Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 104

Θέμα: varadero vs v-strom vs klv vs

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +955

Παλιαδερφές

:rotflmao:
    εχμγκουχμιλησεκαιοβρετανοςγκουχγκουχ δεννιωθωκαλαρεπαιδιαλιγονερο...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κοίτα ... Varadero που οδήγησα μια βόλτα , δεν μου έκανε εντύπωση το φρένο του. Μάλιστα σε σημείο έτσι όπως το είδα, έκανε μερικό χρόνο να σταματήσει. Δεν έκανα όμως "φρενάρισμα πανικού" όπως με το Strom (Κατέβασμα, ΄σύγχρονο πάτημα με τα δύο φρένα κτλ.)
    Για το TDM... εξαρτάται ποιό λες.. εκείνο με το ABS; Ακόμα και εκεί όμως , το οτι έχει όγκο μπροστά είναι δύσκολο να το κουμαντάρεις σε έντονο φρενάρισμα. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα (μπορεί και να είμαι "κουλός". Δεν αποκλείεται).

Η γνώμη μου είναι αυτή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    TO V-STROM FRENA AGYRES???E AFOY EIDA KAI AYTO GRAMMENO EDO MESA MPORO NA PO OTI TA XO DEI OLA PIA...
    320 χιλ μπροστα και 260 πισω δεν ειναι μικρα τα φρeνακια!

οντως φρεναρουν πολυ δυνατα αν και τα μαμα λαστiχα δεν βοηθανε!

τα φρενα ειναι δυνατα απλα υστερουν σε αισθηση.Θελουν περισσοτερη δυναμη απο τον αναβατη στην μανετα και αυτο επιτηδες απο την μαμα suzuki (οπως ειχα διαβασει) για να το βοηθησει να αποφευγει μπλοκαρισματα στο χωμα.

Παραπονο απο την φρενα του εγω δεν εχω κανενα (εκτος της αισθησης το ειπαμε)

GIA PES ENA GIATI EXO THN AKRIBOS ANTITHETH APOPSH.
    TO TDM AS POYME EXEI MIA KLASH KALYTERH FRENA ...TO VARADERO POLY KALYTERH ESTHISI...

ta eyropaika apla asta..
    το tdm δεν ειναι οn-off
    η yamaha το κατατασει στα street και απ οσο ξερω εχει τα φρενα του r1. τι συγκρινεις?

εγω που οδηγησα το vara δεν μπορω να πω οτι τα βρηκα καλυτερα. Δεν ξερω αν ηταν λογω του βαρους αλλα ενιωθα οτι η μηχανη θελει μετρα για να σταματησει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    εχμγκουχμιλησεκαιοβρετανοςγκουχγκουχ δεννιωθωκαλαρεπαιδιαλιγονερο...
    bless you!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

τα φρενα ειναι δυνατα απλα υστερουν σε αισθηση.Θελουν περισσοτερη δυναμη απο τον αναβατη στην μανετα και αυτο επιτηδες απο την μαμα suzuki (οπως ειχα διαβασει) για να το βοηθησει να αποφευγει μπλοκαρισματα στο χωμα.

ayta ta epitides apo th mama suzuki diladi ta pisteyete eseis e??ok...paidia paretoyme ego...
    nai to afhsane etsi oxi giati balane oti stock eixane kai to ftiaxane to mixanaki me oti na ne...alla giati de tha mpolkarei sta gremia poy tha katebenei to v-strom...sto xoma...

RE PEITE MOY DIAKOPES KANATE FETOS???:rotflmao: :rotflmao:

v-strom 1000 poy phra bolta pataga freno kai hmoyn etoimos na stamathso na do ti symbenei kai de niotho tipota!!!
    ma tipota..oyte esthisi manetas..oyte mprostinoy..oyte tipota.
    kai epimeno h esthisi poy dinei to freno ston anabath kai to mprostino ths moto otan to patame ..einai to pan!

sto ps2 sta paixnidia pio kalh esthisi exei.

v-strom 1000 poy phra bolta pataga freno kai hmoyn etoimos na stamathso na do ti symbenei kai de niotho tipota!!!
    kai epimeno h esthisi poy dinei to freno ston anabath kai to mprostino ths moto otan to patame ..einai to pan!

Μήπως ήσουν αγουροξυπνημένος;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εντάξει ρε Duca... αν το οδήγησε μετά το Ducati και τα Brembo , δεν υπάρχει σύγκριση... σαν σπόγγο με μηδέν αίσθηση θα το ένιωθες.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει φρένα δηλαδή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Μήπως ήσουν αγουροξυπνημένος;
    στο πλαυστεσιον λες ε??γιατι και εκει κανονικα μαπα ειναι??

στο πλαυστεσιον λες ε??γιατι και εκει κανονικα μαπα ειναι??
    Να σου πω, την ίδια μέρα που οδήγησες και το varadero συνέβη αυτό με την αίσθηση στα φρένα του V-strom;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ayta ta epitides apo th mama suzuki diladi ta pisteyete eseis e??ok...paidia paretoyme ego...
    nai to afhsane etsi oxi giati balane oti stock eixane kai to ftiaxane to mixanaki me oti na ne...alla giati de tha mpolkarei sta gremia poy tha katebenei to v-strom...sto xoma...

RE PEITE MOY DIAKOPES KANATE FETOS???:rotflmao: :rotflmao:

τι το περασες κτμ το μηχανακι και ησουνα ετοιμος να κατεβεις να δεις τι συμβαινει?

α ρε δουκα μια ζωη μεσα στην υπερβολη εισαι!

και γω μολις ανεβηκα απο το gsxr στο δικο μου το πρωτο πατημα ηταν περιεργο καταλαβαινεις την διαφορα αλλα το συνηθιζεις αμεσως.

Πάντως ακομα και σε πολυ αποτομο φρεναρισμα (πανικου) σε λιωμα δρομο δεν μου μπλοκαρισε το μπροστινο και οταν χρειαστηκε να σταματησει το μηχανακι σταματησε!

Εμένα μου αρεσουν τα φρενα του.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re man signomi kiolas alla to pisteveis auto pou egrapses???

diladi ok mporei na to diavases se kapoio site alla to skeftikes kai eipes oti ... PSSSSSS h mama etairia ekane gamo tis anakalipseis? eno ooooooloi oi alloi mazi me thn mama se ooooles tis ypoloipes motosykletes (pou endexete h' oxi na patisoun se xoma) prospathoun na sou dinoun oso to dinato kalyteri plirofori kai na einai oso to dynato poio evesthita kai apotelesmatika gia na to elegxeis to thema....... h mama skeftike na kanei thn protoporia sto vstrom.... den grafo alla den sympereno tipota, apla vazo ta klamata

mhn mou peis oti h mama to skeftika kai gia tis skouries se plakes kai plaisio etsi? gia na mhn se pianei "to mati" :rotflmao: :rotflmao:

TELOS
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

τι το περασες κτμ το μηχανακι και ησουνα ετοιμος να κατεβεις να δεις τι συμβαινει?

α ρε δουκα μια ζωη μεσα στην υπερβολη εισαι!

και γω μολις ανεβηκα απο το gsxr στο δικο μου το πρωτο πατημα ηταν περιεργο καταλαβαινεις την διαφορα αλλα το συνηθιζεις αμεσως.

Πάντως ακομα και σε πολυ αποτομο φρεναρισμα (πανικου) σε λιωμα δρομο δεν μου μπλοκαρισε το μπροστινο και οταν χρειαστηκε να σταματησει το μηχανακι σταματησε!

Εμένα μου αρεσουν τα φρενα του.
    kala esena mporei na soy aresoyne re mastora den einai to thema mas ayto.
    gia ta kala frena milame tis agyres poy lete kai ta resta.

kai ego tora poy exo suzuki xero poly ta frena toy mprosta stoy duka de klanoyn mia leme alla ok tha to po de tha po tora exo suzuki ara einai ta kalytera toy suzuki.

ante leme xipnate.

εγω που οδηγησα το vara δεν μπορω να πω οτι τα βρηκα καλυτερα. Δεν ξερω αν ηταν λογω του βαρους αλλα ενιωθα οτι η μηχανη θελει μετρα για να σταματησει! [/B]
    Το VARA ΜΕ ΑΒS του 2006 που έχω, στα 23 χρόνια και κάμποσα μηχανάκια που έχω οδηγήσει και είχα(και strom 650) δεν παίζεται στα φρένα. Μακράν ότι καλύτερο έχω δουλέψει. Φρένα κορυφαία και όχι μόνο για την κατηγορία του. Γενικότερα η honda με το cbs έχει μεγάλο πλεονέκτημα.
    VARADERO MK2 TRICOLOR
    BORN TO BE WILD

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    Το VARA ΜΕ ΑΒS του 2006 που έχω, στα 23 χρόνια και κάμποσα μηχανάκια που έχω οδηγήσει και είχα(και strom 650) δεν παίζεται στα φρένα. Μακράν ότι καλύτερο έχω δουλέψει. Φρένα κορυφαία και όχι μόνο για την κατηγορία του. Γενικότερα η honda με το cbs έχει μεγάλο πλεονέκτημα.
    Βασικα το μηχανακι οντως εχει πολυ καλα φρενα

...αλλα λογω βαρους και γεωμετριας, αδυνατουν να το σταματησουν

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF