Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a5:
που σε χαμενος εσυ ρε... τι εγινε ξεμπερδεψες απο τα συνεργεια ι @@ ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a5:
Έχεις δίκιο...τώρα που θα αναδασωθεί η Πάρνηθα...θα πάρω και μία R1 έτσι για τα χώματα.
Το αστειάκι με το πεζοδρόμιο οφείλεται στην μεγαλύτερο spamming που έχει γίνει σε ολόκληρη την ιστορία όταν κατηγόρησα τα ON-off ως μη off μηχανήματα.
ΑΥτο εδω ειναι ακομα καλυτερο![]()
http://www.youtube.com/watch?v=iITomfFclpM
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Για drifting, δεν υπάρχει τίποτα κορυφαιότερο απο το μέγιστο Elise.Φοβερό παιχνίδι.![]()
![]()
![]()
![]()
οχι για drift, για κανενα λογο! η elise ειναι κορυφαια αλλα θελει γραμμες, το στησιμο της(ΜR) κ η ελλειψη μπλοκε δν επιτρεπει ντριφταρισματα κ γενικα δν ειναι στο χαρακτηρα της. με τον κινητηρα πισω οταν ξεκολλησει η ουρα θα ξεκολλησει αποτομα κ απροειδοποιητα ειδικα οταν μιλαμε για την elise που ειναι τοσο ελαφρια κ τοσο απολυτα στημενη. Μ3, s2k ,mx5 κ αλλα με κινητηρα μπροστα κ κινηση πισω κανουν για τετοιο στυλ οδηγησης.
Bασικά ξέρω ποιό είναι το καλύτερο driftάμαξο.
Το δανεικό.![]()
Μιλάμε είχα για λίγο καιρό ένα Lexus πισωκίνητο 230 άλογα περίπου...δεν ήτανε τίποτα το σπουδαίο αλλά... ήτανε πισωκίνητο και ΔΕΝ ήτανε δικό μου.
Στις ανηφόρες ιδίως, το άφηνες να κυλήσει, με τέρμα γκάζι και συμπλέκτη, τον άφηνες και δεν έβρισκε πρόσφυση ούτε σε 150 μέτρα.
Κάτω απο τον πίσω προφυλακτήρα είχε κομμάτια απο λιωμένο λάστιχο. Και δεν κάνω donuts burn outs ...Στροφές, εκινήσεις...καύλα μιλάμε.
Λίγο μετά παραλίγο να μου δανείσει φίλος το Jimny του για τις πίστες της Αράχωβας, αλλά ήτανε ξύπνιος και δεν το έκανε.
Σε elise δεν έχω μπει καν ποτέ μου. Αλλά φαντάζομαι πως είτε είσαι οδηγός είτε δεν το βάζεις μπρος καθόλου. Και ξέρω ότι είναι πολύ καλά ζυγισμένο και πετάει κώλο για πλάκα...όπως επίσης επαναφέρεται για πλάκα. Και μόνο που σκέφτομαι πόσο γαμάτο θα είναι να την κουμαντάρεις μου σηκώνεται.
Μ3 τρομαχτικό κράτημα για πισωκίνητο.
Το παλικαρι δε μασαει!!! αλλα ποιος τραβαγε με την καμερα???
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Το παλικαρι δε μασαει!!! αλλα ποιος τραβαγε με την καμερα???
Κανάς Harleάς θα 'τανε...
![]()
Ξεμπέρδεψα...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Το δωσα το Sutzuki και ησύχασα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλό φαίνεται το εργαλείο αλλά απο άποψη ακαμψίας δεν φαίνεται να λέει και πολλά.
Γίνεται κανένα τέτοιο meeting πουθενά στην Ελλάδα?
καλα κ αυτα...αλλα ποσο παει το μαλλι?