Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 236

Θέμα: Γαμημένοι πολιτικοί και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Πιστεύεις ειλικρινά ότι αν βγει στις εκλογές το ΚΚΕ,ο Λεβέντης,οι κυνηγοί,ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων πλην τών πρασινομπλέ,θ' αλλάξει κάτι;
    (
    δεν είπα τίποτα περί του ποιος να μπει
    το μόνο που είπα είναι ότι η αποχή σε καμία περίπτωση δε λειτουργεί ως διαμαρτυρία ή αλλάζει κάτι

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    [B]Πιστεύεις ειλικρινά ότι αν βγει στις εκλογές το ΚΚΕ,ο Λεβέντης,οι κυνηγοί,ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων πλην τών πρασινομπλέ,θ' αλλάξει κάτι;

Πιστευω πως ναι.τουλαχιστον θα χαθουν καποιες καρεκλες και θα ταρακουνηθουν.
    30 χρονια ασσυδοσιας και ατιμωρισιας ειναι αρκετα.Η μεγαλυτερη τιμωρια για αυτους ειναι να μεινουν εξω απο την βουλη,και κυριως τα πρωτωκλασσατα ονοματα.
    Στο κατω κατω γιατι οχι ολοι οι αλλοι που αναφερεις.Ποσο χειροτεροι να ειναι.
    Γνωμη μου οχι στην αποχη ναι στα μικρα κομματα.
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω....Σημασία έχει να τιμωρηθούνε οι μπλέ και πράσινοι καρεκλόκωλοι,με το να βγάλουμε κάποιον κίτρινο ή κόκκινο;Δηλαδή δημοκρατία σημαίνει "έχω την ελευθερία να διαλέξω αυτόν που θα με πηδάει";
    Νομίζετε πως αν μάς κυβερνήσει κάποιος άλλος δεν θα πέσει με τα μούτρα στη μαρμίτα;Έχετε παρατηρήσει πώς αλλάζει ο άνθρωπος όταν νοιώσει ότι έχει εξουσία στα χέρια του;
    Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε,λέει ο λαός πολύ σοφά!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μας γαμησανε την χωρα μας και μεις το μονο που συνηδειτοποιουμε ειναι να ψηφησουμε μικρο κομμα μπας και............

Αντι να βγουμε στους δρομους και να τους παρουμε με της πετρες.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω....Σημασία έχει να τιμωρηθούνε οι μπλέ και πράσινοι καρεκλόκωλοι,με το να βγάλουμε κάποιον κίτρινο ή κόκκινο;Δηλαδή δημοκρατία σημαίνει "έχω την ελευθερία να διαλέξω αυτόν που θα με πηδάει";
    Νομίζετε πως αν μάς κυβερνήσει κάποιος άλλος δεν θα πέσει με τα μούτρα στη μαρμίτα;Έχετε παρατηρήσει πώς αλλάζει ο άνθρωπος όταν νοιώσει ότι έχει εξουσία στα χέρια του;
    Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε,λέει ο λαός πολύ σοφά!
    Ελεγα να ψηφισω μικρο κομμα αλλα τωρα το μετανιωσα και γι'αυτο.

Στο θεατρο του παραλογου ποτε δεν πηρα μερος, θα παραμεινω σ'αυτην την πραξη , τουλαχιστον θα εχω καθαρη την συνηδειση μου πραγμα το οποιο δεν θα εχουν ποτε αυτοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Στο θεατρο του παραλογου ποτε δεν πηρα μερος, θα παραμεινω σ'αυτην την πραξη , τουλαχιστον θα εχω καθαρη την συνηδειση μου πραγμα το οποιο δεν θα εχουν ποτε αυτοι.
    πιστευω οτι τελικα αυτο ειναι το ζητουμενο......αφου αηδιασουμε αρκετα με οσα εχουν κανει
    απλα να απεχουμε απο το μονο ''μεσο εξουσιας'' που μας εχει μεινει
    μακαρι να εχουμε 100% συμμετοχη και οχι μονο αυτο αλλα να μην βγει και αυτοδυναμη κυβερνηση και θα δουμε τοτε ποσα απιδια παιρνει ο σακος......

στην αλλη περιπτωση ,απλα οδηγουμαστε καθαρα σε αμερικανοποιηση (ρεπουμπλικανοι-δημοκρατες και ...τελος) και συμετοχη της ταξης του 40%....

Δεν συμφωνώ με το πολίτευμα της "Χούντας" , θα ήθελα όμως να βγεί κάποιο κόμμα
    και να κάνει τα έργα της...
    Θέλουμε πολιτικούς με "@ρχίδια" και όχι @ρχίδια πολιτικούς.
    www.prontis.gr

Χρήστος

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    πιστευω οτι τελικα αυτο ειναι το ζητουμενο......αφου αηδιασουμε αρκετα με οσα εχουν κανει
    απλα να απεχουμε απο το μονο ''μεσο εξουσιας'' που μας εχει μεινει
    μακαρι να εχουμε 100% συμμετοχη και οχι μονο αυτο αλλα να μην βγει και αυτοδυναμη κυβερνηση και θα δουμε τοτε ποσα απιδια παιρνει ο σακος......

στην αλλη περιπτωση ,απλα οδηγουμαστε καθαρα σε αμερικανοποιηση (ρεπουμπλικανοι-δημοκρατες και ...τελος) και συμετοχη της ταξης του 40%....
    ΣωστοςΚ.

Κανένας πουστης ισχυρός.
    Απο την άλλη επιλογές δεν υπάρχουν δυστυχως.
    Κάθε φορά που λέω "θα ψηφίσω αυτους" και το ψάχνω λίγο,διαπιστώνω οτι είναι και αυτοί το ίδιο χάλιες με τους άλλους.

Μας ρίξανε στη λούμπα - τέλος
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Δεν ξερω αν αυτο λεγεται καθαρη συνηδειση η αποποιοιση ευθυνων.
    Και στο λεω εγω που παω στα 40αντα και αναθεμα εαν εχω ψηφειση 5 φορες.
    Ηαποχη ειναι η ευκολη λυση.Ο αγωνας με οποιονδηποτε τροπο μπορει ο καθενας ειναι το δυσκολο.Γνωμη μου παντα

vngelis 64 το θεμα δεν ειναι το χρωμα του γ@μι@ μας αλλα δυστηχως δεν εχουμε πολλες
    επιλογες. Που ξερεις,ισως απο ψαξε αλλαξε κατι η καποιος καλος να βγει.Αλλιως παμε
    ολλοταχως για αμερικανοποιοιση οπως ειπε και οφιλος παραπανω.οποτε οι λιγοι με τα συμφεροντα θα κανουν και επισημα κουμαντο στους πολλους,αγανακτισμενους αλλα και αμετοχους.Μακαρι να ειχες καποια καλυτερη προταση θα την ακουγα πολυ ευχαριστα
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Πρώτη φορά φέτος που έχω τόση περιέργεια να δω τα γαμημένα τα ποσοστά στο τέλος των εκλογών..

Τότε θα ξέρω ακριβώς ποιοί είναι ή δεν είναι αμερικανάκια νεοέλληνες..

Στη πλειοψηφία μας σα λαός είμαστε μπατίρηδες με καμένη γούνα κυριολεκτικά και μεταφορικά!
    (και τα χειρότερα έρχονται..)

Πάντως, "και ο Θεός φοβέρα θέλει" λένε.. και μια δοκιμή θα μας πείσει για του λόγου το αληθές!!

(σιγά.. έτσι και αλλιώς σκατά με φράουλες είναι όλα)

ΥΓ. Φράουλες;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    re einai asteioi,

bgainei i NET kai leei, apopeira emprismou ston imitto konta se stratiotiki vasi..
    eidan tous ipoptous..

2 ODIGOUS SE PAPAKIA

ELEOS RE FOUSTI MOU, pas na kapseis vasi me papaki?

ti allo tha akousoume..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ

vngelis 64 το θεμα δεν ειναι το χρωμα του γ@μι@ μας αλλα δυστηχως δεν εχουμε πολλες
    επιλογες. Που ξερεις,ισως απο ψαξε αλλαξε κατι η καποιος καλος να βγει.Αλλιως παμε
    ολλοταχως για αμερικανοποιοιση οπως ειπε και οφιλος παραπανω.οποτε οι λιγοι με τα συμφεροντα θα κανουν και επισημα κουμαντο στους πολλους,αγανακτισμενους αλλα και αμετοχους.Μακαρι να ειχες καποια καλυτερη προταση θα την ακουγα πολυ ευχαριστα
    Αν συμφωνείς σε κάτι που είπα παραπάνω,ότι δηλαδή αυτό που κάνει αυτά τα κοπρόσκυλα ν' ασχοληθούν με την πολιτική δεν είναι το δικό μου και το δικό σου το καλό αλλά το δικό τους,τότε για ποιό λόγο να πάω να ψηφίσω τον δείνα ή τον τάδε;
    Δεν είναι σαν να επιλέγω το χρώμα τού χεριού που θα μπει στην τσέπη μου να μού τα πάρει;Εκτός αν πιστεύεις ότι ο πάσα ένας Λεβέντης ή Καρατζαφέρης δεν θα αυξάνει τούς έμμεσους φόρους(ποτά τσιγάρα)κάθε χρόνο,ότι το Ε.Σ.Υ. θα λειτουργήσει σωστά και ότι κάποια κυβέρνηση τέλος πάντων θ' αρχίζει να βάζει τάξη.

Αν δεν συμφωνείς,δείξε μου ΕΝΑΝ (1) που εσύ θεωρείς άμεμπτο,αγνό πολιτικό,μακρυά από ρουσφέτια και λοιπά συμφέροντα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Πρώτη φορά φέτος που έχω τόση περιέργεια να δω τα γαμημένα τα ποσοστά στο τέλος των εκλογών..

Τότε θα ξέρω ακριβώς ποιοί είναι ή δεν είναι αμερικανάκια νεοέλληνες..

Στη πλειοψηφία μας σα λαός είμαστε μπατίρηδες με καμένη γούνα κυριολεκτικά και μεταφορικά!
    (και τα χειρότερα έρχονται..)

Πάντως, "και ο Θεός φοβέρα θέλει" λένε.. και μια δοκιμή θα μας πείσει για του λόγου το αληθές!!

(σιγά.. έτσι και αλλιώς σκατά με φράουλες είναι όλα)

ΥΓ. Φράουλες;
    ++
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Κατάσταση ανάγκης...Καλή φάση.

Καραβανάδες, μπάτσοι, οπκε, αντιτρομοκρατική...

Καμια 60αρια νεκροί

Άντε μαγκες ζήτω οι συχρονες χούντες

Τωρα τελειωσαν ολα

Απο Σεπετεμβριο ολα τα αγκουρια θα τα δεχομαστε σαν ησυχα πειθηνια παιδακια λογω πυρκαγιων.

Καλες εκλογες. Και με τα 2 να τους ψηφισετε ολους, μικρους και μεγαλους.

Σκυψιμο και παλι σκυψιμο
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Κατάσταση ανάγκης...Καλή φάση.
    Άντε μαγκες ζήτω οι συχρονες χούντες

+1111111111111
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF