ποσο ακομα θα ξεφτιλιζεσε? δε βλεπεις οτι κανεις δε συμμεριζετε την ηλιθιότητα σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
D [/B]
ελπιζω να εκοψες την αφανα σου και να μην εισαι το φλωρακι το καχεκτικο που εισαι
ελπιζω να σε δω απο κοντα να δω ποσο κοτα εισαι (γιατι μπροστα μου δε θα πεις κουβεντα παλιο νερντακι)
συνεχισε τωρα πισω απο την ανωνυμια σου και το πληκτρολογιο σου οπως κανουν ολα τα νηπια χωρις ζωη να λες οτι θες
ετσι και αλλιως ειμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δε προκειτε ποτε να εμφανιστεις μπροστα μου εισαι αλλο ενα ΤΙΠΟΤΑ που προσπαθει να γινει κατι μεσο αλλων ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ
επισεις να σου πω οτι εμενα με εχουν δει αρκετοι απο δω μεσα
οπως εχουν δει και τον idi σε τρακ ντεις σε εκδρομες κλπ κλπ
αν εγω ειμαι χοντρη και ο ιντι ασχετος και μικρος αστο να το ξερουμε εμεις και καμμια 100στη και βαλε απο δω μεσα που μας ξερουν και οχι εσυ που δεν μας ξερεις δεν μας εχεις δει ποτε σου
εσυ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και μονο
αν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γινετε το αντιθετο ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΕ παρα μονο σου την λενε.
τραβα ανοιξε κανα ποστακι για τους κακους τους μπατσους και τους ηρωες τους κλεφτες τωρα και ασε μας εμας![]()
(περιμενω την ηλιθια απαντηση σου που σιγουρα θα δωσεις με αγωνια)
υσ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ Η ΣΥΜΜΟΡΦΟΣΟΥ το μυνημα μου θα σταλει στους διαχειριστες ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. η συμπεριφορα σου σου γυρισε μπουμερανγκ στα ματια των αλλων γιατι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ αλλιως δε θα ασχολιοσουν.![]()