Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 92

Θέμα: Φόνος για αγορά μοτοσυκλέτας...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΕΙΠΑ ΓΩ ΡΕ ΑΦΡΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ?

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΙΒΕΙ ΛΕΣ?

ΑΛΛΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ

ΝΤΑΞ?
    se pliroforo oti lipi8ikame oloi os enous simiou ala den 8a kanoume ke 8rino edo mesa
    ti 8es na gini diladi diaskedazoume tis entiposis...

ine grousouzia na mizeriazoume ke na to kanoume xontro
    mixanes kavalame

ante xalarone leme
    den imaste oloi tou ginekiou kinimatos eksalou...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    se pliroforo oti lipi8ikame oloi os enous simiou ala den 8a kanoume ke 8rino edo mesa
    ti 8es na gini diladi diaskedazoume tis entiposis...

ine grousouzia na mizeriazoume ke na to kanoume xontro
    mixanes kavalame

ante xalarone leme
    den imaste oloi tou ginekiou kinimatos eksalou...
    μαρεσει που ξερεις πως νιωθουν ΟΛΟΙ εδω μεσα και εισαι και μπροσταρης.

(εγω να χαλαρώσω?καααααλαα)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    μαρεσει που ξερεις πως νιωθουν ΟΛΟΙ εδω μεσα και εισαι και μπροσταρης.

(εγω να χαλαρώσω?καααααλαα)
    ego ola ta ksero
    xalarose ki alo:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ρε παιδιά αφού κάνει μπαμ ότι το παιδί δεν στέκει με τα καλά του.

Κάκιωσε με την αδερφή του που πήρε μηχανάκι.

Τι να πω και εγώ που με αποκλήρωσε ο πατέρας μου...έχει γράψει 49 σπίτια στην αδερφή μου και εμένα μου έγραψε τα @@ του.

Χωρίς πλάκα...άμα κοιτάξω την διαθήκη του θα λέει δώστε αυτό και αυτό στην Ηρώ...αυτό και αυτό φιλανθρωπίες...και τα @@ μου στον Νikker.

Ρε τι χάνω όταν πάω για μπάνιο...

Γιατί κοπέλα μου??? Τι σού φταιξε?? δεν παραδέχονται να σε βάλουνε ρυθμιστή του πολιτεύματος εδώ μέσα??

Κοίταξε να δείς και ο θάνατος και τα φονικά και τα μπιστόλια και οι κρητικοί και οι επαρχιώτες ακόμα και ο αφρο είναι μέσα στη ζωή?? να την κόψουμε κομμάτια και να της βάζουμε ετικετούλες - εδώ κλαίνε - εδώ γελάνε δεν γίνεται. Αμα δεν σ΄αρέσει η κουβέντα φεύγεις, είναι τόσο απλό.

Εγω πάντως άμα τεζάρω σε καμμία 70 αρια χρόνια δεν με νοιάζει για κλαίτε για γελάτε όσοι θα έχετε μείνει μέχρι τότε...

ένα΄είναι σίγουρο: ότι καποια χρονική στιγμή (είπαμε σε 70 χρόνια) θα βλέπω τα ραδίκια ανάποδα ενώ τα παλιόπαιδα τα ατίθασα θα κανουνε σούζες και θα λίαζονται στις παραλίες...

το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι...(σε αυτό έχουμεδημοκρατία)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Ρε τι χάνω όταν πάω για μπάνιο...

Γιατί κοπέλα μου??? Τι σού φταιξε?? δεν παραδέχονται να σε βάλουνε ρυθμιστή του πολιτεύματος εδώ μέσα??

Κοίταξε να δείς και ο θάνατος και τα φονικά και τα μπιστόλια και οι κρητικοί και οι επαρχιώτες ακόμα και ο αφρο είναι μέσα στη ζωή?? να την κόψουμε κομμάτια και να της βάζουμε ετικετούλες - εδώ κλαίνε - εδώ γελάνε δεν γίνεται. Αμα δεν σ΄αρέσει η κουβέντα φεύγεις, είναι τόσο απλό.

Εγω πάντως άμα τεζάρω σε καμμία 70 αρια χρόνια δεν με νοιάζει για κλαίτε για γελάτε όσοι θα έχετε μείνει μέχρι τότε...

ένα΄είναι σίγουρο: ότι καποια χρονική στιγμή (είπαμε σε 70 χρόνια) θα βλέπω τα ραδίκια ανάποδα ενώ τα παλιόπαιδα τα ατίθασα θα κανουνε σούζες και θα λίαζονται στις παραλίες...

το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι...(σε αυτό έχουμεδημοκρατία)

μακαρι να ζησεις και 100 χρονια ακομα μονο που το κοριτσακι δε νομιζω να ηταν 95 χρονων

τες πα

ο καθενας εχει την αποψη του για τη ζωη και το θανατο οπως και αν προερχετε για ανθρωπο η για ζωο (εδω εγινε ολοκληρο ποστ με 49384503985 απαντησεις για το θανατο των δελφινιων και δεν γελασαμε τοσο οσο εδω ) στο τελος τελος ειναι η αποψη μου και η αποψη σας
    ουτε εσας σας βαλανε προθυπουργους οτι ετσι ειναι ο καθενας λεει οτι θελει.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

μακαρι να ζησεις και 100 χρονια ακομα μονο που το κοριτσακι δε νομιζω να ηταν 95 χρονων

τες πα

ο καθενας εχει την αποψη του για τη ζωη και το θανατο οπως και αν προερχετε για ανθρωπο η για ζωο (εδω εγινε ολοκληρο ποστ με 49384503985 απαντησεις για το θανατο των δελφινιων και δεν γελασαμε τοσο οσο εδω ) στο τελος τελος ειναι η αποψη μου και η αποψη σας
    ουτε εσας σας βαλανε προθυπουργους οτι ετσι ειναι ο καθενας λεει οτι θελει.

Αυτό μάλλον έγινε γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι, ο θάνατος των δελφινιών για την ανθρωπότητα είναι σημαντικοτερος από τον θάνατο μιας νέας που πήρε μηχανή χωρίς να ρωτήσει τον αδελφό της.

Σκληρό αλλά αληθινό.

Μάλλον πήρε γιαπωνέζικο, για αυτό την σκότωσε.

Κανά ninja...

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Πάλι τοχασα το σόου ρε γαμώτο...

Σόβαρά τώρα οι παλιοί (αν θέτε πείτε τους και βλάχους) λέγανε.... κηδεία χωρίς γέλιο και γάμος χωρίς κλάμα δεν γίνεται.

Thats all
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Show....

...έ...κάποιος θα έκανε κακόγουστο αστειάκι για το περιστατικό και κάποιος με διδακτορικό στην ηθικολογία θα του τόνισε πως είναι λάθος...

...I love Internet...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    ke ego geni8ika stin a8ina ke ime safos kaliteros apo ka8e kritiko
    ke katagome apo tin kriti ke tin agapo ke ime eki ta perisotera kalokeria tis zois mou

ena peristatiko 8a sou po

kritikos me datsun mesa sto kentro ton xanion
    petai ekso apo to para8iro mia xlepa pou evgale mesa apo ta so8ika tou megali san piataki tou elinikou kafe...
    i opia petai ke erxete kata pano mou giati ime piso apo to datsun ke tin apofevgo me somatikous eligmous me apotelesma na perasi pano apo ton aristero mou omo ke na kataliksi sto piso aftokinito...

enoite oti o eligmos me efere se metrio stadio epikindinotitas me tin mixani ka8os erxontousan diafora aftokinita

pigeno lipon dipla sto para8iro tou datsun ke kitao mesa sto fortigaki ena kritiko kamia 40fevga moustakali me to fortigagi mia kiniti monada vromas na zexni apo mesa tou kosmou tis mirodies

me kitai me ifos san na min trexi tipota

ke sinexizi tin poria tou anenoxlitos eno ego mpanizo tin koumpoura se periopti 8esi sto aftokinito

ke fisika se afto to dipodo gourouni den ipa tipota min katalikso ke san to skili sto dromo gia mia roxala..

afti ine i pio light istoria mou gia tous kritikous

ke exo ke ales poli pio hard core ke fisika ke prosopikes empiries apires

milame gia apolitistous ke fisika simpa8itikous se merikes periptosis ala kapos etsi itan ke o skilos mou
    Δυστυχώς αυτοί οι χωριάτες υπάρχουν και οπως τα λες δε σέβονται ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ και φυσικά δεν το 'χουν και πολύ να σε μπαλωτάρουν έτσι πάνω στην τρέλα τους.
    Πόσες φορές είχε πάει για κυνήγι ο πατέρας μου με φίλους του και τους φωνάξαν να φύγουν γιατί τρομάξουν λέει τα ζα (στην καλύτερη περίπτωση) ή αλλες φορές γυρίζαν πίσω και το αμάξι ηταν με σκισμένα λάστιχα ή σπασμένα τζάμια...
    Κι' ολα αυτά γιατί έχουν τα σιδερικά μαζί τους και την έχουν δει τσιφλίκι τους πάνω στα βουνά. Ακόμα για για μας τους "πρωτευουσιάνους" είναι επικίνδυνα μερικά επαρχιακά στροφιλίκια.
    Αμα τους τα πάρεις (τα σιδερικά) ολοι κότες . Ο πατέρας μου κοπάνησε 2-3 μερικές φορές.

Ωστόσο υπάρχουν κι' αλλοι μουστακαλήδες πάνω στα βουνά που είναι αθρώποι με λόγο και τιμή που κρατάει μέσα απο γενιά σε γενιά. Είναι λίγοι, αλλα είναι απο τους καλύτερους ανθρώπους που εχω γνωρίσει.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Κοίτα φίλε αφροτουίν αν σε κόμπλαρε ο μουστακαλής δεν φταίνε οι κρητικοί.
    Δοκίμασε να αφήσεις και εσύ μουστάκι.

Επίσης βλέπω ότι θυμάσε πολλές ιστορίες με τους κρητικούς, είσαι έτοιμος να πείς και άλλη λαλακοιστορία για τον ζητά και μετά άλλη και άλλη.

Αυτόν που έκοψε την γυναίκα του και την έβαλε σε σακούλες, Αθηναίος δεν ήταν?

Αλλά εσύ θυμάσε τους κρητικούς μάλλον γιατί σε κομπλάρουν.

Δεν λέω ότι τα κάνουν όλα καλά ή δεν έχουν τα στραβά τους, αλλά όχι να μας το παίζεις και πολιτισμένος. Φίλε έχεις υποστεί βαρύ πολιτισμικό σοκ, κατάγεσαι από κρητη, είσαι και καλύτερος από όλους του κρητικούς, είσαι και αθηναίος, ποιός είσαι, ο γιός του παρτα όλα?

Μάλλον σε πήρε χαμπάρι ο χωριάτης και σου έριξε την ροχάλα...
    +10000000

+
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Μάλλον πήρε γιαπωνέζικο, για αυτό την σκότωσε.

Κανά ninja...

αργησες λιγο
    διαβαζουμε κ καμια 2η στη συγκεκριμενη περιπτωση σελιδα

Και για να κάνουμε πιο light την ατμόσφαιρα φανταστείτε σκηνικό μεταξύ ενός Kawasakia και της αδελφής του:

Αδελφός:Τι; Πήρες μηχανή; (1o στράβωμα)
    Αδελφή: Ναι, πήρα μια ωραία κόκκινη Honda που είδα στη βιτρίνα και πήγαινε με τα μαλλιά μου! (Ωχ...)
    Αδελφός: ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΜΩΡΗ!!!!!!!! HONDA??????(μπαμ μπαμ μπαμ - η κυνηγετική καραμπίνα)
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

entaksi file mou opos ta les ine katse min se piasi ke esena to politismeno sou ke ma vgalis kana peristrofo..:rotflmao: :rotflmao:

ke exis apolito dikio ke i kritikoi apo tous a8ineous paradigmatizonte ke ka8e 100 fonous sto kentro tis a8inas analogi 1 stin kriti....
    Ρε 'συ μη γίνεσαι (πιο πολύ απ' οσο είσαι) κάφρος τώρα...

Και σε κυνήγια εχω πήγαινα απο μικρό παιδάκι και στη Μαλάξα έχουμε αδειάσει την πρωτοχρονιά 2 κουτάκια φυσέκια (πατέρας & υιοί) και σε καζάνι εχω πάει πύχτρα στο μαύρο πουκάμισο.
    Τι σημαίνει δηλαδή; Οτι είμαι και 'γω κανείς άξεστος χωριάτης; Οτι εχω και 'γω triger finger;

Τα φονικά τελειώσαν, υπάρχουν (πια) και νόμοι. Και καλοί και κακοί ανθρώποι υπάρχουν παντού στον κόσμο. Δεν λεω πως δε συμφωνώ μαζί σου στα πιο πολλά αλλα μην τα και 'συ ολα.

(αντε τώρα μη σου φέρω το Γιακουμή το μπιτσικλή και σε κάνει σουρωτήρι! )

:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	matrix - Το ξαναγέμοσμα.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	56,4 KB 
ID:	100533
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Χωρίς πλάκα...άμα κοιτάξω την διαθήκη του θα λέει δώστε αυτό και αυτό στην Ηρώ...αυτό και αυτό φιλανθρωπίες...και τα @@ μου στον Νikker.
    Ε πηρες και συ κατι...
    Πουλα τα οσο ειναι νωρις να βγαλεις και κανα χαρτζιλικι..

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ