Εγω ψηφισα μια φορα Λεβεντη ετσι γιατι τα λεει χυμα και τσουβαλατα.
Ετσι για το αντιβαρο ...
Εγω ψηφισα μια φορα Λεβεντη ετσι γιατι τα λεει χυμα και τσουβαλατα.
Ετσι για το αντιβαρο ...
Σωστή η σκέψη του αντίβαρου , προτείνετε ανεπιφύλακτα σε σχέση με την πρόταση της αδράνειαςΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ετσι για το αντίβαρο ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Να τους ψηφισουμε και απο πανω?
Η καλυτερη αντιδραση ειναι η αδρανεια επι του παροντος.
Αν σηκωθεις να τρεξεις να ψηφισεις για την καριερα καθε Εφιαλτη τρεχα.
Ωραια καψτε τα ολα (μαλλον τα καψατε ηδη ολα)
Τελειωσε η Ελλαδα ετσι και αλλιως.
Με τετοιο λαο και σκεπτικο εχε γεια.
Η ερωτηση ολων θα επρεπε να ειναι "Που ειναι τα ροπαλα?"
Ενας λαος που δοξολογει την προδοσια και καιει τα απαντα και αναβει κερια σε πλανοδιους πεσοντες ... ε με τετοια μυαλα συνεχιστε το σκαψιμο.
Ψηφιστε και σας ερχονται τα εσχατα.
Ego milao gia tin malakia pou dernei ton ellina
Kai leo oti parola ayta pou simvenoun pali to 80% 8a psifisoun 8asok kai nea deinokratia
Den leo oti prepei leo ti 8a kanoun
exoun kaei an8rwpoi kai periousies...kyndineuoun na kaoun posoi akoma...kai to mono pou tous anyshxei einai mhn kaoun ta arxaia sthn olympia....
ELEOS....
Να σωθουν τα σπιτια και ας καουν τα αρχαια. Θα τα χτισουμε παλι. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?????????
FATES WARNING![]()
Χωρις να θέλω να ερθω σε αντιπαράθεση με κανέναν σας, έβαλα το post για να δηλώσω την ΟΡΓΗ μου και προπαθήσατε να κάνετε το ίδιο.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΤΕ????????
Καλό γαμήσι που χρειάζετε σε ΟΛΟΥΣ μας. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η 11/9 ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΓΑΜΩ-ΗΠΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ???????????
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ.![]()
το μόνο σίγουρο με είναι ότι η αποχή δε βοηθάει πουθενάΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Να τους ψηφισουμε και απο πανω?
Η καλυτερη αντιδραση ειναι η αδρανεια επι του παροντος.
Αν σηκωθεις να τρεξεις να ψηφισεις για την καριερα καθε Εφιαλτη τρεχα.
Ψηφιστε και σας ερχονται τα εσχατα.
όποιος δεν ψηφίζει είναι σα να υποστηρίζει το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, δεδομένου ότι η αποχή δεν υπολογίζεται πουθενά στα ποσοστά
οπότε όποιος νομίζει ότι τον ενοχλεί η εκάστοτε κυβέρνηση ας ψηφίσει κάτι άλλο αλλά αν δε ψηφίσει τίποτα ας μην γκρινιάζει μετά γιατί αποχή ίσον καμία προσπάθεια για τη θέση του
σε αυτές τις εκλογές πάντως αφού κανείς δεν είναι τέλειος τουλάχιστον ας επιλεγεί ο λιγότερο κακός
το μη χείρον βέλτιστο
έτσι είναι τα πράγματα
Ξέρετε τι κάνουν τώρα οι πολιτικοί μας?Τρέμουν και υπολογίζουν τις ψήφους που θα χάσουν!Κρίμα γιατί το "ολοκαύτωμα" είναι πολύ καλύτερα οργανωμένο από το κατασβεστικό μηχανισμό μας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Χωρις να θέλω να ερθω σε αντιπαράθεση με κανέναν σας, έβαλα το post για να δηλώσω την ΟΡΓΗ μου και προπαθήσατε να κάνετε το ίδιο.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΤΕ????????
Καλό γαμήσι που χρειάζετε σε ΟΛΟΥΣ μας. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η 11/9 ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΓΑΜΩ-ΗΠΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ???????????
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ.![]()
τα ειπες ολα........
Πιστεύεις ειλικρινά ότι αν βγει στις εκλογές το ΚΚΕ,ο Λεβέντης,οι κυνηγοί,ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων πλην τών πρασινομπλέ,θ' αλλάξει κάτι;Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το μόνο σίγουρο με είναι ότι η αποχή δε βοηθάει πουθενά
όποιος δεν ψηφίζει είναι σα να υποστηρίζει το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, δεδομένου ότι η αποχή δεν υπολογίζεται πουθενά στα ποσοστά
οπότε όποιος νομίζει ότι τον ενοχλεί η εκάστοτε κυβέρνηση ας ψηφίσει κάτι άλλο αλλά αν δε ψηφίσει τίποτα ας μην γκρινιάζει μετά γιατί αποχή ίσον καμία προσπάθεια για τη θέση του
σε αυτές τις εκλογές πάντως αφού κανείς δεν είναι τέλειος τουλάχιστον ας επιλεγεί ο λιγότερο κακός
το μη χείρον βέλτιστο
έτσι είναι τα πράγματα
Γιατί όλοι αυτοί οι σαλτιμπάγκοι ασχολήθηκαν με την πολιτική;Γιατί φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να γίνουν βουλευτές;Για το καλό το δικό μου και το δικό σου;
Μήπως για το καλό τής χώρας,για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία;Το είδα γραμμένο σ' ένα τοίχο στα Ιλίσια...."Αν οι εκλογές μπορούσαν ν' αλλάξουν κάτι,θα ήταν παράνομες"..![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]