μπορει να ειμαστε...?
χθες το βραδυ γυρνοντας απο τη δουλεια...κατα τις 01,30....βλεπω μπροστα μου αυτοκινητο με αλαρμ...
μου κανουν νοημα να παω σιγα...μολις ειχε γινει τρακαρισμα...δεν πρεπει να ειχε περασει το διλεπτο...
μετωπικη παπι με αυτοκινητο...στη φιδιπιδου(καπως ετσι)...ο δρομος που ερχετε απο μεσογειων και περναει απεναντι στην αλεξανδρας...
το παπι ανεβαινε την βασ.σοφιας και εκανε δεξια...(αναποδα)..δεν το εκανε επιτηδες...οσοι θυμουνται παλια ο δρομος πηγαινε...ειχε να περασει πολυ καιρο και μπερδευτηκε....απροσεχτος ομως ..τελειως..
μολις σταματησα βλεπω τα παλληκαρι κατω αλλα με τις αισθησεις του ...ειχε κτυπησει τη μυτη του μεσα απο το κρανος και ετρεχε συνεχεια αιμα.....ειχε βγει και η οδηγος του αυτοκινητου ..ηταν σαν χαμενη....
την ρωταω αν πηρε το ΕΚΑΒ....μου λεει οχι..δεν ξερω..δεν μπορω...και αλλες τετοιες μαλακιες......λεω απο μεσα μου ..τι ζωο...και λεω ζωο...γιατι?...γιατι την αστυνομια και τη μαμα της και το μπαμπα της και το φιλο της... ηξερε να τους παρει....αλλα λεω απο μεσα μου..μη της πω τπτ αστη να...
περνω το εκαβ και μου λενε σε 10 λεπτα θα ειναι εκει..
τα αιματα τρεχανε..της λεω να μου δωσει χαρτομαντιλα απο το αυτοκινητο..παλι τα ιδια...δεν ξερω... δεν κανω....δεν..δεν...
μου δινει ενα παλληκαρι απο ενα αυτοκινητο που περναγε...
και οπως ειμαστε εκει...ακουω το θεικο.....
πω πω...παει το αυτοκινητο....να λεει η καριολα...
εκει δεν κρατηθηκα....της τα εχωσα...τι λες ρε ....εδω το παιδι εχει κτυπησει και εσυ σκεφτεσε το αυτοκινητο....εισαι με τα καλα σου...ελεος.....
ερχετε το ασθενοφορο και το τοτα.....
να της λεει ο αστυνομικος να κανει ακρη το αυτοκινητο της και αυτη .....οπως μιλαγε στο κινητο(μαλλον με τον πατερα της) .....να τον ρωταει...μου λεει ο αστυνομικος να το κανω ακρη το αυτοκινητο..να το κανω..?
τα περνει και ο αστυνομικος και να της τα ψιλοχωνει και αυτος...
τελικα το παλληκαρι πρεπει να ηταν ενταξει....εκτος αν ειχε τπτ εσωτερικο...που το απευχομαι...
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ...![]()
προσοχη ρε παιδια...μονο αυτο...