:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
η αληθεια ειναι πως το fmx το προβαλει παρα πολυ..βεβαια αναφερει πως δεν παει βημα![]()
πως ειναι σαν κρεβατι
![]()
αλλα λεει πως ειναι "σχολειο" για νεους αναβατες κλπ..
απ την αλλη ειναι για γελια να το βλεπεις πλαει στο 610 και στο 690 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γεια χαρα σε ολους. Το 610 μεταπωλητικα δεν πουλιεται με τιποτα. Και το 690 δεν ειναι τοσο ασχημο και εχει και καινουργιο κινητηρα.
Στα H U S Q V A R N A και τα HUSABERG είχα ακούσει οτι θέλουν πολλά σέρβις και οτι είχαν πρόβλημα με βαλβίδες
Αυτό ισχύει κ για το 610 ή είναι μόνο για τα "καθαρά" ?
ON THE ROAD
Και τα 2 μηχανάκια είναι πολύ καλά. τα οδήγησα και τα 2 το 690 είναι πιό δυνατό απο το 610 αλλά το 610 είναι κάγκουρας !!!!![]()
και οι 2 σέλλες είναι άβολες και σκληρές αλλά αυτο είναι θέμα και γούστου του καθένα .Πάντος για οδήγηση σε πίστα καλήτερο το 610
λόγο πιό ευθείας θέσης που σε βολεύει στήν μεταφορά σώματος ,
παρεπιπτόντος έχω τήν εντύπώση ότι το παλιό 610 ήταν πιο ζωηρό απο το ψεκαστό αλλά κρατάω μια επιφύλαξη λόγο ότι δέν είμαι και δυναμόμετρο :rotflmao:
ότι και να πάρεις ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
ο χριστιανός έχει πάρει το 690 απτο 2007, το χει και στο αβαταρ :wacko: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Και τα 2 μηχανάκια είναι πολύ καλά. τα οδήγησα και τα 2 το 690 είναι πιό δυνατό απο το 610 αλλά το 610 είναι κάγκουρας !!!!![]()
και οι 2 σέλλες είναι άβολες και σκληρές αλλά αυτο είναι θέμα και γούστου του καθένα .Πάντος για οδήγηση σε πίστα καλήτερο το 610
λόγο πιό ευθείας θέσης που σε βολεύει στήν μεταφορά σώματος ,
παρεπιπτόντος έχω τήν εντύπώση ότι το παλιό 610 ήταν πιο ζωηρό απο το ψεκαστό αλλά κρατάω μια επιφύλαξη λόγο ότι δέν είμαι και δυναμόμετρο :rotflmao:
ότι και να πάρεις ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Και εμείς χριστιανοί είμαστε και θέλουμε να μάθουμε τι να πάρουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από lettas
ο χριστιανός έχει πάρει το 690 απτο 2007, το χει και στο αβαταρ :wacko: :rotflmao:![]()
ON THE ROAD
Αλλαξε θρησκεία γιατί και τα 2 θα σε κάνουν ούτος η άλλος να αλλαξοπιστήσεις (το καθένα για δαιφορετικούς λόγους)Αρχικά δημιουργήθηκε από ns1982
Και εμείς χριστιανοί είμαστε και θέλουμε να μάθουμε τι να πάρουμε![]()
![]()