ειναι ελεεινος ο τυπος...
http://www.youtube.com/watch?v=K8RID3481Oc
ελα μωρε θυμηθηκε ενα ανεκδοτο που το ειχε πει η μακιγιερ του πριν την εκπομπη
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Ρε μλκ...έλεος λέμε,Πού στα διάλα τα βρίσκεις;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
:rotflmao:![]()
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Θεός !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
...με τρίχες στην παλάμη :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Θεός !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Herc αφου σίγουρα τον είχαν ενημερώσει για το τι θα αντιμετώπιζε βάση του θέματος που πραγματευόταν η εκπομπή του δε θα πρεπε να είναι πιο συγκρατημένος;
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
πολιτισμός ομως εκει στας εξωτερικάς χωρας ε?
εδω θα ειχε φάει κατι φάπες....:hypnotize![]()
....παντως.....πολυ LOL LOL LOL
:rotflmao:
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Βασικά δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλος για μια τέτοια εκπομπή!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
...με τρίχες στην παλάμη :a31:
Ρε Herc αφου σίγουρα τον είχαν ενημερώσει για το τι θα αντιμετώπιζε βάση του θέματος που πραγματευόταν η εκπομπή του δε θα πρεπε να είναι πιο συγκρατημένος;
Και οι υπεύθυνοι της εκπομπής προφανώς και θα το γνώριζαν αυτό!
Αλλά όλο αυτό μπορεί να είναι και στημένο για λόγους τηλεθέασης!!
Ο τύπος είναι αυτό που λέμε : "Πιο βλάκας πεθαίνεις" Στα όρια είναι!
Εννοείται ότι αυτό που κάνει είναι μεγάλη καφρίλα αλλά την πρώτη φορά που το είδα και γω έλιωσα στο γέλιο...
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
όταν μια χώρα έχει 60 κανάλια , σίγουρα έχει έλλειψη από σωστούς παρουσιαστές .
Απο την άλλη , αυτό είναι μια εκπομπή ... σαν να βλέπετε την Ανίτα πάνια ... το εμπόρευμα είναι ο εύκολος ευτελισμός , του κάθε κακομοίρη . ( Οπου τα ΠΑΙΡΝΕΙ , είτε μέσα στην εκπομπή , είτε από έξω ) .
Σαν θεατής έσκασα στα γέλια ... διοτι βγαίνουν αυθόρμητα .... εάν ήμουν στη θέση το παρουσιαστή .. θα διέκοπτα την εκπομπή ... εαν είχα να παρουσιάσω τέτοια φυντάνια .![]()
Εχεις καταλάβει τίποτα απ΄αυτό που είδες? Που τα είδες τα φυντάνια ΡΠΜ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
.... εάν ήμουν στη θέση το παρουσιαστή .. θα διέκοπτα την εκπομπή ... εαν είχα να παρουσιάσω τέτοια φυντάνια .![]()
![]()
κυριακο εδω εχεις αδικο νομιζω..απ οτι καταλαβα δεν προκειται για εκπομπη στυλ Ανιτας αλλα για σοβαρη εκπομπη κοινωνικου περιεχομενου..
Και που τα πιάσατε ρε μάγκες το Νορβηγέζικα ...και καταλάβατε το στυλ της εκπομπής !!
τέλος πάντων , ας χαλαρώσουμε καλύτερα ... μας έσπασαν τα νεύρα τα κανάλια σήμερα , και σπάσαμε τα νεύρα μας , μεταξύ μας στην πορεία ... ας χαλαρώσουμε καλύτερα .
Παντως για την ιστορία , οι Νορβηγοί και οι Φινλανδοί και οι Ολλανδοι , ως υπέρ απελευθερωμένοι στα θέματα του SEX , συνηθίζουν να βλέπουν τέτοιες σαπουνο εκπομπές .
Οι οποίες μοιάζουν με δημόσιες συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης .
όταν μου το έστειλαν με mail, μου είχαν πει πως είναι ιατρική εκπομπή. Ο τύπος έχει κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όρχεων και ο παρουσιαστής την πάτησε μόλις άκουσε τη φωνή του...
emena mou fenete poli fake..
an einai ontos apo tileorasi live exoun kaei ekei sta voreia..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ρε παιδιά μην πιστέυετε ότι σας λένε, οι περισσότεροι δεν τα ψάχνουν. Αυτό το βίντεο το έχω δει εδώ και 1,5 χρόνο. Από το αρχικό ακόμα post που ήταν στα δανεζικα-ιρλανδέζικα-τσεχικα δεν ξέρω και γω τι. Ειναί FAKE. Είναι από μια εκπομπή τύπου ΑΜΑΝ.
Η εκπομπή λέγεται In De Gloria. Αν θέλετε να δείτε και άλλες εκπομπές τους YouTube
Πάντως όπως και στο ΑΜΑΝ έτσι και σε αυτούς για να γελάσεις πρέπει να ξέρεις τι λένε.
Σε αυτό το video έχω κάνει ερώτηση να μου πουν τι λένε -->In De Gloria Hallo Televisie Zakenreis
Έχει πλάκα αρκεί να ξέρεις τι λένε. Δείτε πρώτα το βίντεο και μετά διαβάστε τι γίνεται. Η απάντηση είναι στην πρώτη σελίδα.