Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
theocris η φωτό που ζήτησες.
![]()
:wacko:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
theocris η φωτό που ζήτησες.
![]()
:wacko:
![]()
![]()
παιδιά αγόρασα τελικά της Kappa
όλα καλά γενικά μόνο που μου έκανε εντύπωση κατευθείαν στην πρώτη βόλτα ότι η ζελατίνα ¨παίζει¨ αρκετά στο πάνω άκρο της και με ψιλο-ζάλισε...
είναι φυσιολογικό αυτό στις μεγάλες ζελατίνες και γι’ αυτό δεν το έγραψε κανείς;
εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι την έσφιξα καλά, θα την λύσω για να την τσεκάρω ξανά πολύ προσεκτικά.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσουν ευκρινέστατες φωτογραφίες...
ΔΕ πρεπει να γινεται αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
όλα καλά γενικά μόνο που μου έκανε εντύπωση κατευθείαν στην πρώτη βόλτα ότι η ζελατίνα ¨παίζει¨ αρκετά στο πάνω άκρο της και με ψιλο-ζάλισε...
είναι φυσιολογικό αυτό στις μεγάλες ζελατίνες και γι’ αυτό δεν το έγραψε κανείς;
εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως και παρόλο που είμαι σίγουρος ότι την έσφιξα καλά, θα την λύσω για να την τσεκάρω ξανά πολύ προσεκτικά.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσουν ευκρινέστατες φωτογραφίες...
οχι με την πρωτη ευκαιρια αλλα ΑΜΕΣΩΣ να πας δεις μηπως και δε την εχεις βιδωσει καλα και εχεις αλλα ...
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσουν ευκρινέστατες φωτογραφίες...![]()
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΛΑ ........
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
Η άμεση και αρνητική αντίδραση σας με προβλημάτισε και έτσι σήμερα πήγα άμεσα να την βγάλω και να την ξαναβάλω.
Η επανατοποθέτηση έγινε με καρυδάκι πολύ προσεκτικά και αναμφισβήτητα σφιχτά (τα στρογγύλα λαστιχάκια που συγκρατούν άμεσα την ζελατίνα έχουν παραμορφωθεί και έγιναν οβάλ).
Το φαινόμενο της ελάχιστης ταλάντωσης του άνω άκρου παραμένει ακριβώς το ίδιο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.
Ίσως να έχει σχέση ότι έχω την ζελατίνα στην κάτω κάτω θέση (1 θέση απο τις 3) κάτι το οποίο της δίνει κλίση προς τον αναβάτη με αποτέλεσμα η ταλάντωση να γίνεται περισσότερο αισθητή και ίσως στην 2+ θέση που η ζελατίνα είναι πιό όρθια να είναι λιγότερο αισθητή. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για αμελητέα ταλάντωση λόγω λακκούβων και λοιπών κραδασμών και όχι αεροδυναμικής αντίστασης στον αέρα, παρόλα αυτά όταν έχεις συνηθίσει στην ακλόνητη ζελατίνα της μαμάς (αν και επειδή είναι χαμηλότερη έτσι κι αλλιώς δεν είναι άμεσα στο οπτικό μας πεδίο) δεν είναι δυνατόν να μην το παρατηρήσεις.
Υπάρχει κανένας άλλος με Kappa στην πρώτη θέση να μου πει ότι η ζελατίνα του είναι βράχος ακλόνητος να τα παρατήσω όλα και να πάω να πιω τίποτα μπύρες;
Ελπίζω να πηγες για μπιρες (αν αφησαν καμια οι ουνοι...)
Και στη δικη μου το παρατηρησα απο την πρωτη στιγμη. Δεν ειναι "παιζω", ειναι ταλαντωσεις λογω μεγαλου μηκους (προβολος). Η αποσταση του ανω ακρου της ζελατινας απο τη βαση στηριξης της ειναι πολυ μεγαλυτερη απ'οτι στη ΟΕΜ ζελατινα.![]()
![]()
Έλειπα αυτές τις μέρες με το Strom (και την kappa) 4ημερο Γιάννενα, και δεν το ειδα να σου απαντήσω αμέσως. Οι ταλαντώσεις αυτές είναι φυσιολογικές, και έχουν να κάνουν με το μέγεθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Η άμεση και αρνητική αντίδραση σας με προβλημάτισε και έτσι σήμερα πήγα άμεσα να την βγάλω και να την ξαναβάλω.
Η επανατοποθέτηση έγινε με καρυδάκι πολύ προσεκτικά και αναμφισβήτητα σφιχτά (τα στρογγύλα λαστιχάκια που συγκρατούν άμεσα την ζελατίνα έχουν παραμορφωθεί και έγιναν οβάλ).
Το φαινόμενο της ελάχιστης ταλάντωσης του άνω άκρου παραμένει ακριβώς το ίδιο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.
Ίσως να έχει σχέση ότι έχω την ζελατίνα στην κάτω κάτω θέση (1 θέση απο τις 3) κάτι το οποίο της δίνει κλίση προς τον αναβάτη με αποτέλεσμα η ταλάντωση να γίνεται περισσότερο αισθητή και ίσως στην 2+ θέση που η ζελατίνα είναι πιό όρθια να είναι λιγότερο αισθητή. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για αμελητέα ταλάντωση λόγω λακκούβων και λοιπών κραδασμών και όχι αεροδυναμικής αντίστασης στον αέρα, παρόλα αυτά όταν έχεις συνηθίσει στην ακλόνητη ζελατίνα της μαμάς (αν και επειδή είναι χαμηλότερη έτσι κι αλλιώς δεν είναι άμεσα στο οπτικό μας πεδίο) δεν είναι δυνατόν να μην το παρατηρήσεις.
Υπάρχει κανένας άλλος με Kappa στην πρώτη θέση να μου πει ότι η ζελατίνα του είναι βράχος ακλόνητος να τα παρατήσω όλα και να πάω να πιω τίποτα μπύρες;
κλπ κλπ. Και σε εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που με παραξένεψε από την πρώτη βόλτα,
μιας και σου δίνει την εντύπωση χάρχαλου ; ) Αλλά είναι και το πρώτο πράγμα που συνηθίζεις
και πολύ σύντομα δε του δίνεις καμία σημασία. (Σε άλλα πράγματα πιθανόν να συνεχίσεις να
δίνεις, όπως το να οδηγείς μέσα από γυαλί, 'η το να έχεις το τέρμα της ζελατίνας στο μέσο
του οπτικού σου πεδίου.)
Καλές βόλτες χωρίς μυγάκια στο κράνος!
(στη μεσαία σκάλα μπορείς να πας και ταξίδι με ανοιχτό κράνος! )
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
[B]Χτες πηρα και εγω τη νεα ΚΑΡΡΑ απο Μοτο Μαρκετ (70€). Χωρις τσιμουχα... Οι χουφτες/καθρεπτες δε βρισκουν (ακουμπανε ελαχιστα οι χουφτες στη χαμηλοτερη θεση, αλλα εγω την εβαλα στη μεσαια λογω υψους).
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Ειχα και εγω ενδιασμους τυπου Βεσπα, αλλα τελικα ειναι αρκετα ομορφη. Στη μεσαια λοιπον θεση προστατευει ικανοποιητικα πλεον απο αερα, ελαχιστοι στροβιλισμοι και το σημαντικοτερο πολυ λιγοτερος αεροδυναμικος θορυβος στο κρανος. (Uvex PS460), μεχρι 180 (κοντερ) που το δοκιμασα...
Σχεδον καθολου παραμορφωση λογω καμπυλοτητας , και χωρις το φρυδι το σοκορο της ζελατινας δεν επηρεαζει καθολου.
file epeidi to skeftomai kai ego, na rwtisw poso ypsos exeis?
rwtaw giati eimai ligaki psilos (1.89).
pantos psinomai gia auti tis mra (tin fime). eimai kai omorfi...
thanks
mra#
![]()
One life, live it!
1.92
Κοιτα, της MRA ειναι σιγουρα πιο ομορφη, αλλα και στα διπλασια λεφτα.
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
[B]1.92
Κοιτα, της MRA ειναι σιγουρα πιο ομορφη, αλλα και στα διπλασια λεφτα.
ontos etsi alla...
telika den mou eipes.. poso ipsos exeis?
One life, live it!
Παιδία εγώ είμαι καινούργιος... μόλις τελείωσα το στρώσιμο και έκανα την πρώτη μου μονοκάβαλη και αβαλίτσωτη γρήγορη βόλτα (Πάτρα-Κόρινθο και πίσω).
Πήγα με 170 σταθερά με αρκετά ανοίγματα στα 200 και δεν είχα καμία ενόχληση από αέρα (καθόλου στα 160-170 και σε λογικά πλαίσια από εκεί και πάνω)... είμαι 180 και έχω σηκώσει τη ζελατίνα στο ψηλώτερο σημείο. Γενικά η συμπεριφορά του σε αέρα με τη ζελατίνα ψηλά είναι #@μάτη!!!
Είναι η 4η μου μηχανή... και μακράν η καλύτερη!!!
παιδια θα μουπει κανεις που πουλανε τη ζελατινα mra σε τιμη 92Ε???
Και αν δεν γνωριζετε εστω την πιο χαμηλη τιμη που εχετε βρει και απο που??Ευχαριστω προκαταβολικα..![]()
Leave it to Random to needlesly complicated things
gft
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΕΛΑΤΗΝΑ ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Και εκεί που τελειώνει η προσφορά των κατασκευαστών ξεκινάει το ψάξιμο του αγοραστή…
Custom made φιμέ #1
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/