Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εγω βεβαια τελευταια φοβαμαι πολυ αναβατες με μοτοσυκλετες εταιριας κατασκευης γυναικειων εσωρουχων
    Και πολύ καλά κάνεις...

Κι εγώ αν είχα Ζ θα φοβόμουν

να διαβάζει άραγε ο ροφός υπηρεσίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    koyragio...οπου να'ναι πλησιαζει τα 65 χρονια και ευελπιστουμε να παραδωσει το διπλωμα...

Πήρε triumph ο Oldman?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Πήρε triumph ο Oldman?

οχι, ο ντιλντομαν τα ΦΟΡΑΕΙ! θα στο διαβεβαιωσει και ο fantacid! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    οχι, ο ντιλντομαν τα ΦΟΡΑΕΙ! θα στο διαβεβαιωσει και ο fantacid! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a13: :a13: :a13:

τπτ δε μενει κρυφο, πια!!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Όλοι μέσα... Το avatar του/της Xavouza
    Επειδή ζούμε στην Ελλαδάρα και ξέρουμε πανω κάτω όλοι τι παιzεται με τα διπλώματα και τις εξετάσεις γενικώς, θα πρέπει μετά από κάποια ηλικία και μετά να μή επιτρέπεται να οδηγείς. Αλλά επειδή αυτό όμως προυποθέτει ακόμα καλύτερη υποδομή στα μέσα μαζικής μεταφοράς το τραγούδι "Ο χαρος βγήκε παγανιά" θα είναι στα Charts για πολύ καιρο.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    απλα εκει ειναι το μεγαλο στοιχημα : να βρεις την δυναμη να κανεις πισω ακομα & αν χρειαστει ν' αφησεις κατι που αγαπας πολυ , καμμια φορα ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι δεν μπορεις αλλο ......
    +1000000000

και στο κατω κατω τι τεστ ικανοτητας να κανεις σε εναν
    94 ΧΡΟΝΩΝ.

και καλα οι δικοι του τι εκαναν "προσπαθησαν" πολυ να τον μεταπεισουν????

παμε καλα ρε τι θα γινοταν αν επεφτε πανω σε τιποτα παιδακια ή σε καμια μητερα με μωρο στο καροτσακι που περναει την διαβαση

εγω δεν βλεπω κανενα ηρωισμο ουτε λεβεντια στο να οδηγας οποιοδηποτε οχημα σε τετοια ηλικια. Το παιρνεις αποφαση οτι θα σε μεταφερουν και τερμα...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΚΡΙΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ 80 ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ZACHKS 50 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΜΑΡΚΑ!! ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΜΗ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!
    το πουλαέι το σαχς ο παπούλης???

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    exo na po gia ton 8anato oti oso imaste nnei ton apofevgoume ke ton fovomaste
    ala sta 94 mpori na ine ke litrosi

afto pou teriazi ston papou ine ena xamogelo me dakria

episis ine kati paromio me ta dio pitsirikia pou to eskasan apo to sxolio ke vgikan mona tous ektos orion

kamia fora exoume to koumpi sta xeria mas ke ta patame moni mas...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    το πουλαέι το σαχς ο παπούλης???

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!! ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker

Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αυτό που μου αρέσει είναι πως προσπαθούν να τον προβάλουνε και ως πρότυπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Από την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Αν και 94 ετών δεν το έβαζε κάτω . Πολλοί ηλικιωμένοι , φθάνοντας σε αυτή την ηλικία , δεν βγαίνουν καν από το σπίτι τους .
    ...δεν έκαμπταν τη θέλησή του .

Εν τέλει , αυτή η εμμονή του τον σκότωσε . Αλλά ίσως βαθιά μέσα του να προτιμούσε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τον αποβάλλει η ζωή .

Ο 94χρονος συνταξιούχος Βασίλειος Σκαρμίτζος , τη Δευτέρα το πρωί έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκαγιοπουλείου με το δίκυκλο για να πεταχτεί στο κέντρο για κάποια ψώνια . Λίγα μέτρα μετά , στη συμβολή της Ναυαρίνου με την Ιεροθέου , στις 10 : 15 το πρωί , συγκρούστηκε με ένα ΙΧ που οδηγούσε μια 30χρονη κοπέλα .

Δηλαδή τι θέλουν...να τον πούμε και ήρωα απο πάνω?
    Είδες τι σου είναι τα ΜΜΕ? Πως προβάλλουνε ορισμένα πράγματα.

Ορίστε πως θυματοποιείται ένας άνθρωπος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

afto pou teriazi ston papou ine ena xamogelo me dakria

Φίλε αυτό που ταιριάζει στον παππού, είναι ένα κωλοδάχτυλο και πολλές φάπες που δεν τις έφαγε όταν του χρειαζόντουσαν.

"Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν ."
    Τους έγραψε όλους στα @@ του, ούτε κράνος ούτε τίποτα και βγήκε έξω και τον ηρωωοποιούν οι εφημερίδες.

Την 30κοπέλα που θα τρέχει στα δικαστήρια για τα επόμενα 30 χρόνια την σκέφτηκε κανείς?

Εμάς τους μηχανόβιους ρισκάρουμε την ζωή μας επειδή υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι "ήρωες"
    "βαθιά μέσα τους μπορεί να προτιμάνε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τους αποβάλλει η ζωή ", μας σκέφτεται κανείς?

Τόσα παλικάρια που πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή μερικά ζώα με πρεσβυωπία και καταράχτη κουράζονται πάρα πολύ να ανάψουνε ένα flash?

Γεγονός:Οι ηλικιωμένοι καλύτερα να βρουν άλλον τρόπο να μετακινούνται.
    Πείτε με φασίστα, πείτε με ότι θέλετε. Εγώ όταν θα γεράσω (άμα με το καλό γεράσω ποτέ) και δω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...θα προτιμήσω να αποσυρθώ απο την αγάπη μου για την άσφαλτο, όχι μόνο για πάρτη μου αλλά για το γενικό καλό.

Ο δρόμος δεν είναι δικαίωμα. Είναι προνόμιο.
    Στο διάολο τσαντίστηκα τώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xavouza
    Επειδή ζούμε στην Ελλαδάρα και ξέρουμε πανω κάτω όλοι τι παιzεται με τα διπλώματα και τις εξετάσεις γενικώς, θα πρέπει μετά από κάποια ηλικία και μετά να μή επιτρέπεται να οδηγείς. Αλλά επειδή αυτό όμως προυποθέτει ακόμα καλύτερη υποδομή στα μέσα μαζικής μεταφοράς το τραγούδι "Ο χαρος βγήκε παγανιά" θα είναι στα Charts για πολύ καιρο.
    +1000
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!! ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ!!!
    Κρίμα, σαχς - φλορέττα είναι τα οχήματα του μέλλοντος...

Re: Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Φίλε αυτό που ταιριάζει στον παππού, είναι ένα κωλοδάχτυλο και πολλές φάπες που δεν τις έφαγε όταν του χρειαζόντουσαν.

"Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν ."
    Τους έγραψε όλους στα @@ του, ούτε κράνος ούτε τίποτα και βγήκε έξω και τον ηρωωοποιούν οι εφημερίδες.

Την 30κοπέλα που θα τρέχει στα δικαστήρια για τα επόμενα 30 χρόνια την σκέφτηκε κανείς?

Εμάς τους μηχανόβιους ρισκάρουμε την ζωή μας επειδή υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι "ήρωες"
    "βαθιά μέσα τους μπορεί να προτιμάνε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τους αποβάλλει η ζωή ", μας σκέφτεται κανείς?

Τόσα παλικάρια που πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή μερικά ζώα με πρεσβυωπία και καταράχτη κουράζονται πάρα πολύ να ανάψουνε ένα flash?

Πείτε με φασίστα, πείτε με ότι θέλετε. Εγώ όταν θα γεράσω (άμα με το καλό γεράσω ποτέ) και δω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...θα προτιμήσω να αποσυρθώ απο την αγάπη μου για την άσφαλτο, όχι μόνο για πάρτη μου αλλά για το γενικό καλό.

Συμφωνώ αλλά μην τσαντίζεσαι τόσο, ψυχραιμία. Είναι γεγονός ότι όλοι οι παππούδες δεν το αφήνουν το ρημάδι το τιμόνι αν δεν στουκάρουν και σπάσουν τα παϊδια τους ή αν στείλουν κανένα στο χάρο. Είναι γλυκό το ρημάδι. Τώρα ο συγκεκριμένος δεν νομίζω ότι ήταν μηχανόβιος εκ πεποιθήσεως, κάτι σαν ιζυ ραϊντερ των καπή, αλλά είχε συνηθίσει να οδηγάει μηχανάκι. Αν είχε συνηθίσει να οδηγάει αγροτικό θα κλέγαμε την κοπέλα.

Αρε και να ήμουνα τώρα στην πελοπόνησο!!!!!!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

oxi file ise akiros
    ke apla nomizis oti ola sou anikoun
    ke fisika ta kseris ola

ise vareta anousios ke adais ke tous xaraktirismous tous kerdises me to spa8i sou
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ΠΑΛΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΒΛΕΠΩ!!!!!

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker

Re: Re: Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    oxi file ise akiros
    ke apla nomizis oti ola sou anikoun
    ke fisika ta kseris ola

ise vareta anousios ke adais ke tous xaraktirismous tous kerdises me to spa8i sou
    Προφανώς το λες γιατί είσαι παππούς.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ