Ο μηδενισμός , είναι μια εύκολη μαθηματική πράξη .. δείχνει απόγνωση και έλλειψη ψυχραιμίας .
Απο την άλλη , το Ελληνικό έθνος έχει αντιμετωπίσει πολλάκις χειρότερα , όπως πολέμους , σεισμικές καταστροφές , και εμφύλιο πόλεμο .
Τέλος το Ελληνικό έθνος , έχει δεχτεί σοβαρή επίθεση , λόγο ότι η ενότητα των Ελλήνων , δεν εξυπηρετεί την εκλογική σκοπιμότητα ..
Παρά το γεγονός , ότι ένας χαμένος, μου έστειλε υβριστικό ΠΜ , λόγο ότι φανέρωσα ότι έχω ταχτεί υπέρ του Καρατζαφέρη ... ( μέχρι να δούμε τι σκατά θα κάνει και αυτός μέσα στην βουλή) .
Θα πω υπεύθυνα , και λογικά σκεπτόμενος , ότι υποστηρίζω ανοιχτά , όποιο κίνημα η ομάδα,
το οποίο προστατεύει και ενδυναμώνει σε κάποιο βαθμό, την ενότητα του ΕΘΝΟΥΣ .
Και επειδή δεν έχω πρόθεση για προπαγάνδα , κλείνω εδώ και λέω , βρείτε μου έναν.. ΕΝΑΝ , που να μιλάει για το συμφέρων του ΕΘΝΟΥΣ , στην Ευρώπη η στο κόσμο , και φέρτε τον να με κυβερνήσει.
Διότι κακά τα ψέματα , ότι και να γίνει , η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει ακυβέρνητη .
Οι ταμπέλες ... σοσιαλιστής - κουμουνιστής - δεξιός - φασίστας , δεν υπάρχουν ποια , είναι πεθαμένα παραμύθια .
Το θέμα είναι να διαλέξετε , μια ομάδα ανθρώπων που να μπορεί να εμπιστευτεί το Ελληνικό έθνος την μοίρα του . ( Λέμε τώρα !! )
Και κλείνω λέγοντας , Η Ελλάδα θέλοντας και μη , ανήκει πλέων στην Ευρώπη , το μεγάλο Ευρωπαϊκό χωριό μας βοηθάει εδώ και χρόνια , ας βρούμε ηγέτες που να μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά την Ελλάδα του σήμερα ..
Δεν υπάρχει τέλειος ΗΓΕΤΗΣ , οπός δεν υπάρχει και τέλειος ΕΛΛΗΝΑΣ .
όποιος ηγέτης αξίζει κατι , τον γράφει η Ιστορία .. Βλέπε Χρυσό αιώνα του Περικλή .
Βλέπε μέγα Αλέξανδρο ..
Πρέπει να σκάψουμε την ιστορία , για να μπορέσουμε να βρούμε τα χαμένα μας ιδανικά και περηφάνια ..
Οσο για μένα καμαρώνω να με λένε φασίστα το 2007 , εάν αυτό σημαίνει ότι πεθαίνω από αγάπη για την Ελληνική σημαία . :wacko:
Μην μου κάνετε ερωτήσεις , δεν μπαίνω σε διάλογο ..
Ας φροντίσει ο καθένας ΕΝΗΛΙΚΟΣ, μόνος του , να γεμίσει το κεφάλι του με γνώση, ώστε να μπορεί να πάρει και αποφάσεις , που να αξίζουν κάτι .
Οι απόψεις των ανηλίκων δεν με ενδιαφέρουν , η πολιτική είναι για τα μεγάλα παιδιά , που υποτίθεται ότι έχουν και την ευθύνη των πράξεων τους !!