Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: words r not enought....

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

words r not enought....

Τι να πεις σε ενα πατερα που η κορη του 26 χρονων μολις σκοτωθηκε...Ενα κοριτσι γεματο ονειρα που μολις ειχε ανοιξει τα φτερα της και εντυπωσιαζε το κοσμο με την τεχνη της. Η Καλλιοπη σκοτωθηκε οταν σαν συνεπιβατης σε μηχανη επεσαν με 30 χιλιομετρα...Δεν τους χτυπησε κανεις, δεν ετρεχαν, δεν εκαναν μαλακιες, απλα ηρθε η κακια στιγμη...Το μονο μερος που χτυπησε ηταν το απροστατευτο κεφαλι της...

Πουτανα τυχη παιζεις περιεργα παιχνιδια

Ο πατερας της μια ζωη με εκραζε για τα μηχανακια και η ιδια δεν ειχε μεγαλη συμπαθεια, μια απλη βολτα, ουτε 1 χιλιομετρο απο το σπιτι της.Λιγα μετρα μακρυα!

Κουκλι μου να εισαι καλα εκει πανω και ολη η δυναμη του κοσμου να ειναι διπλα στην οικογενεια σου
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

δυναμη σε οσους εμειναν πισω κ η απουσια της θα τους ειναι αισθητη για καιρο ακομα!

αν κ δεν εχει μεγαλη σημασια......

ποιος οδηγουσε?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ωραία πράγματα....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81

www.fazerclub.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    όσο σκέφτομαι πόσο εύκολα θα μπορούσαμε να 'μαστε σχεδόν όλοι στη θέση του οδηγού....

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Giauto to thema einai na dinoume to rimadi to 2o kranos pou oi perissoteroi exoume kai na min anevazoume allous i alles xwris kranos gia na fainetai to proswpo .... kai oi dikaiologies tou stul aaaa egw den to foraw , den borw den pairnane ...

anyway , den einai auto to thema se auto to post alla tsadizomai me sxedon ola ta ss na einai xekranwtes oi kopelles giana min xalaasei to look !

www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
    Giauto to thema einai na dinoume to rimadi to 2o kranos pou oi perissoteroi exoume kai na min anevazoume allous i alles xwris kranos gia na fainetai to proswpo .... kai oi dikaiologies tou stul aaaa egw den to foraw , den borw den pairnane ...

anyway , den einai auto to thema se auto to post alla tsadizomai me sxedon ola ta ss na einai xekranwtes oi kopelles giana min xalaasei to look !

κριμα η κοπελα~!

Παλαιό μέλος
    Κάτι τέτοια ακούω και έχω αρχίσει πλέον να αποφεύγω να ανεβάζω δικάβαλο.

Χίλιες φορές να μου κοπούν τα δικά μου τα χέρια και τα πόδια παρά να μείνει ανάπηρος ή να σκοτωθεί κάποιος άλλος από δικό μου λάθος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την κοπελιά και καλή δύναμη στους δικούς της

Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81

επειδη δυσκολα κουβαλα 2ο κρανος, οταν εχω δευτερο ατομο παντα ρψωταω εαν θελει να το φορεσει.
    φυσικα τις περισσοτερες φορες παιρνω αρνητικη απαντηση, αλλα εγω εχω (σχεδον) ησυχο το κεφαλι μου!

....γιατι αν γινει η στραβη δε σε σωζουν τετοιες δικαιολογιες!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    μονο συλληπητηρια τιποτα αλλο...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    pedia exo akousi ke exi di tosa ke olo ta idia ke ta idia
    den alazi tipota makari na dior8onontousan pola la8i
    to mialo mou den pai para pera pia
    ka8ome ke apla den 8elo toulaxiston na exo pioi ena potiri nero me ena tetio atomo

ti na pi kanis

iksera tosa pola ala ta ksexasa ola
    ta logia den ine tipota

forate kranos ke rouxa gia moto
    gia na pigenoume voltes
    ine orea ston dromo

panta 8a ine osoi ke an figoun
    as mas ma8oun kati afti pou efigan
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ!!

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕ ΤΟ ΧΑΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΨΥΧΗ!

ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!!!

κριμα.Συλληπητηρια

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF