καλα ρωτηστε ενα κατοχο σουμπαρου παιδια καθε ποτε αλλάζει δισκο πλατο και ελατε εδω να κουβεντιασουμε για αξιοπιστια και τα ρεστα...
α και κανα κατοχο Mx-5....rx -8....
καλα ρωτηστε ενα κατοχο σουμπαρου παιδια καθε ποτε αλλάζει δισκο πλατο και ελατε εδω να κουβεντιασουμε για αξιοπιστια και τα ρεστα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Εγω ειμαι 1.80 ... σιγα την διαφορα...
ασχετο... εχω μπει σε Impreza γνωστου, και μου φυγαν τα νεφρα, καλυτερα σε 916 επανω πιο ανεση θα ειχα... τρομερα εξοδα σε σερβις και αναλωσιμα... και τρομακτικα μεγαλη καταναλωση... και εχω μπει και σε M3... χλιδη... ταχυτης... κλπ κλπ κλπ...
τα 4W japan (και οχι μονο) ειδικα τα τελευταιων χρονων, ειναι για βοδια που κουναν μονο τα ποδια... για κουλαδια δηλαδη που δεν το κατεουν και περιμενουν το οχημα να κανει με τους υπολογιστηρες και τα ελεγχομενα διαφορικα να κανει την δουλεια... (συμβαινει και σε Ευρωπαικα πλεον) βεβαια ολα αυτα σε τυχον χαλια ασφαλτο... δυστυχως γιαυτο ψιλοφτουρανε στην Ελλαντα γιατι ειναι οι δρομοι χειροτεροι απο της Ουγκαντας... στην Ευρωπαικη ασφαλτο και πιστες τον πουλεν απο τα Ευρωπαικα... ασε που παιζει και Corvette με 5700cc και πολυ παιχνιδι... αμα φτασει καποιος εκει να μπορει να παρει supercar...
η Elise ειναι κορυφαια επιλογη...
εκατσες σε subaru οπως το ειπες κατσε σε ενα evo να δειςαναλογα και το μοντελο βεβαια...
το corvete καλο για κυκλακια ειναι αλλα δε καθεται στο δρομο με τπτ.
Ειμαι ημικοντος και φτωχος ρε... γιαυτο το αποθημενο...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Εσένα δηλαδή σου αρέσουν τα μικρά, ημίσκληρα και κομψά......αριστοκράτηηηηηη![]()
![]()
το μηχανακι μου ομως λεγεται "ΤΕΡΑΣ" ......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι θελεις να πεις δλδ με αυτο οτι δε κανει το ss για ελλαδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Τώρα αυτό να το λές εσύ, κάτι θα ξέρεις. Και ειδικά με τη μηχανή που καβαλάς........![]()
αυτο ειναι δεδομένο δε χωρά κουβεντα..Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
τι θελεις να πεις δλδ με αυτο οτι δε κανει το ss για ελλαδα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τα ρχ-8 ειναι οντως ζημιαρικα... καθε 20.000χλμ θελει δισκο πλατο μπορει και πιο νωρις αναλογα τι το κανεις... αλα μη ξεχνας οτι ειναι 1.300 και βγαζει 230 αλογα... εκτος απο το δισκο πλατο ομως τα servise τους ειναι πολυ φτηνα.
τωρα για subaru δε ξερω και πολλα αυτη φορανε μοτερ απο porche boxter οποτε γαμησετα τα εβο τουλαχιστον εχουνε δικο τους μοτερ και προβλημα αξιοπιστιας δεν ειχανε ποτε.
ε πως αλλιως να το ονομασουν ετσι οπως ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Ειμαι ημικοντος και φτωχος ρε... γιαυτο το αποθημενο...![]()
το μηχανακι μου ομως λεγεται "ΤΕΡΑΣ" ......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ναι ε? τοτε εσυ γιατι πηρες ss?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αυτο ειναι δεδομένο δε χωρά κουβεντα..![]()
Oρίστε τι σου είναι οι Τζαπανόφιλοι...
Δύο sport αμάξια βγάζει όλα και όλα η Γιαπωνία και τα βαπτίσανε καλύτερα.
Ρε παιδιά...για όνομα του θεού ανοίχτε λιγάκι το μυαλό σας...
Το RX-8 με τα 230+ αλογα εχει μια καταναλωση οταν το ποδι ειναι βαρυ καμια 25+ λιτρα τα 100 χλμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
α και κανα κατοχο Mx-5....rx -8....![]()
![]()
![]()
φιλαρακι μου που ειχε ενα M3 παλιο, πηρε ενα RX8 με τα 192 αλογα, καλο φαινεται, αλλα ολο παρκαρισμενο το εχει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καιει και αυτο τον απαχο... αν και λιγοτερα απο το δυνατοτερο... αλλα παλι μικτα τα 17-18 λιτρα τα πιανει χαλαρα...
![]()
πρεπει να βρει γκομενα κορη βενζινα... ααα και καιει και πολυ λαδι... λιτρα λεμε...
μου το χαρισανε δε το πλήρωσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ναι ε? τοτε εσυ γιατι πηρες ss?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Το RX-8 με τα 230+ αλογα εχει μια καταναλωση οταν το ποδι ειναι βαρυ καμια 25+ λιτρα τα 100 χλμ...![]()
![]()
![]()
φιλαρακι μου που ειχε ενα M3 παλιο, πηρε ενα RX8 με τα 192 αλογα, καλο φαινεται, αλλα ολο παρκαρισμενο το εχει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καιει και αυτο τον απαχο... αν και λιγοτερα απο το δυνατοτερο... αλλα παλι μικτα τα 17-18 λιτρα τα πιανει χαλαρα...
![]()
πρεπει να βρει γκομενα κορη βενζινα... ααα και καιει και πολυ λαδι... λιτρα λεμε...
βενζινα καιει πολυ ναι λαδι ενταξει οχι και τοσο
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μου το χαρισανε δε το πλήρωσα..![]()
στο χαρισανε? καλη φαση![]()
Αντε πουλα το να παρεις τπτ αλλο τι το κρατασ... σπαει και πλεσιο... γρηγορα δωστο![]()
+1 στο ραννερ. το εβο στριβει μονο του εχει απιστευτη τετρακινηση. η ελιζ θελει πολλα κιλα παραπανω @@ για να την παει κανεις το ιδιο γρηγορα με το εβο κ αυτο ισως ειναι ενας λογος που σε συνδυασμο με τον κερδισμενο χρονο στην ευθεια ενας νορμαλ οδηγος θα εκανε ταχυτερο γυρο με εβο παρα με ελιζ.
οσο για ανεση, οκ μια φορα εχω κατσει μεσα σε speedster που ειναι το ιδιο πραγμα ουσιαστικα κ ηταν μια χαρα, τουλαχιστον εγω δε χρειαζομαι τπτ αλλο. απλα το γουσταρω αυτο το αμαξι γιατι ειναι παναλαφρο, απιστευτα στημενο κ δν εχει τπτ που μπορει να προσθεσει βαρος πανω του, ουτε a/c ,abs, ηλεκτρικα παραθυρα,κλειδαριες κουμπακια απο δω κ απο κει κλπ κλπ....