Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: σβησίματα κινητήρα tps κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack

Μοντελο 07...

....τεσσαρων μηνων δευτερο χερι:hypnotize (ο προηγουμενος το ειχε για δευτερο μηχανακι με R1 για πρωτο και τον χαλασε οτι ηταν ψοφιο) και δεν εχει παρουσιασει σβησιματα ακομα. Θα δειξει....

[IMG]http://i192.photobucket.com/albums/z...ck/XT660Rb.jpg[/IMG]

Re: Μοντελο 07...

Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
    ....τεσσαρων μηνων δευτερο χερι:hypnotize (ο προηγουμενος το ειχε για δευτερο μηχανακι με R1 για πρωτο και τον χαλασε οτι ηταν ψοφιο) και δεν εχει παρουσιασει σβησιματα ακομα. Θα δειξει....

[IMG]http://i192.photobucket.com/albums/z...ck/XT660Rb.jpg[/IMG]
    Χμμ ψόφιο... τι περίμενε δηλαδή.... να βαράει 200ρες σαν το r1?? Καλορίζικο... και καλά χλμ...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

ΣΒΗΣΙΜΟ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤ. 5/06 ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Κ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ Κ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 2-3 ΣΒΗΣΙΜΑΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Κ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ1Η-2Α, 2Α-1Η ΚΤΛ.TPS RULEZ...ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

Εμένα συμβαίνει το εξής παράδοξο . Στη διαδρομή που ακολουθώ καθημερινά θα μου σβήσει στάνταρ ενόσω περιμένω στο φανάρι Λιοσίων και Αγ.Μελετίου και στο φανάρι Τατοίου και Ιφιγενείας .Τι στο καλό ελέγχομαι από δορυφόρο της ΥΑΜΑΗΑ....:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Εμένα συμβαίνει το εξής παράδοξο . Στη διαδρομή που ακολουθώ καθημερινά θα μου σβήσει στάνταρ ενόσω περιμένω στο φανάρι Λιοσίων και Αγ.Μελετίου και στο φανάρι Τατοίου και Ιφιγενείας .Τι στο καλό ελέγχομαι από δορυφόρο της ΥΑΜΑΗΑ....:smilea:
    Άλλαξε δρόμο.... να δεις αν θα σου σβήνει

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    πρεπει να το εχει η περιοχη. εμενα στην Αγ.Μελετιου και Πατησιων!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    Πρέπει να φταίνε τα μαγνητικά πεδία στη περιοχή του λεκανοπεδίου ... ανεξήγητα πράματα (Φωνάχτε το Λιακόπουλο να φτιάξει τα tps ρεεεεεεεεεεεεεε χεχεχ:rotflmao: :rotflmao: )

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    χμ... black hole το σημείο εκείνο μαλλον.....

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

παντως για να είμαι ειλικρινείς και το δικό μου έχει αρχισει να κάνει μ@λ@κίες με το ρελαντί...

ενω στην αρχή (αν και είναι στην λίστα για έλεγχο) δούλευε καλά και τον γραψα στα "cohounas" μου (τον έλεγχο)... τωρα μάλλον τον θέλει τον γερμανό του...

...ίδωμεν...
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Κάτι άσχετο . Πήρα Μοτοδυναμική για να ρωτήσω πότε μπορώ να περάσω να μου αλλάξουν λαδάκια ε και να τσεκάρουν το ΤPS . Η απάντηση ήταν όποια μέρα θέλω αλλά να είναι νωρίς το πρωί . Θυμάμαι άλλοτε πως παρακάλαγες που λέει ο λόγος και το λιγότερο μήνα ήθελες για να κλείσεις ραντεβού ακόμα και για λάδια ..Και κάτι άλλο . Το λασπωτηράκι που προφυλάσει από τις λάσπες την μεσαία ανάρτηση και πιάνει πάνω στο ψαλίδι με δύο τάπες πλαστικές ..αυτές οι τάπες έφυγαν χάρη στη πολύτιμη βοήθεια του πλυντηριά που τις εξαφάνισε με τη πίεση του νερού ...τις τάπες λοιπόν δεν τις βρίσκω στο part list . Φαντάζομαι πως κάνουν και τάπες από τα αυτοκίνητα ή όχι ... Οχι τίποτα άλλο αλλά τώρα χάσκουν στο ψαλίδι δύο τρύπες .

Διόρθωση ..τις βρήκα έχουν κωδικό 90269-08066

Διόρθωση ..τις βρήκα έχουν κωδικό 90269-08066
    Tα πλαστικά τα πριτσίνια ... ναι ... πρέπει να υπάρχουν...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βελτιωση 4Τ κινητηρα
    από anco στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 00:02
  2. Ο ηλιος καιει.....κλπ!!!
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31