Ωραίος ρε μαν...
καλους δρομους να εχεις
![]()
![]()
![]()
Ωραίος ρε μαν...
καλους δρομους να εχεις
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Eνημερωση Παρασκευης.......ο Νικολας εφτασε στην Πωλονια.......το 999 ειναι κλειδωμενο σε ενα γκαραζ......και τα παιδια που τον φιλοξενουνε τον πανε περα δωθε.......κατι μου ειχε πει και για κατι γκομενες αλλα το τηλ εκανε διακοπες........αυτα.........![]()
![]()
![]()
Τελευταία ενημέρωση από Νικόλα, εχθές Σάββατο. Στα 3000 κάτι μέτρα, οι οικοδεσπότες τον τρέχουν σε βουνά και λαγκάδια… Όλα καλά και πολύ ενθουσιασμένος. Όπως τα περίμενε και προσδοκούσε.
Ανεβήκαμε μαζί μέχρι την Κέρκυρα, όπου και τον φιλοξένησα σε φιλικό σπίτι για δύο μέρες. Έφυγε με πολύ άγχος με το παπόρο για Βενετία και η αλήθεια είναι ότι είχα ανησυχήσει λίγο…
Τελικά όλα καλά!
Εγώ πάλι παρέμεινα για άλλες δυο τρεις μέρες με την καλή παρέα μου στην Κέρκυρα, και μετά συνέχισα στον δικό μου απρόσμενο προορισμό...
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Αυτη την στιγμη που γραφω ο Νικος βρισκεται μαλλον στην Τσεχια, και τελικα δεν θα μπορεσει λογω χρονου να βουτηξει κανα πλαστικο απο το εργοστασιο της ντουκατι...
Κριμα τοσα χλμ και να μην βαλεις κατι στην τσεπη σου για το μελλον....![]()
Κυριακη θα ειναι Ηγουμενιτσα και δευτερα Δελεαρ για να μας κανει ολους να νιωσουμε πιο ασχημα απ'οτι νιωθουμε ηδη...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτη την στιγμη που γραφω ο Νικος βρισκεται μαλλον στην Τσεχια, και τελικα δεν θα μπορεσει λογω χρονου να βουτηξει κανα πλαστικο απο το εργοστασιο της ντουκατι...
Κριμα τοσα χλμ και να μην βαλεις κατι στην τσεπη σου για το μελλον....![]()
Κυριακη θα ειναι Ηγουμενιτσα και δευτερα Δελεαρ για να μας κανει ολους να νιωσουμε πιο ασχημα απ'οτι νιωθουμε ηδη...![]()
φτανει κατα τις 12.00...ελεγα να ανέβω να τον συνατήσω στο λιμανιαλλα ειναι κανα 5αρι ωρες να πας και αλλες τοσες να γυρισεις.....:hypnotize
![]()
![]()
μα τι λεω....κανε τον γυρισμο 8 ωρες...για τον ταξιδευτή μιλάμε εξαλλου!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μα τι λεω....κανε τον γυρισμο 8 ωρες...για τον ταξιδευτή μιλάμε εξαλλου!:rotflmao:
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Στην επιστροφή τον πρόλαβα ε ;
Νικόλα εύχομαι να φόρτισες μπαταρίες και να γέμισες τον αποθηκευτικό χώρο της ψυχής σου με πανέμορφες εικόνες και μοναδικές εμπειρίες !
Περιμένουμε φωτό !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια, μολις γυρισα πριν καμια ωρα! Τοσο εγω οσο και το μωρο μου χαιρουμε ακρας υγειας, αλλα εγω χρειαζομαι επειγοντως υπνο και η κουκλα ενα καλο πλυσιμο και περιποιηση.
Η σκεψη σας ηταν παντα μαζι μου... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ εικονες, απιστευτες εμπειριες και φασεις....
Δωστε μου λιγο χρονο να τα βαλω ολα σε μια ταξη και θα προσπαθησω να τα περιγραψω οσο πιο καλα μπορω για να ταξιδεψετε και εσεις στα οσα ειδα και περασα...
Μου λειψατε φιλαρακια!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
φτουυυυυυυυυυυυυυυ τον βρηκε τον δρομο, γμτ γμτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Παιδια, μολις γυρισα πριν καμια ωρα! Τοσο εγω οσο και το μωρο μου χαιρουμε ακρας υγειας, αλλα εγω χρειαζομαι επειγοντως υπνο και η κουκλα ενα καλο πλυσιμο και περιποιηση.
Η σκεψη σας ηταν παντα μαζι μου... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ εικονες, απιστευτες εμπειριες και φασεις....
Δωστε μου λιγο χρονο να τα βαλω ολα σε μια ταξη και θα προσπαθησω να τα περιγραψω οσο πιο καλα μπορω για να ταξιδεψετε και εσεις στα οσα ειδα και περασα...
![]()
WELCOME BACK BRO![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Παιδια, μολις γυρισα πριν καμια ωρα!![]()
Ποτε εφυγες...
ποτε γυρισες...
χαμπαρι δεν πηρα![]()
καλωσηρθες πισω Νικολα
Παντα τετοια, κ πιο μακρυνα
κ του χρονου φουντουνια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()