ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ GSXR600Κ4
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΟΙΔΕΚΑΤΡΕΙΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ GSXR600Κ4
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΟΙΔΕΚΑΤΡΕΙΣ
Λοιπόν αρχίζω και "φτιάχνομαι" από τώρα. Μέχρι στιγμής είμαστε 3 SS οι επιβεβαιωμένοι....
Για περάστε κόσμε, για περάστε... ανοίξαμε και σας περιμένουμε
ΥΓ: Επίσης σαν πιο δελεαστική πρόταση, πρίν τον καφέ εγώ θα πρότεινα μια επίσκεψη σε παρακείμενη ταβέρνα-ψησταριά-οβεληστήριο:
"Τα πάντα στα κάρβουνα"
επειδή το στροφιλίκι σχεδόν πάντα ανοίγει την όρεξη...
Λέω εγώ τώρα...
ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΡΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ TOO MUCH ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΔΥΟ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΗΞΕΙΣ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ
Ρε παίδες, που είναι η περιοχή που λέτε? Sorry αλλά απο γεωγραφία...............:ZZZ:
EINAI ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΟΡΜΑΛ.
ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΙΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΜΙΝΙΟ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΛΤΟΣ Η ΒΑΛΤΣΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ.ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ
Ακριβέστατος ήσουν κι ευχαριστώ.Καιρού επιτρέποντος θα έρθω αλλα μάλλον δεν θα κάτσω στα Πλατάνια για πολύ. Βαραίνω πολύ με το φαγητό και το κρασάκι, μετά είμαι για ύπνο, όχι για οδήγηση....
Μιλάμε για cool ρυθμούς, right?
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΒΕΛΤΗ ΒΟΛΤΑ ΟΧΙ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.ΜΟΛΙΣ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΝΑΣΕΙΣ.ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΕΡΟΣ![]()
Οκ, θα το δούμε από κοντά.Υπολογίστε με κι εμένα, δεν θα έχανα την ευκαιρία για βόλτα με άλλα 3 SS!
Είμαστε 2 CBR 1000, ένα GSXR (1000?) κι εγώ με το 600? Ή έκανα κανένα λάθος?
Ελάτε κόσμε του SS! Θέλουμε κι άλλους!![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν θα ρθω γιατί έχω kawasaki και εσείς δεν τα γουστάρετε...
αντε γεια
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ εννοείται οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα.......... Τι σημασία έχει τι έχει ο καθένας? Γιατί το πήρες έτσι?
Αυτός που έχει πρόβλημα με τα kawasaki ξέρει ποιός είναι.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Αυτός που έχει πρόβλημα με τα kawasaki ξέρει ποιός είναι.....
Δεν είναι σκίουρος....
Κότα είναι αλλά ντύθηκε λόγω του καρναβαλιού!!!1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αχααααα το βρήκες!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν είναι σκίουρος....
Κότα είναι αλλά ντύθηκε λόγω του καρναβαλιού!!!1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
σσσστττ όμως μη το μάθουν όλοι!
:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
παιδια ''γυμνους'' δεχεστε?γουσταρω παιδακια λεμε!!