Εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο το service στα κεντρικα της TEOMOTO?
Αν οχι, αντιπροτεινετε κατι? :smilea:
αν κ προσωπικα δεν ειχα παει ποτε για σερβις εκει η αποψη μου κ πολλων αλλων ειναι...
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
αν ειναι για απλό σερβις...Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
λάδια φίλτρα κτλ δεν βλέπω που μπορεί να είναι το πρόβλημα...
φίλος μου κάνει εκει τα σέρβις του Z 750 και ειναι ευχαριστημένος
και του έρχεται πολύ φθηνότερα απο το αντίστοιχο μαγαζί που είχε αγοράσει τη μηχανή....
το σίγουρο ειναι οτι οι τιμές των ανταλακτικών ειναι φιξ....και δεν πρόκειται να φας καπέλο όπως σε καποιους πονηρούς μηχανικούς...
απλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού αν θυμάμαι καλά....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Έχω πάει να αγοράσω ανταλλακτικά από επίσημο αντιπρόσωπο Kawasaki & μου ζητούσε περισσότερα από ότι ένα γενικό μαγαζί ανταλλακτικών...
Αυτό μόνο έχω να πω.
επίσημος αντιπρόσωπος μπορεί να βάζει καπέλο...αλλά όλοι απο την ΤΕΟΜΟΤΟ τα παίρνουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έχω πάει να αγοράσω ανταλλακτικά από επίσημο αντιπρόσωπο Kawasaki & μου ζητούσε περισσότερα από ότι ένα γενικό μαγαζί ανταλλακτικών...
Αυτό μόνο έχω να πω.
πάντως δεν έχω βρει πουθενά φθηνότερα ανταλακτικά απο την ΤΕΟΜΟΤΟ....γιατι και εγώ kawasaki έχω....
τώρα αν κάποιος εισάγει ανταλακτικά και τα βάζει φθηνότερα... τι να πω...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν