Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Τι να πω ? δεν ξέρω .

Μάλλον θα μπορούσα να είμαι στη θέση του παππού ή στη θέση και της κοπέλας .

Μάλλον θα συνεχίσω να οδηγώ όσο νομίζω πως μπορώ, κι ας κινδυνεύω σήμερα από παππούδες

Σίγουρα θα προτιμούσα να πεθάνω όπως ο παππούς κι ας ξέρω ότι είναι λάθος.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο.

( πριν κάτι χρόνια τράκαρε ο πατέρας ενός φίλου – μεγάλος σε ηλικία – και αποφάσισε να παραδώσει τα κλειδιά της μηχανής στο υιό του. Προσπαθώντας να τον μεταπείσει που δεν έφταιγε του απάντησε << Δεν με πείραξε που τράκαρα , αλλά ότι δεν κατάλαβα πως έγινε ……… >>
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Και εγώ ξέρω έναν παππού που ανέβηκε στο αυτοκίνητο του είς γνώσην του και έκανε ένα βουρ στην άλλη την ζωή...μόνο που μαζί του πήρε και έναν συμμαθητή μου δύο μέρες αφού τελείωσε εξεταστική πανελληνίων τρίτης λυκείου και έφευγε για διακοπές. Περίμενε στα διόδια να πληρώσει όταν έσκασε επάνω του ο παππούλης "που έχει και αυτός δικαίωμα στην ζωή".
    Χωρίς να έχει μεγάλη σημασία το παιδί όπως αποδείχτηκε μετά είχε περάσει Ιατρική Αθηνών που ήτανε και το όνειρο του, 18 χρόνια σκοτωνότανε στο διάβασμα, εργαζότανε σκληρά και έφτυνε αίμα, έκανε θυσίες για να τελειώσουν όλα έτσι άδοξα.
    Γιατί ο δρόμος είναι δικαίωμα και πρέπει να το απαιτούμε ακόμα και όταν έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας και έχουμε τα αντανακλασστικά ντομάτας.

Αδερφός φίλης μου πέθανε εξαιτίας παππούλη τώρα τον Αύγουστο...
    Έχω τρακάρει εγώ με παππούλη που έκανε όπισθεν στην εθνική οδό...
    Παπούλης τράκαρε και την αδερφή μου.

Τελικα τα νευρα σου προερχονται,επειδη ολα τα περιστατικα με οικιους ανθρωπους σου,υπηρχαν μεσα παππουληδες.....με την ιδια λογικη σου,αν σε ολα εμπλεκονταν γυναικες....να πανε ολες οι γυναικες να καθαριζουν πατατες,οι αν ηταν Κουρδοι να τους πυρπολησουμε ολους στο Συνταγμα...για να γυρισω στο θεμα με τους παππουληδες......πρεπει να τους κλειδωσουμε ολους στο σπιτι,γιατι και αυτοι που μπορουν να περπατησουν και πανε βολτες....ολο και καμμια διαβαση πεζων η κανα κοκκινο θα περασουν......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ.....αλλα ο τροπος που τα γραφεις δεν ειναι σωστος (για εμενα)....
    Τελειωνω ρωτωντας.....ολοι οι παππουληδες που ανεφερες τι ηλικια ειχαν????γιατι εδω μειλαμε για εναν 94 με παπακι,που πηγαινε το πολυ λεω με 20χλμ.....

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Φίλε Afro μερικοί δεν ψυχαγωγούμαστε τόσο εύκολα...
    να τραβάμε μαλακία υπενθυμίζοντας στον εαυτό μας..
    ""ΦΦφφσσσσ....94 χρονών και οδηγάει ακόμα...αχ ναιι...ΑΧ ΝΑΙΙ....αρνείται να παραιτηθεί απο μία ζωή"

Προφανώς εκεί που διαφωνείς μαζί μου, προτιμώντας να μιλάς για τετράγωνες λογικές και να απαγγέλεις ποίηση

είναι στο γεγονός ότι εγώ απλά δεν γουστάρω τους φονιάδες με το τιμόνι. Εσύ με γεια σου με χαρά σου μπορείς να επαναπάυεσαι στην άγνοια σου ότι τάχα δεν υπάρχει πρόβλημα με τους τιμονοφονιάδες.

Και το ότι υπάρχουνε καυλωμένα πιτσιρίκια που τρέχουνε, και είναι εξίσου επικίνδυνα δεν δικαιολογεί τους παππούδες-ζόμπι.
    Μπορεί να έχω τετράγωνη λογική αλλά τουλάχιστον έχω κάποια.
    "Ουγκ...κυκλοφορούν χαπακωμένοι οδηγοί άρα μπορούν να κυκλοφορούν και παππούδες..."

Ο irianna με χαρακτήρησε απαράδεκτο.

Ποιός?Αυτός?

O irianna που παραδέχτηκε ανοιχτά πως θα συνεχίσει να οδηγάει ακόμα και όταν φτάσει στο σημείο να μην αναγνωρίζει το περιβάλλον του ακόμα και όταν δεν θα έχει δίπλωμα...
    (Εμ βέβαια...τα ζώα απο νωρίς φαίνονται).
    Λίγο δύσκολο να προσβληθώ εδώ πέρα...

Η κοπέλα δεν θα ξεμπερδέψει μετά απο έναν χρόνο αλλά μετά απο πολλά πολλά δικαστήρια το ξέρω και το έχω βιώσει και το βλέπω ακόμα και τώρα να γίνεται.
    Καλύτερα να μην λέμε πράγματα μόνο για να κοντράρουμε.
    Στο αυτοκίνητο γνωστού μου προσγειώθηκε δικάβαλο μηχανάκι όπου πέθανε ο ένας εκ των δύο.Είχανε περάσει με κόκκινο. Παρά τους αυτόπτες μάρτυρες και τα λοιπά, αυτός τρέχει 3 χρόνια στα δικαστήρια και πέρασε και μία νύχτα στο αυτόφορο.
    Τον πατέρα μου τον τρέχανε άλλα 7 χρόνια για ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε επάνω του.(Αντίθετο ρεύμα με διαχωριστικό στην μέση...μήπως ήτανε παππούς?Ναι...ήτανε).Πάλι καλά που οδηγούσε και Land Rover Discovery ο πατέρας μου.

Εδώ δεν πρόκειται περί αγάπης για την άσφαλτο, αλλά περί αγάπης για τον εαυτό μας.
    Τι και αν έχω πάρκινγσον? Τι και αν είμαι τυφλός?Τι και αν έχω altshaimer και δεν ξέρω τι μου γίνεται?
    "Εγώ οδηγάω, κοιτάζω την πάρτη μου σαν γνήσιος μαλάκας Έλληνας οδηγός και στα @@ μου όλοι οι άλλοι."

Εγώ έχω το ήθος και πάνω απο όλα την λογική να αναγνωρίζω την άσφαλτο ως επικίνδυνη, έτσι ώστε όταν κάποια φάση με το καλό δεν είμαι σε θέση να σεβαστώ τους κανόνες να αποσυρθώ.
    Εσείς που πάσχετε απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς να κυκλοφορείτε θέτωντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων ανθρώπων, μετατρέποντας τους δρόμους σε πολεμικό μέτωπο.

Και εγώ ξέρω έναν παππού που ανέβηκε στο αυτοκίνητο του είς γνώσην του και έκανε ένα βουρ στην άλλη την ζωή...μόνο που μαζί του πήρε και έναν συμμαθητή μου δύο μέρες αφού τελείωσε εξεταστική πανελληνίων τρίτης λυκείου και έφευγε για διακοπές. Περίμενε στα διόδια να πληρώσει όταν έσκασε επάνω του ο παππούλης "που έχει και αυτός δικαίωμα στην ζωή".
    Χωρίς να έχει μεγάλη σημασία το παιδί όπως αποδείχτηκε μετά είχε περάσει Ιατρική Αθηνών που ήτανε και το όνειρο του, 18 χρόνια σκοτωνότανε στο διάβασμα, εργαζότανε σκληρά και έφτυνε αίμα, έκανε θυσίες για να τελειώσουν όλα έτσι άδοξα.
    Γιατί ο δρόμος είναι δικαίωμα και πρέπει να το απαιτούμε ακόμα και όταν έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας και έχουμε τα αντανακλασστικά ντομάτας.

+636...

ρε τι καθεστε και συζητατε...?

ο ανθρωπος ηταν κινουμενη βομβα..... και εν γνωση του και των δικων του .....και πατε να τον δικαιολογησετε..?

αμα ειχε πεσει πανω σας και σας ειχε ριξει στην κολωνα και ειχατε σπασει τα ποδια σας και τα χερια σας τα ιδια θα λεγατε...?

ελεος...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

ναι μπραβο κριμα στο παππου και καλα εκανε και συνεχιζε να οδηγαει:a31: :a31:

θα λεγατε το ιδιο αν σας σκοτωνε το παιδι, τη γυναικα...

και βεβαια αφου κυκλοφορουν ηδη 9 δολοφονοι γιατι οχι στον 10ο;
    ελα μωρε ειναι τριτη ηλικια εχουν κερδισει με τον ιδρωτα τους υστερα απο τοσα χρονια το δικαιωμα να σκοτωνουν ελευθερα κοσμο

για την ιστορια υστερα απο φασαρια πηρα τα κλειδια του αυτοκινητου απο τον πατερα μου προσφατα και προτιμησα χιλιες φορες να τον στεναχωρισω εγω τωρα παρα να κλαιμε εμεις η αυτος μετα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ.........ΜΠΡΑΒΟ..

Όσο γιά τούς ύπόλοιπους ένα θά πώ............

Δικαίωμα στή ζωή έχουμε καί στά 204........!!!!!!!!!

Κι όταν ό άλλος νιώθει ότι είναι ζωντανός.......κανείς δέν μπορεί νά τού στερήσει τίποτε.......

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ.........18χρονα καί 20χρονα.........ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ............
    ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ.............
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.......!!!!!!!!!!!!!!

Γιαυτό άφήστε ήσυχο,(ρατσιστές) τόν παππούλη πού έφυγε κάνοντας αύτό πού έκανε
    σέ όλη του τή ζωή.........λαχταρώντας νά ζήσει...........

Ό παππούλης ....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...........τά παρτάλια κάθε ήλικίας ,οί φονιάδες τής άσφάλτου
    πού κυκλοφορούν κάθε μέρα είναι ....ΑΠΕΙΡΟΙ........!!!!!!!!!!

Οί παραλιακές τά Σαββατόβραδα μέ τά χαπακωμένα καί τά πιωμένα είναι γεμάτες.....!!!!!!!!!
    Ό παππούς ένόχλησε..??? Όλα τά δεινά τής γής αύτός θά τά προκαλούσε μέ τό παπάκι του??
    Πού πάει μέ 30.....?????????

Έγώ θά καβαλλάω όσο βαστάω γιατί θά νιώθω ότι ζώ......
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.........!!!!!!!!!!

καί δέ θά νιώθω καί καμμία τύψη άν πέσω καί πάνω σέ κανέναν άφού θά έχω
    γλυτώσει ΑΝ γεράσω.................
    ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!

Aυτή είναι η άποψη του πατέρα;..του φασίστα;..ή του υποτιθέμενου αναρχοαριστερού;

(αφήνω εσένα να μας πεις διότι αν σου απαντήσω και στα 3 μηνύματα που έγραψες θα βγεις πάλι να πεις ότι στην είχα στημένη)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Τελικα τα νευρα σου προερχονται,επειδη ολα τα περιστατικα με οικιους ανθρωπους σου,υπηρχαν μεσα παππουληδες.....με την ιδια λογικη σου,αν σε ολα εμπλεκονταν γυναικες....να πανε ολες οι γυναικες να καθαριζουν πατατες,οι αν ηταν Κουρδοι να τους πυρπολησουμε ολους στο Συνταγμα...για να γυρισω στο θεμα με τους παππουληδες......πρεπει να τους κλειδωσουμε ολους στο σπιτι,γιατι και αυτοι που μπορουν να περπατησουν και πανε βολτες....ολο και καμμια διαβαση πεζων η κανα κοκκινο θα περασουν......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ.....αλλα ο τροπος που τα γραφεις δεν ειναι σωστος (για εμενα)....
    Τελειωνω ρωτωντας.....ολοι οι παππουληδες που ανεφερες τι ηλικια ειχαν????γιατι εδω μειλαμε για εναν 94 με παπακι,που πηγαινε το πολυ λεω με 20χλμ.....

Eγώ δεν έβαλα κανένα καλούπι.
    Δεν είμαι κατά των παππούληδων που οδηγάνε.
    Είμαι κατά των παππούληδων που οδηγάνε χωρίς να είναι σε θέση να οδηγάνε.
    Φυσικά είμαι κατά του παππούλη που δεν ξέρει να οδηγάει, και κατά της γυναίκας που δεν ξέρει να και κατά του άντρα που δεν ξέρει και κατά του νέου που δεν ξέρει.
    Είμαι κατά του κακού οδηγού γιατί ο δρόμος δεν είναι παιχνίδι.

Όταν πραγματικά ζεις με 7 δευτερόλεπτα καθυστέρηση λόγο αντανακλαστικών...που σκατά πας?
    Είναι εξίσου ανεύθυνο με το να πίνεις 7 ουίσκια και να βγαίνεις έξω...
    Εξίσου ανεύθυνο με το να χαπακώνεσαι και να βγαίνεις έξω νομίζωντας ότι παίζεις need for speed carbon η εξίσου.

Δεν μπορείς να έχεις Parkingson και να βγαίνεις έξω στον δρόμο με την μηχανή σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει τόσο φοβερή εντύπωση.Όταν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υπόχρεώσεις του, να καλύψει και τις ευθύνες του απέναντι στους άλλους...τι θέμα τίθεται?

Και φυσικά ξέρω σε προσωπικό επίπεδο 80άρηδες που cruisάρουν τον γύρω της Ευρώπης κάθε καλοκαίρι και ξέρω και 80άρηδες που τα παρατήσανε γιατί απλά είναι ανεύθυνο εκ μέρους τους.

Όσο για το γεγονός ότι οδηγούσε scooterάκι δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα.
    Στο λέω γιατί έχω δει παππούλη να προσγειώνεται με 20km/h, στα πράσινα κάγκελα του Δήμου Αθηναίων.Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν μπαίνω γιατί όποιος λέει σιχαμένα πράγματα είναι σιχαμένος απο μόνος του.Απλά πίστεψε με...γάμησε τα.

Πείτε μου λοιπόν εσείς ποιός φταίει για την σκατοκατάσταση της Ελλάδας?
    Που να μάθουμε οδηγική παιδία όταν το "μάθημα οδήγησης" περιορίζεται στο λάδωμα?
    Μέγιστο κακό κατά την άποψη μου. Απο εκεί ξεκινάνε όλα.

Φυσικά είμαι κατά του παππούλη που δεν ξέρει να οδηγάει, και κατά της γυναίκας που δεν ξέρει να και κατά του άντρα που δεν ξέρει και κατά του νέου που δεν ξέρει.

Όταν πραγματικά ζεις με 7 δευτερόλεπτα καθυστέρηση λόγο αντανακλαστικών...που σκατά πας?
    Εξίσου ανεύθυνο με το να χαπακώνεσαι και να βγαίνεις έξω νομίζωντας ότι παίζεις need for speed carbon η εξίσου.

Δεν μπορείς να έχεις Parkingson και να βγαίνεις έξω στον δρόμο με την μηχανή σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει τόσο φοβερή εντύπωση.Όταν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υπόχρεώσεις του, να καλύψει και τις ευθύνες του απέναντι στους άλλους...τι θέμα τίθεται?

Και φυσικά ξέρω σε προσωπικό επίπεδο 80άρηδες που cruisάρουν τον γύρω της Ευρώπης κάθε καλοκαίρι και ξέρω και 80άρηδες που τα παρατήσανε γιατί απλά είναι ανεύθυνο εκ μέρους τους.

Στο λέω γιατί έχω δει παππούλη να προσγειώνεται με 20km/h, στα πράσινα κάγκελα του Δήμου Αθηναίων.Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν μπαίνω γιατί όποιος λέει σιχαμένα πράγματα είναι σιχαμένος απο μόνος του.Απλά πίστεψε με...γάμησε τα.

Που να μάθουμε οδηγική παιδία όταν το "μάθημα οδήγησης" περιορίζεται στο λάδωμα?
    +1000

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν και 94 ετών δεν το έβαζε κάτω . Πολλοί ηλικιωμένοι , φθάνοντας σε αυτή την ηλικία , δεν βγαίνουν καν από το σπίτι τους . Εκείνος όμως δεν αισθανόταν ότι οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει και οι λόγοι που του προέβαλλαν οι συγγενείς του , δηλαδή ότι βρισκόταν σε τόσο προχωρημένη ηλικία , δεν έκαμπταν τη θέλησή του . Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν γραφει καπου,οτι ειχε προβλημα υγειας η οτι ηταν αχετος με το μηχανακι του.Το αντιθετο μαλιστα (μαλλον).Απλα και λογικα οι δικοι του ανυσηχουσαν......εδω ανυσηχουν ακομα οι μαναδες ολων μας.....Παντως με αυτο κειμενο σου συμφωνο απολυτα...και οχι με το αλλο που εβγαζες κακια και μισος (κατα εμε).....Και οπως ανεφερες υπαρχουν παππουληδες που μπορουν να καβαλανε ακομα μηχανη...αρα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

Re: Re: Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το μονο κακο θα ειναι οι τυψεις που θα εχει και θεωριτικα μετα απο κανα χρονο δεν θα τις εχει πια...

κ τι ειναι οι τυψεις?
    συναισθήματα χωρις συντηρητικά κ ημερομηνια ληξεως?

το ξες φυσικα οτι οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες απο μας, αρα μονο κ μονο απο αυτον τον παραγοντα θα μπορεσουν κρατησουν το διπλασιο!
    εαν υποθεσουμε οτι ειναι κ λιγο πιο ευαισθητη απο το μεσο ορο ή εαν, εαν, εαν, εαν ..........
    αυτος ο χρονος μπορει να επιμηκυνθεί αρκετα!

φυσικα αντιστοιχη περιπτωση ειναι, να ειναι κορη βυρσοδεψη οποτε να εχει ανοσια σε αψυχα σωματα κ μετα απο το απογευματινο καφεδακι της να μη τρεχει καστανο!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Α το γερο κανγκουρα

Re: Re: Re: Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    κ τι ειναι οι τυψεις?
    συναισθήματα χωρις συντηρητικά κ ημερομηνια ληξεως?

το ξες φυσικα οτι οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες απο μας, αρα μονο κ μονο απο αυτον τον παραγοντα θα μπορεσουν κρατησουν το διπλασιο!
    εαν υποθεσουμε οτι ειναι κ λιγο πιο ευαισθητη απο το μεσο ορο ή εαν, εαν, εαν, εαν ..........
    αυτος ο χρονος μπορει να επιμηκυνθεί αρκετα!

φυσικα αντιστοιχη περιπτωση ειναι, να ειναι κορη βυρσοδεψη οποτε να εχει ανοσια σε αψυχα σωματα κ μετα απο το απογευματινο καφεδακι της να μη τρεχει καστανο!
    Εκφραστικα λαθος.....με το δεν θα τις εχει πια τις τυψεις,εννοουσα οτι με τον καιρο θα το ξεχασει και θα ξεπερασει οποιο σοκ.....ασε που θα πεσουν λογικα και οι τριγυρο στην αρχη και θα γεινει κανονικη πλυση εγκεφαλου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    o papous anevike sto saravalo is gnosi tou
    edose mia ke vour gia ton alo kosmo
    ke ton goustero ke kala ekane

ke esis ke oloi mas diladi as tragoudame...

Δηλαδή ο παπούς ξεκίνησε, αφού ήπιε το καφεδάκι του και καβάλησε το όχημα με κατεύθυνση ΑΔΗ??

δηλ. άμα μπορούσε και έβλεπε και έιχε αντανακλαστικα και δεν έτρεμε και είχε και φρένα και φόραγε και κράνος και και και ..... πάλι θα πήγαινε να στουκάρει ??? με την θέληση του???

Είχε κάνει καμικάζι στον πόλεμο της Κορέας ο παπούς?
    Μας κούφανες!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Aυτή είναι η άποψη του πατέρα;..του φασίστα;..ή του υποτιθέμενου αναρχοαριστερού;

(αφήνω εσένα να μας πεις διότι αν σου απαντήσω και στα 3 μηνύματα που έγραψες θα βγεις πάλι να πεις ότι στην είχα στημένη)
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ............ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.....

Ότι χρησιμοποίησα τήν ύπερβολή γιά νά άπαντήσω σέ κάποιον σίγουρα......

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ό όποίος μιλώντας γιά έναν....
    ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ...........είπε........
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ..........!!!!!!!!!
    Καί ό όποίος δέν είχε τή βασική έφυία νά άντιληφθεί ότι ή διαφωνία μου δέν έγκειτο στό
    άν θά έπρεπε κάποιος άνήμπορος βιολογικά νά κρατάει τιμόνι,.........
    ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ........μή σεβόμενος, τί άλλο

ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ............καί
    ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑΡΘΕΙΣ......!!!!!!!!

Πόση άνθρώπινη βλακεία καί ματαιοδοξία μαζεμένη..........!!!!!!!!

Τούς χαρακτηρισμούς του γιά όλους μας τούς άντιπαρέρχομαι......άλλά τήν έλλειψη σεβασμού
    σέ ένα γέρο τή θεωρώ...........

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ,.....ΑΙΣΧΡΗ,........ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ.........συμπεριφορά.. ..........!!!!!!!!

Άν είχες τήν αίσθηση τού χιούμορ θα άντιλαμβανόσουν ότι τό σχόλιο μου σέ προηγούμενη
    κουβέντα μας,ήταν μιά άπόπειρα έπικοινωνίας μαζί σου........!!!!!!
    Δέν έχω τέτοιους βλακώδεις έγωισμούς.........

Όταν θά γίνεις πατέρας........έλα νά τά ξαναπούμε γιά αύτό τό θέμα........τώρα τί νά λέμε,
    είναι σά νάχεις άποψη γιά τό χαλβά χωρίς νά έχεις φάει.......!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιά τούς άλλους δύο χαρακτηρισμούς.........ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........
    δέ χρειάζεται νά κουράζουμε τούς ύπόλοιπους

Κάποια άλλη στιγμή πές μας καί σύ τή θέση σου........άν ύπάρχει τόλμη..........άλλιώς δέ
    δικαιούσαι νά σχολιάζεις ούτε γιά πλάκα........

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ........ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ..!!

Παλαιό μέλος
    Φίλε Afro μερικοί δεν ψυχαγωγούμαστε τόσο εύκολα...
    να τραβάμε μαλακία υπενθυμίζοντας στον εαυτό μας..
    ""ΦΦφφσσσσ....94 χρονών και οδηγάει ακόμα...αχ ναιι...ΑΧ ΝΑΙΙ....αρνείται να παραιτηθεί απο μία ζωή"

Προφανώς εκεί που διαφωνείς μαζί μου, προτιμώντας να μιλάς για τετράγωνες λογικές και να απαγγέλεις ποίηση

είναι στο γεγονός ότι εγώ απλά δεν γουστάρω τους φονιάδες με το τιμόνι. Εσύ με γεια σου με χαρά σου μπορείς να επαναπάυεσαι στην άγνοια σου ότι τάχα δεν υπάρχει πρόβλημα με τους τιμονοφονιάδες.

Και το ότι υπάρχουνε καυλωμένα πιτσιρίκια που τρέχουνε, και είναι εξίσου επικίνδυνα δεν δικαιολογεί τους παππούδες-ζόμπι.
    Μπορεί να έχω τετράγωνη λογική αλλά τουλάχιστον έχω κάποια.
    "Ουγκ...κυκλοφορούν χαπακωμένοι οδηγοί άρα μπορούν να κυκλοφορούν και παππούδες..."

Ο irianna με χαρακτήρησε απαράδεκτο.

Ποιός?Αυτός?

O irianna που παραδέχτηκε ανοιχτά πως θα συνεχίσει να οδηγάει ακόμα και όταν φτάσει στο σημείο να μην αναγνωρίζει το περιβάλλον του ακόμα και όταν δεν θα έχει δίπλωμα...
    (Εμ βέβαια...τα ζώα απο νωρίς φαίνονται).
    Λίγο δύσκολο να προσβληθώ εδώ πέρα...

Η κοπέλα δεν θα ξεμπερδέψει μετά απο έναν χρόνο αλλά μετά απο πολλά πολλά δικαστήρια το ξέρω και το έχω βιώσει και το βλέπω ακόμα και τώρα να γίνεται.
    Καλύτερα να μην λέμε πράγματα μόνο για να κοντράρουμε.
    Στο αυτοκίνητο γνωστού μου προσγειώθηκε δικάβαλο μηχανάκι όπου πέθανε ο ένας εκ των δύο.Είχανε περάσει με κόκκινο. Παρά τους αυτόπτες μάρτυρες και τα λοιπά, αυτός τρέχει 3 χρόνια στα δικαστήρια και πέρασε και μία νύχτα στο αυτόφορο.
    Τον πατέρα μου τον τρέχανε άλλα 7 χρόνια για ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε επάνω του.(Αντίθετο ρεύμα με διαχωριστικό στην μέση...μήπως ήτανε παππούς?Ναι...ήτανε).Πάλι καλά που οδηγούσε και Land Rover Discovery ο πατέρας μου.

Εδώ δεν πρόκειται περί αγάπης για την άσφαλτο, αλλά περί αγάπης για τον εαυτό μας.
    Τι και αν έχω πάρκινγσον? Τι και αν είμαι τυφλός?Τι και αν έχω altshaimer και δεν ξέρω τι μου γίνεται?
    "Εγώ οδηγάω, κοιτάζω την πάρτη μου σαν γνήσιος μαλάκας Έλληνας οδηγός και στα @@ μου όλοι οι άλλοι."

Εγώ έχω το ήθος και πάνω απο όλα την λογική να αναγνωρίζω την άσφαλτο ως επικίνδυνη, έτσι ώστε όταν κάποια φάση με το καλό δεν είμαι σε θέση να σεβαστώ τους κανόνες να αποσυρθώ.
    Εσείς που πάσχετε απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς να κυκλοφορείτε θέτωντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων ανθρώπων, μετατρέποντας τους δρόμους σε πολεμικό μέτωπο.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ..........

Ότι όταν λές ..............
    ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ 94χρονο............

θά είχες τήν άπαίτηση νά μή σού άπαντήσω έριστικά καί μέ ύπερβολή......!!!!!!

Άν φίλε μου δέ δουλεύει..........ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ.........φυσικά καί θά όδηγώ στά 110 χωρίς
    δίπλωμα.......

Ή ξύπνιος είσαι λοιπόν καί προσπαθείς νά καλύψεις .......ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ.....
    ή δέν έπικοινωνείς καί δέν άντιλαμβάνεσαι ότι προκαλώντας ,πρόκληση θά είσπράξεις...!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ................ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ.........!!!!

ΑΛΛΑ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.......πίσω άπό τό πληκτρολόγιο...!!!!

Έτσι γιά νά καταλαβαινόμαστε,νομιμόφρωνα καί άγανακτισμένε πολίτη......!!!!!!

Δυό φορές λοιπόν.........

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ............ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.....

Ότι χρησιμοποίησα τήν ύπερβολή γιά νά άπαντήσω σέ κάποιον σίγουρα......

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ό όποίος μιλώντας γιά έναν....
    ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ...........είπε........
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ..........!!!!!!!!!
    Καί ό όποίος δέν είχε τή βασική έφυία νά άντιληφθεί ότι ή διαφωνία μου δέν έγκειτο στό
    άν θά έπρεπε κάποιος άνήμπορος βιολογικά νά κρατάει τιμόνι,.........
    ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ........μή σεβόμενος, τί άλλο

ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ............καί
    ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑΡΘΕΙΣ......!!!!!!!!

Πόση άνθρώπινη βλακεία καί ματαιοδοξία μαζεμένη..........!!!!!!!!

Τούς χαρακτηρισμούς του γιά όλους μας τούς άντιπαρέρχομαι......άλλά τήν έλλειψη σεβασμού
    σέ ένα γέρο τή θεωρώ...........

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ,.....ΑΙΣΧΡΗ,........ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ.........συμπεριφορά.. ..........!!!!!!!!

Άν είχες τήν αίσθηση τού χιούμορ θα άντιλαμβανόσουν ότι τό σχόλιο μου σέ προηγούμενη
    κουβέντα μας,ήταν μιά άπόπειρα έπικοινωνίας μαζί σου........!!!!!!
    Δέν έχω τέτοιους βλακώδεις έγωισμούς.........

Όταν θά γίνεις πατέρας........έλα νά τά ξαναπούμε γιά αύτό τό θέμα........τώρα τί νά λέμε,
    είναι σά νάχεις άποψη γιά τό χαλβά χωρίς νά έχεις φάει.......!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιά τούς άλλους δύο χαρακτηρισμούς.........ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........
    δέ χρειάζεται νά κουράζουμε τούς ύπόλοιπους

Κάποια άλλη στιγμή πές μας καί σύ τή θέση σου........άν ύπάρχει τόλμη..........άλλιώς δέ
    δικαιούσαι νά σχολιάζεις ούτε γιά πλάκα........

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ........ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ..!!

Κάνεις τεράστιο λάθος!

Μπορώ να αντιληφθώ τρομερά άνετα, όπως και πολλοί άλλοι σε αυτό το forum, κάθε φορά που γράφεις αποκαλώντας μας ρατσιστές που δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη και άλλα παρόμοια (εσύ ο σοφότερος αριστεροαναρχικός φασίστας και πατέρας) ως μια μόνιμη τακτική προκειμένου να υποστηρίξεις τις χαζομάρες σου, πως διαβάζω τα μηνύματα ενός ΜΑΛΑΚΑ!!!..του οποίου το πληκτρολόγιο πιθανόν να είναι χαλασμένο!

:a07:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ