τα μεσημέρια δηλαδή τι κάνειΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
βέβαια ο "νεος" κάτοχος τα πρωινά ... ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!
:a36: :a36: :a36:
καθένας με το πρόγραμμά του σύντεκνε... εσύ κοιμάσαι τη νύχτα εγώ τη μέρα, όπως διακοπάρει ο καθένας καλά είναι![]()
τα μεσημέρια δηλαδή τι κάνειΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
βέβαια ο "νεος" κάτοχος τα πρωινά ... ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!
καθένας με το πρόγραμμά του σύντεκνε... εσύ κοιμάσαι τη νύχτα εγώ τη μέρα, όπως διακοπάρει ο καθένας καλά είναι![]()
εντάξει κουζουλοί, θα ειδοποιήσω όταν θα ξεκινάω απο Ηράκλειο. Μετά τις 9 θα φτάνω χανιάΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλοι μέσα !![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
τι εγινε εκει κατω ωρε? παει, ξεκουτιανες? αρχισες να κοιμασαι ΚΑΙ την ημερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τα μεσημέρια δηλαδή τι κάνει
![]()
ρε σεις: καντε του ενα ντου στο σπιτι και τραβηξτε τον οπου γουσταρετε!![]()
![]()
![]()
![]()
ναι είδες μόλις ξημερώσει ... ένα υπνάκο τον ρίχνωΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τι εγινε εκει κατω ωρε? παει, ξεκουτιανες? αρχισες να κοιμασαι ΚΑΙ την ημερα?![]()
![]()
![]()
![]()
άλλα τόσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λέμε το βραδάκι δηλαδή !Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
O ναι!![]()
![]()
το "Ο" με ωμέγα, το όμικρον θυμίζει άλλη στάση των χειλιών :rotflmao: :rotflmao:
Κι άλλα τόσα αντίθεταΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
άλλα τόσα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a51: :a51: :a51: :a51:
θα το βαφτίσουμε καφέ και θα το πιούμε ... μην αγχώνεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μου προέκυψε ένα έκτακτο, και σήμερα αργά το απόγευμα, μάλλον βραδάκι, κατά τις 9 θα είμαι Χανιά. Δεν θα μείνω, 11 θα πρέπει να είμαι σούδα και μετά να επιστρέψω ηρακλειο, μάκης μη τρίβεις τα χέρια σου![]()
, άλλο βράδυ ...
αλλά ένα καφέ θα τον πιούμε ??? μάκης, λάμπρος, ζάχη, λεώ??![]()
![]()
![]()
εγω μέχρι Παρασκευή ΟΚ!!!
λεπόν!
μιλάμε?
χθές δεν ήρθατε...
απο αύριο τι θα κανονίσουμε???![]()
![]()
Θα πάμε τελικά εκεί που λέγαμε για μάσα?
Προτείνω να αναίβουμε μια στο οροπέδιο στα Ανώγεια (Νίδα), να πιούμε ένα καφεδάκι & μετά να κατηφορίσουμε προς Γενί Γκαβέ (Δροσιά) για φαγητό. By the way η Δροσιά είναι κάπου στη μέση της απόστασης & για Χανιώτες & για Ηρακλειώτες.![]()
![]()
Μέσα Μιχαλιό !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα πάμε τελικά εκεί που λέγαμε για μάσα?
Προτείνω να αναίβουμε μια στο οροπέδιο στα Ανώγεια (Νίδα), να πιούμε ένα καφεδάκι & μετά να κατηφορίσουμε προς Γενί Γκαβέ (Δροσιά) για φαγητό. By the way η Δροσιά είναι κάπου στη μέση της απόστασης & για Χανιώτες & για Ηρακλειώτες.![]()
![]()
Την κάνω για το σπίτι και θα το κουβεντιάσω με τα παιδιά το απόγευμα, μόλις πουν όλοι το οκ θα μιλήσουμε τηλεφωνικά![]()
Μένιος και Γιάννης ; Οκ ;
![]()
![]()
παιδια παιζει να ρθω κ γω!σημερα ημουν με το 7cubed κ μου το πε. αλλα δν ξερω αν θα μπορω να μεινω κοντα σας με το 125. αν παμε απο επαρχιακο κ οχι εθνικη τοτε οκ.
Λογικά θα πάμε από επαρχιακό για Ανώγεια, οπότε μια χαρά θα μπορείς να έρθεις..Στη τελική θα πηγαίνουμε πιο αργά αν χρειαστείΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
παιδια παιζει να ρθω κ γω!σημερα ημουν με το 7cubed κ μου το πε. αλλα δν ξερω αν θα μπορω να μεινω κοντα σας με το 125. αν παμε απο επαρχιακο κ οχι εθνικη τοτε οκ.
![]()
.
Από Ηράκλειο τελικά πιοι είμαστε που παίζει να συναντηθούμε?
Ας αναφερθούν....![]()
ο πιο αργος μπροστα ε?![]()
θα πηγαινω οσο πιο γρηγορα μπορω κ σεις θα κανετε χαλαρη βολτουλα!![]()
μπορουμε να ξεκινησουμε απο παραλιακη η 62..
τι ωρα?
εσυ ο γιαννης κ γω ειμαστε απο ηρακλειο?