για ολα τα αλλα ποια ειναι τα ορια ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Το συμβαν: Χθες το βραδυ(σημερα ξημερωματα),επιστρεφοντας απο συναυλια μας σταματαει η τροχαια με το φορτηγο.Ευτυχως δεν οδηγουσα εγω.Αφου ειδαν ολα τα χαρτια,κανουν αλκοτεστ στον οδηγο.
Λενε οτι το οριο για φορτηγο ειναι 0,2 γραμμαρια αλκοολ ανα λιτρο αιματος(η για οποιοδηποτε επαγγελματικο),εκεινος ηταν στο 1,0 και μετα απο ενα τεταρτο στο 0,7.
Το αποτελεσμα: κρατητηριο,αυτοφορο,1200 ευρω προστημο,6 μηνες του παιρνουν το διπλωμα,και αν τον ξαναπιασουν τη γαμ....σε.
Η ερωτηση: ποια ειναι τα ορια για μηχανη,αυτοκινητο?
Και αν σε πιασουν να εχεις περασει το οριο με επαγγελματικο,σου παιρνουν γενικος το διπλωμα ή σου απαγορευουν να οδηγεις φορτηγο κτλ?![]()
![]()
και οδηγουσατε?
![]()
Η σχολη μας σας περιμενει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κολοκοτρώνη και Σταδίου...![]()
![]()
Εχεμυθα και διακριτικα μαθηματα....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
μαθηματα επι του στριβειν δια του τιμονιου?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Η σχολη μας σας περιμενει....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Η σχολη μας σας περιμενει....
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Επειδή με σταμάτησαν χτες στην κολοκοτρώνη και σταδίου το όριο για μηχανή είναι 0.09.Έγω είχα 0.27 και μοθ κόψανε 200Ε και αν το πληρώσω μέσα σε 10 μέρες είναι 100Ε. Επίσης 7 βαθμούς στο ποιντ συστεμ.Ξέρετε τι παίζει με το ποιντ συστεμ??? Στους πόσουσ βαθμούς έχεις πρόβλημα?-παίφτουν οι βαθμοι μετά απο κάποιο χρονικό διαστημα?![]()
Πήγα απο κολοκοτρώνη γιατι πραγματικά νόμιζα ότι δεν με έπιανε το αλκοτεστ.Είχα πιει 2δύο ώρες περίπου πριν αλλα μάλλον φταίει οτι ήμουν νηστικός...
![]()
go big or go home!!!
Δηλαδή ρε παιδιά αν κατάλαβα καλά...
με μια μπυρίτσα οριακά είσαι μέσα στο όριο ε?
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
νομιζω στους 21 ποντους...Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
.Ξέρετε τι παίζει με το ποιντ συστεμ??? Στους πόσουσ βαθμούς έχεις πρόβλημα?-παίφτουν οι βαθμοι μετά απο κάποιο χρονικό διαστημα?![]()
και παλι νομιζω οτι σβηνονται 3 χρονια μετα την παραβαση...
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
ρε παιδιά μέχρι τώρα εχουν αναφερθεί τόσα διαφορετικά όρια....
το 0,09 μου φαίνεται πολύ λίγο....
σιγουρα ειναι τόσο.????
δεν ήξερα οτι οι οδηγοί μηχανών έχουν άλλα ορια απο τους οδηγούς αυτοκινήτων....ποια η λογική???
εχεις κανέναν κάποιο επίσημο λινκ με τα ορια και τα πρόστιμα???γιατι δεν μου ανοίγει το αρχείο απο τη σελίδα του υπουργείου μεταφορών....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
κι ομως. ειναι για την ακριβεια 0,10 (κεφαλαιο Α' αρθρο 1) με μετρηση με αλκοολομετρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ρε παιδιά μέχρι τώρα εχουν αναφερθεί τόσα διαφορετικά όρια....
το 0,09 μου φαίνεται πολύ λίγο....
σιγουρα ειναι τόσο.????
δεν ήξερα οτι οι οδηγοί μηχανών έχουν άλλα ορια απο τους οδηγούς αυτοκινήτων....ποια η λογική???
εχεις κανέναν κάποιο επίσημο λινκ με τα ορια και τα πρόστιμα???γιατι δεν μου ανοίγει το αρχείο απο τη σελίδα του υπουργείου μεταφορών....
δεν μου το ανοίγει γαμώτο....ισως φταίει ο server της εταιρίας....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
κι ομως. ειναι για την ακριβεια 0,10 (κεφαλαιο Α' αρθρο 1) με μετρηση με αλκοολομετρο.
αλλά για να το λες έτσι θα ναι.....πάει και η μια μπύρα που πίνουμε....![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
για να ειμαι ακριβης, (μιας και ηταν του 2002 το εγγραφο που σου εστειλα) ετοιμαζω να βαλω το ανανεωμενο!
οπως μπορουμε να παρατηρησουμε, οι οδηγοί κάτοχοι άδειας οδήγησης για λιγότερο από 2 έτη ή οδηγοί οχημάτων Ε.Δ.Χ., φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, σχολικών και λοιπών λεωφορείων,
ασθενοφόρων, οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων ειναι ειδικη κατηγορια
επισης, πρεπει να επισημανω κατι για να μην μπερδευτουμε:
στην εξης τυχαια τιμη:
• 0,50 g/l έως 0,80 g/l
(0,25mg/l έως 0,40 mg/l )
αναφερεται στην οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, συγκέντρωση στο αίμα, και οι τιμες που ειναι σε παρενθεση ειναι ο εκπνεομενος αερας!!!