Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: Re: Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Προφανώς το λες γιατί είσαι παππούς.
    profanos to leo giati ise epioleos ke protrexis se ola stin zoi sou ke exis apopsi eno den kseris tipota ke den exis na pis tipota

ase pou pezi na se piasame se asximi mera na exis ta nevra sou px

file den dikeouse tipota perisotero den sou aniki tipota perisotero
    ise to idio me ka8e alon

ke ton papou epidi ir8e i ora tou na pe8ani kati eprepe na ton skotosi
    opos ginete eones tora

sou vazo diskola to ksero ala den pirazi pselise merikes kouvente gia na exis kati na les ala den les tipota apla fliaris opos panta
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    exo na po gia ton 8anato oti oso imaste nnei ton apofevgoume ke ton fovomaste
    ala sta 94 mpori na ine ke litrosi

afto pou teriazi ston papou ine ena xamogelo me dakria

episis ine kati paromio me ta dio pitsirikia pou to eskasan apo to sxolio ke vgikan mona tous ektos orion

kamia fora exoume to koumpi sta xeria mas ke ta patame moni mas...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ.........ΜΠΡΑΒΟ..

Όσο γιά τούς ύπόλοιπους ένα θά πώ............

Δικαίωμα στή ζωή έχουμε καί στά 204........!!!!!!!!!

Κι όταν ό άλλος νιώθει ότι είναι ζωντανός.......κανείς δέν μπορεί νά τού στερήσει τίποτε.......

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ.........18χρονα καί 20χρονα.........ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ............
    ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ.............
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.......!!!!!!!!!!!!!!

Γιαυτό άφήστε ήσυχο,(ρατσιστές) τόν παππούλη πού έφυγε κάνοντας αύτό πού έκανε
    σέ όλη του τή ζωή.........λαχταρώντας νά ζήσει...........

Ό παππούλης ....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...........τά παρτάλια κάθε ήλικίας ,οί φονιάδες τής άσφάλτου
    πού κυκλοφορούν κάθε μέρα είναι ....ΑΠΕΙΡΟΙ........!!!!!!!!!!

Οί παραλιακές τά Σαββατόβραδα μέ τά χαπακωμένα καί τά πιωμένα είναι γεμάτες.....!!!!!!!!!
    Ό παππούς ένόχλησε..??? Όλα τά δεινά τής γής αύτός θά τά προκαλούσε μέ τό παπάκι του??
    Πού πάει μέ 30.....?????????

Έγώ θά καβαλλάω όσο βαστάω γιατί θά νιώθω ότι ζώ......
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.........!!!!!!!!!!

καί δέ θά νιώθω καί καμμία τύψη άν πέσω καί πάνω σέ κανέναν άφού θά έχω
    γλυτώσει ΑΝ γεράσω.................
    ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αυτό που μου αρέσει είναι πως προσπαθούν να τον προβάλουνε και ως πρότυπο

Δηλαδή τι θέλουν...να τον πούμε και ήρωα απο πάνω?
    Είδες τι σου είναι τα ΜΜΕ? Πως προβάλλουνε ορισμένα πράγματα.

Ορίστε πως θυματοποιείται ένας άνθρωπος.

Φίλε αυτό που ταιριάζει στον παππού, είναι ένα κωλοδάχτυλο και πολλές φάπες που δεν τις έφαγε όταν του χρειαζόντουσαν.

"Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν ."
    Τους έγραψε όλους στα @@ του, ούτε κράνος ούτε τίποτα και βγήκε έξω και τον ηρωωοποιούν οι εφημερίδες.

Την 30κοπέλα που θα τρέχει στα δικαστήρια για τα επόμενα 30 χρόνια την σκέφτηκε κανείς?

Εμάς τους μηχανόβιους ρισκάρουμε την ζωή μας επειδή υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι "ήρωες"
    "βαθιά μέσα τους μπορεί να προτιμάνε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τους αποβάλλει η ζωή ", μας σκέφτεται κανείς?

Τόσα παλικάρια που πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή μερικά ζώα με πρεσβυωπία και καταράχτη κουράζονται πάρα πολύ να ανάψουνε ένα flash?

Γεγονός:Οι ηλικιωμένοι καλύτερα να βρουν άλλον τρόπο να μετακινούνται.
    Πείτε με φασίστα, πείτε με ότι θέλετε. Εγώ όταν θα γεράσω (άμα με το καλό γεράσω ποτέ) και δω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...θα προτιμήσω να αποσυρθώ απο την αγάπη μου για την άσφαλτο, όχι μόνο για πάρτη μου αλλά για το γενικό καλό.

Ο δρόμος δεν είναι δικαίωμα. Είναι προνόμιο.
    Στο διάολο τσαντίστηκα τώρα.

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ............

Παλαιό μέλος

Καμία σχέση. Απλώς τα έγραψε η "Πελοπόννησος". Μην προσπαθείς να βρεις λογική, απλώς κάποιος τους έδωσε το δικαίωμα.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Είναι πολλά!!!!

Καλά έκανε ο παππούλης από την μία! Ίσως να ήταν και το μόνο που τον κράταγε όρθιο

Από την άλλη όμως τι φταίει και ο οδηγός του ΙΧ που ουσιαστικά σκότωσε έναν άνθρωπο????

Κι όμως θα μπορούσε ο παππούλης να έχει πάρει κάποιον στο λαιμό του.

Αλλά είναι όμορφο (όσο γίνεται) να φεύγει κάποιος παρέα με αυτό που αγαπούσε όλη του τη ζωή.
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    ρε afro τι θα πει
    ir8e i ora tou na pe8ani kati eprepe na ton skotosi
    μην ακουω τετοιες παλαβωμαρες τωρα. Δεν ηρθε καμια ώρα του, αυτος προκαλεσε το θανατο του και ευτυχως μονο τον δικο του, το κακο είναι οτι θα μπορουσε να κανει και ζημια σε καποιον αλλον που δεν του εφταιγε σε τιποτα και που δεν θα ειχε "ερθει" η ώρα του.

Τι διαφορα εχει η αποφαση του να οδηγησει σε αυτη την ηλικια με την αποφαση ενος που κατεβαζει μερικα λιτρα αλκοολ γνωριζοντας οτι μετα πρεπει να οδηγησει. Κανενας τους δεν ειναι ηρωας, και οι δυο ειναι το λιγοτερο αμυαλοι και σιγουρα επικινδυνοι. Απλα νομιζουν οτι μπορουν, ενω συμβαινει το ακριβως αντιθετο.

irinia δικαιωμα στην ζωη σαφως και εχουν, δικαιωμα στην ζωη και τον θανατο των αλλων δεν εχουν.
    και φυσικα υπαρχουν και χειροτεροι στους δρομους, αλλα στατιστικα θα εκπλαγεις μολις δεις για ποσα τροχαια υπαιτιοι ειναι ηλικιωμενοι οδηγοι.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

i tetragoni logiki ine afti pou skotose tin epoxi tou onirou ke tou romantismou
    ke meta anarotieste.....

o papous anevike sto saravalo is gnosi tou
    edose mia ke vour gia ton alo kosmo
    ke ton goustero ke kala ekane

ke esis ke oloi mas diladi as tragoudame...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Είναι πολλά!!!!

Καλά έκανε ο παππούλης από την μία! Ίσως να ήταν και το μόνο που τον κράταγε όρθιο

Από την άλλη όμως τι φταίει και ο οδηγός του ΙΧ που ουσιαστικά σκότωσε έναν άνθρωπο????

Κι όμως θα μπορούσε ο παππούλης να έχει πάρει κάποιον στο λαιμό του.

Αλλά είναι όμορφο (όσο γίνεται) να φεύγει κάποιος παρέα με αυτό που αγαπούσε όλη του τη ζωή.
    ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ..........ΑΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ...

Σέ αύτή τήν ήλικία τόν στέλνεις σέ άργό καί καταθληπτικό θάνατό ή όχι...???

Άν αύτός ό παππούς έφταιγε μιά φορά γιά ότι έκανε έξ άμελείας καί άδυναμίας
    τής άνθρώπινης φύσης του...........
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΟΥΣ..............
    πού έξαιτίας τής καφρίλας τους.......προκαλούν άτυχήματα καί μάλιστα
    θανατηφόρα.........!!!!!!!!
    Σύμφωνα μέ τή λογική κάποιου θάπρεπε νά............
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΑΚΤΥΛΑ...........!!!!!!!!!!!

Είναι αίσχρό νά έκφραζόμαστε έτσι ,όχι έσύ φυσικά,γιά τήν τρίτη ήλικία....!!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Σέ αύτή τήν ήλικία τόν στέλνεις σέ άργό καίο καταθληπτικό θάνατό ή όχι...???

Γι' αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω! Αλλά από την άλλη λόγω δουλειάς βλέπω πολλούς παππούλιδες χάρους που την γλυτώνω στο παρά τσάκ!!!!

Ανάμηκτα συναισθήματα!!!!!

Αλλά εκεί που είναι δε θα τον κρίνουμε εμείς!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

exo na po gia ton 8anato oti oso imaste nnei ton apofevgoume ke ton fovomaste
    ala sta 94 mpori na ine ke litrosi

afto pou teriazi ston papou ine ena xamogelo me dakria

episis ine kati paromio me ta dio pitsirikia pou to eskasan apo to sxolio ke vgikan mona tous ektos orion

kamia fora exoume to koumpi sta xeria mas ke ta patame moni mas...

+1000000000000000000000000000000000000000000

Σέ αύτή τήν ήλικία τόν στέλνεις σέ άργό καίο καταθληπτικό θάνατό ή όχι...???

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Δηλαδή τι θέλουν...να τον πούμε και ήρωα απο πάνω?
    Είδες τι σου είναι τα ΜΜΕ? Πως προβάλλουνε ορισμένα πράγματα.

Ορίστε πως θυματοποιείται ένας άνθρωπος.

Φίλε αυτό που ταιριάζει στον παππού, είναι ένα κωλοδάχτυλο και πολλές φάπες που δεν τις έφαγε όταν του χρειαζόντουσαν.

"Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν ."
    Τους έγραψε όλους στα @@ του, ούτε κράνος ούτε τίποτα και βγήκε έξω και τον ηρωωοποιούν οι εφημερίδες.

Την 30κοπέλα που θα τρέχει στα δικαστήρια για τα επόμενα 30 χρόνια την σκέφτηκε κανείς?

Εμάς τους μηχανόβιους ρισκάρουμε την ζωή μας επειδή υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι "ήρωες"
    "βαθιά μέσα τους μπορεί να προτιμάνε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τους αποβάλλει η ζωή ", μας σκέφτεται κανείς?

Τόσα παλικάρια που πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή μερικά ζώα με πρεσβυωπία και καταράχτη κουράζονται πάρα πολύ να ανάψουνε ένα flash?

Γεγονός:Οι ηλικιωμένοι καλύτερα να βρουν άλλον τρόπο να μετακινούνται.
    Πείτε με φασίστα, πείτε με ότι θέλετε. Εγώ όταν θα γεράσω (άμα με το καλό γεράσω ποτέ) και δω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...θα προτιμήσω να αποσυρθώ απο την αγάπη μου για την άσφαλτο, όχι μόνο για πάρτη μου αλλά για το γενικό καλό.

Ο δρόμος δεν είναι δικαίωμα. Είναι προνόμιο.
    Στο διάολο τσαντίστηκα τώρα.
    Η κοπελλα δεν θα τρεχει ουτε ενα χρονο στα δικαστηρια γιατι απο την στιγμη που το φταιξιμο το εχει ο παππουλης,δεν θα εχει καμμια κυρωσει....μπορει να μην γινει καν δικαστηριο.....το μονο κακο θα ειναι οι τυψεις που θα εχει και θεωριτικα μετα απο κανα χρονο δεν θα τις εχει πια...

Αλλα οντως εισαι απαραδεκτος.......οπως ειπε και ο iriniia (οχι για αυτο που εγραψες,αλλα για το πως το εξεφρασες)

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    αστα

εδω κοντα σε ενα χωριο σε αριστερη (για εμας) στροφη ενας παππος με παπι εφυγε ευθεια και χτυπησε πανω μας. μετα, επειδη δεν ειχε διπλωμα σηκωθηκε και ξεκινησε να φυγει με τα ποδια, ενω ετρεχαν αιματα.

ηρθε τελικα ασθενοφορο και αστυνομια. μαθαμε οτι ο τυπος δεν ειναι καλα και οτι καθημερινα πηγαινει απο το ενα χωριο στο αλλο με το παπι σωληνες 5 μετρα...

τελικα εγινε καλα(αν και μετα απο 2 μηνες επαθε εγκεφαλικο)
    οteenαναι...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Φίλε Afro μερικοί δεν ψυχαγωγούμαστε τόσο εύκολα...
    να τραβάμε μαλακία υπενθυμίζοντας στον εαυτό μας..
    ""ΦΦφφσσσσ....94 χρονών και οδηγάει ακόμα...αχ ναιι...ΑΧ ΝΑΙΙ....αρνείται να παραιτηθεί απο μία ζωή"

Προφανώς εκεί που διαφωνείς μαζί μου, προτιμώντας να μιλάς για τετράγωνες λογικές και να απαγγέλεις ποίηση
    i tetragoni logiki ine afti pou skotose tin epoxi tou onirou ke tou romantismou
    ke meta anarotieste.....
    είναι στο γεγονός ότι εγώ απλά δεν γουστάρω τους φονιάδες με το τιμόνι. Εσύ με γεια σου με χαρά σου μπορείς να επαναπάυεσαι στην άγνοια σου ότι τάχα δεν υπάρχει πρόβλημα με τους τιμονοφονιάδες.

\

Ό παππούλης ....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...........τά παρτάλια κάθε ήλικίας ,οί φονιάδες τής άσφάλτου
    πού κυκλοφορούν κάθε μέρα είναι ....ΑΠΕΙΡΟΙ........!!!!!!!!!!

Οί παραλιακές τά Σαββατόβραδα μέ τά χαπακωμένα καί τά πιωμένα είναι γεμάτες.....!!!!!!!!!
    Ό παππούς ένόχλησε..??? Όλα τά δεινά τής γής αύτός θά τά προκαλούσε μέ τό παπάκι του??
    Πού πάει μέ 30.....?????????

Και το ότι υπάρχουνε καυλωμένα πιτσιρίκια που τρέχουνε, και είναι εξίσου επικίνδυνα δεν δικαιολογεί τους παππούδες-ζόμπι.
    Μπορεί να έχω τετράγωνη λογική αλλά τουλάχιστον έχω κάποια.
    "Ουγκ...κυκλοφορούν χαπακωμένοι οδηγοί άρα μπορούν να κυκλοφορούν και παππούδες..."

Ο irianna με χαρακτήρησε απαράδεκτο.

Ποιός?Αυτός?
    \

Έγώ θά καβαλλάω όσο βαστάω γιατί θά νιώθω ότι ζώ......
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.........!!!!!!!!!!

καί δέ θά νιώθω καί καμμία τύψη άν πέσω καί πάνω σέ κανέναν άφού θά έχω
    γλυτώσει ΑΝ γεράσω.................
    ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!

O irianna που παραδέχτηκε ανοιχτά πως θα συνεχίσει να οδηγάει ακόμα και όταν φτάσει στο σημείο να μην αναγνωρίζει το περιβάλλον του ακόμα και όταν δεν θα έχει δίπλωμα...
    (Εμ βέβαια...τα ζώα απο νωρίς φαίνονται).
    Λίγο δύσκολο να προσβληθώ εδώ πέρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Η κοπελλα δεν θα τρεχει ουτε ενα χρονο στα δικαστηρια γιατι απο την στιγμη που το φταιξιμο το εχει ο παππουλης,δεν θα εχει καμμια κυρωσει....μπορει να μην γινει καν δικαστηριο.....το μονο κακο θα ειναι οι τυψεις που θα εχει και θεωριτικα μετα απο κανα χρονο δεν θα τις εχει πια...
    Η κοπέλα δεν θα ξεμπερδέψει μετά απο έναν χρόνο αλλά μετά απο πολλά πολλά δικαστήρια το ξέρω και το έχω βιώσει και το βλέπω ακόμα και τώρα να γίνεται.
    Καλύτερα να μην λέμε πράγματα μόνο για να κοντράρουμε.
    Στο αυτοκίνητο γνωστού μου προσγειώθηκε δικάβαλο μηχανάκι όπου πέθανε ο ένας εκ των δύο.Είχανε περάσει με κόκκινο. Παρά τους αυτόπτες μάρτυρες και τα λοιπά, αυτός τρέχει 3 χρόνια στα δικαστήρια και πέρασε και μία νύχτα στο αυτόφορο.
    Τον πατέρα μου τον τρέχανε άλλα 7 χρόνια για ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε επάνω του.(Αντίθετο ρεύμα με διαχωριστικό στην μέση...μήπως ήτανε παππούς?Ναι...ήτανε).Πάλι καλά που οδηγούσε και Land Rover Discovery ο πατέρας μου.

Εδώ δεν πρόκειται περί αγάπης για την άσφαλτο, αλλά περί αγάπης για τον εαυτό μας.
    Τι και αν έχω πάρκινγσον? Τι και αν είμαι τυφλός?Τι και αν έχω altshaimer και δεν ξέρω τι μου γίνεται?
    "Εγώ οδηγάω, κοιτάζω την πάρτη μου σαν γνήσιος μαλάκας Έλληνας οδηγός και στα @@ μου όλοι οι άλλοι."

Εγώ έχω το ήθος και πάνω απο όλα την λογική να αναγνωρίζω την άσφαλτο ως επικίνδυνη, έτσι ώστε όταν κάποια φάση με το καλό δεν είμαι σε θέση να σεβαστώ τους κανόνες να αποσυρθώ.
    Εσείς που πάσχετε απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς να κυκλοφορείτε θέτωντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων ανθρώπων, μετατρέποντας τους δρόμους σε πολεμικό μέτωπο.

o papous anevike sto saravalo is gnosi tou
    edose mia ke vour gia ton alo kosmo
    ke ton goustero ke kala ekane

ke esis ke oloi mas diladi as tragoudame...
    Και εγώ ξέρω έναν παππού που ανέβηκε στο αυτοκίνητο του είς γνώσην του και έκανε ένα βουρ στην άλλη την ζωή...μόνο που μαζί του πήρε και έναν συμμαθητή μου δύο μέρες αφού τελείωσε εξεταστική πανελληνίων τρίτης λυκείου και έφευγε για διακοπές. Περίμενε στα διόδια να πληρώσει όταν έσκασε επάνω του ο παππούλης "που έχει και αυτός δικαίωμα στην ζωή".
    Χωρίς να έχει μεγάλη σημασία το παιδί όπως αποδείχτηκε μετά είχε περάσει Ιατρική Αθηνών που ήτανε και το όνειρο του, 18 χρόνια σκοτωνότανε στο διάβασμα, εργαζότανε σκληρά και έφτυνε αίμα, έκανε θυσίες για να τελειώσουν όλα έτσι άδοξα.
    Γιατί ο δρόμος είναι δικαίωμα και πρέπει να το απαιτούμε ακόμα και όταν έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας και έχουμε τα αντανακλασστικά ντομάτας.

Αδερφός φίλης μου πέθανε εξαιτίας παππούλη τώρα τον Αύγουστο...
    Έχω τρακάρει εγώ με παππούλη που έκανε όπισθεν στην εθνική οδό...
    Παπούλης τράκαρε και την αδερφή μου.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ