Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Arx;arios

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Aν το λές για το ψυχρός δεν ηταν για εσενα κουκλα μου.

Οσο για το άλλο, ειναι σημαντικό οταν εμπειστευεσαι τον ζωη σου σε ενα μηχανημα ειδικα αν δεν το ξέρεις, καλό ειναι το εχεις καινουργιο.
    Αν σε πέρνει κι όλας βέβαια
    Καλη Τυχη
    Σε οτι και αν επιλέξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Aν το λές για το ψυχρός δεν ηταν για εσενα κουκλα μου.

Οσο για το άλλο, ειναι σημαντικό οταν εμπειστευεσαι τον ζωη σου σε ενα μηχανημα ειδικα αν δεν το ξέρεις, καλό ειναι το εχεις καινουργιο.
    Αν σε πέρνει κι όλας βέβαια
    Καλη Τυχη
    Σε οτι και αν επιλέξεις
    Ναι.. το άλλο εννοούσα. Σε ευχαριστώ πολύ. Εννοείς πως αν πάρω π.χ. καινούριο θα διαμορφωθεί από την αρχή στο δικό μου τρόπο οδήγησης προφανώς (δηλ. θα ξέρω πως του έχω συμπεριφερθεί.)
    "Και νάν' σάν κάτι νά μού λές, κάτι ωραίο κοντά
    γι' άστρα, τή ζώνη πού πηδάν των νύχτιων φόντων,
    κι αύτός ο άνεμος τρελά-τρελά νά μάς σκουντά
    όλο πρός τή γραμμή των οριζόντων."

τελικά πηρε κάτι ο φίλος????........................hayabusa λεει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ακριβώς μαιρουλα, αν και μου αρέσουν περισσοτερο να πάρω καποιο μεταχειρησμενο και να αρχίζω να το φτιαχνω αλλα σαν πρώτη μηχανη ειχα επιλέξει καινούργια και πάνω σ'αυτη εμαθα πώς ακουγεται η καδένα, η καμπάνα εννοώ οταν πήγαινε κάτι στραβά το αντιλαμβανόμουν αμέσως,
    Με το μεταχειρησμένο αν δεν ξέρεις μπορεί και να μάθεις να ακούς και λάθος...αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ

τι να πάρεις?
    Αν είσαι κανούργιος στα μηχανολογικά - ηλεκτρολογικά πάρε ευρωπαϊκό. Θα γίνεις ξεφτέρι με τις βλάβες που θα σου βγάλει. Επίσης θα γνωρίσεις πού καλούς μαστόρους και θα μπείς στην ζώνη του λυκόφωτος των συνεργείων. (Επενδεδυμένο κεφάλαιο μια συλλογή γερμανοπολύγωνα και το ψυγειάκι με τις γκαζόζες).
    Αν θες να έχεις την ησυχία σου πάρε Japan.
    Αν έχεις λεφτά να πληρώνεις και δεν σε νοιάζει, πάρε ότι σου αρέσει. ΄
    Τα κυβικά και τα άλογα δεν παίζουν ρόλο στην επιλογή γιατί αν είσαι λογικός θα τρέχεις μέχρι όταν νοιώθεις ασφάλεια, όσο μπορείς εσύ και όχι όσο μπορεί η μηχανή.
    Αφού είσαι νέος στη ματοσυκλέτα, στα έξοδα της μηχανής που θα πάρεις βάλε και κανένα πλαστικό καπάκι, γιατί ακόμα δεν έχουν βγεί μηχανές που δεν πέφτουνε. Υπολόγισε ότι θα έχεις μερικές (τουλάχιστον) πτώσεις μέχρι να μάθεις μέχρι πόσο να πηγαίνεις σε κάθε λογής άσφαλτο που θα συναντάς.
    Θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο από ότι σου αρέσει, μέχρι να μάθεις πως οδηγούν και πως συντηρούν και μετά πάρε το καινούργιο που θα κρατήσεις.
    Και πολύ βασική συμβουλή: άλλαζε τα λάστιχα και ας έχουν ακόμα πέλμα-εκεί μην κάνεις οικονομία.
    Καλές Βόλτες

Thumbs up

Ακριβώς μαιρουλα, αν και μου αρέσουν περισσοτερο να πάρω καποιο μεταχειρησμενο και να αρχίζω να το φτιαχνω αλλα σαν πρώτη μηχανη ειχα επιλέξει καινούργια και πάνω σ'αυτη εμαθα πώς ακουγεται η καδένα, η καμπάνα εννοώ οταν πήγαινε κάτι στραβά το αντιλαμβανόμουν αμέσως,
    Με το μεταχειρησμένο αν δεν ξέρεις μπορεί και να μάθεις να ακούς και λάθος...αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ

Το πιασα.. Όπως και με το αμάξι. Ευχαριστώ.
    "Και νάν' σάν κάτι νά μού λές, κάτι ωραίο κοντά
    γι' άστρα, τή ζώνη πού πηδάν των νύχτιων φόντων,
    κι αύτός ο άνεμος τρελά-τρελά νά μάς σκουντά
    όλο πρός τή γραμμή των οριζόντων."

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Πάρε Street Triple 675 ..
    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	street_triple.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	5,9 KB 
ID:	99378
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παιδιά όλοι γράφουν την γνώμη του εκτός από τον Τζωνηχαρη που θα είναι ο αγοραστής.
    Ημαρτον ρε τζώνη...

Θα εχει πάρει κανενα 750 κ7 και θα μεινουμε στο FMX εμεις...χαχα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Παιδιά όλοι γράφουν την γνώμη του εκτός από τον Τζωνηχαρη που θα είναι ο αγοραστής.
    Ημαρτον ρε τζώνη...

όντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Αν είσαι κανούργιος στα μηχανολογικά - ηλεκτρολογικά πάρε ευρωπαϊκό. Θα γίνεις ξεφτέρι με τις βλάβες που θα σου βγάλει. Επίσης θα γνωρίσεις πού καλούς μαστόρους και θα μπείς στην ζώνη του λυκόφωτος των συνεργείων. (Επενδεδυμένο κεφάλαιο μια συλλογή γερμανοπολύγωνα και το ψυγειάκι με τις γκαζόζες).
    Αν θες να έχεις την ησυχία σου πάρε Japan.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Θα εχει πάρει κανενα 750 κ7 και θα μεινουμε στο FMX εμεις...χαχα
    Γιατί ρε συ μια χαρά είναι το FMX... αφού το έβγαλε καλύτερο μοτάρ και το 0300!!!

Νέο μέλος
    Μιας και ενδιαφερομαι και γω για μηχανη διαβασα πιο πανω σε ενα σχολιο για ενα σχολειο 0-300. Εχει κανεις πιο πολλες πληροφοριες?

apost μπες στο www.0300.gr και θα βρεις πληροφορίες. Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, θα μάθεις πολύ περισσότερα σε μία μέρα από όσα θα μάθεις μέσω... "ράδιο αρβύλα παλιών μηχανόβιων" σε όλη σου τη ζωή. Κόστος ?180 το μάθημα και ?40 τα δερμάτινα, αν δεν έχεις. Και είναι σίγουρο ότι θα μάθεις τα σωστά πράγματα...

na sou po otan les proto mixanaki re file ti enois exis odigish toulaxiston kana 125 h kana pio mikrou kibismou tespa me siblekth ... giati an pas me ti mia se 120hp:/ tha fas paketo tespa gia mena an kabloneis me thn taxithta kai thes street pare gsx-r k7 750 gia mena ine t0p poli dinamh korifea shberifora pio dinato apo to 600 kai pio ksekourasto apo to 1000 klah tixh
    RUN RUN RUN

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Basikes arxes mhxanikhs
    από mixalisX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 09:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας