Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 236

Θέμα: Γαμημένοι πολιτικοί και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!!

Ο μηδενισμός , είναι μια εύκολη μαθηματική πράξη .. δείχνει απόγνωση και έλλειψη ψυχραιμίας .

Απο την άλλη , το Ελληνικό έθνος έχει αντιμετωπίσει πολλάκις χειρότερα , όπως πολέμους , σεισμικές καταστροφές , και εμφύλιο πόλεμο .

Τέλος το Ελληνικό έθνος , έχει δεχτεί σοβαρή επίθεση , λόγο ότι η ενότητα των Ελλήνων , δεν εξυπηρετεί την εκλογική σκοπιμότητα ..

Παρά το γεγονός , ότι ένας χαμένος, μου έστειλε υβριστικό ΠΜ , λόγο ότι φανέρωσα ότι έχω ταχτεί υπέρ του Καρατζαφέρη ... ( μέχρι να δούμε τι σκατά θα κάνει και αυτός μέσα στην βουλή) .

Θα πω υπεύθυνα , και λογικά σκεπτόμενος , ότι υποστηρίζω ανοιχτά , όποιο κίνημα η ομάδα,
    το οποίο προστατεύει και ενδυναμώνει σε κάποιο βαθμό, την ενότητα του ΕΘΝΟΥΣ .

Και επειδή δεν έχω πρόθεση για προπαγάνδα , κλείνω εδώ και λέω , βρείτε μου έναν.. ΕΝΑΝ , που να μιλάει για το συμφέρων του ΕΘΝΟΥΣ , στην Ευρώπη η στο κόσμο , και φέρτε τον να με κυβερνήσει.

Διότι κακά τα ψέματα , ότι και να γίνει , η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει ακυβέρνητη .

Οι ταμπέλες ... σοσιαλιστής - κουμουνιστής - δεξιός - φασίστας , δεν υπάρχουν ποια , είναι πεθαμένα παραμύθια .

Το θέμα είναι να διαλέξετε , μια ομάδα ανθρώπων που να μπορεί να εμπιστευτεί το Ελληνικό έθνος την μοίρα του . ( Λέμε τώρα !! )

Και κλείνω λέγοντας , Η Ελλάδα θέλοντας και μη , ανήκει πλέων στην Ευρώπη , το μεγάλο Ευρωπαϊκό χωριό μας βοηθάει εδώ και χρόνια , ας βρούμε ηγέτες που να μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά την Ελλάδα του σήμερα ..
    Δεν υπάρχει τέλειος ΗΓΕΤΗΣ , οπός δεν υπάρχει και τέλειος ΕΛΛΗΝΑΣ .

όποιος ηγέτης αξίζει κατι , τον γράφει η Ιστορία .. Βλέπε Χρυσό αιώνα του Περικλή .
    Βλέπε μέγα Αλέξανδρο ..

Πρέπει να σκάψουμε την ιστορία , για να μπορέσουμε να βρούμε τα χαμένα μας ιδανικά και περηφάνια ..

Οσο για μένα καμαρώνω να με λένε φασίστα το 2007 , εάν αυτό σημαίνει ότι πεθαίνω από αγάπη για την Ελληνική σημαία . :wacko:

Μην μου κάνετε ερωτήσεις , δεν μπαίνω σε διάλογο ..
    Ας φροντίσει ο καθένας ΕΝΗΛΙΚΟΣ, μόνος του , να γεμίσει το κεφάλι του με γνώση, ώστε να μπορεί να πάρει και αποφάσεις , που να αξίζουν κάτι .

Οι απόψεις των ανηλίκων δεν με ενδιαφέρουν , η πολιτική είναι για τα μεγάλα παιδιά , που υποτίθεται ότι έχουν και την ευθύνη των πράξεων τους !!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Παρά το γεγονός , ότι ένας χαμένος, μου έστειλε υβριστικό ΠΜ ,
    Πες μας ποιος -πες μας ποιος.

Ελα ρε μια μεγαλη παρεα ειμαστε, εδω αρχισαμε να λεμε τι θα ψηφισουμε, μην κολλας.:wacko:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    , η πολιτική είναι για τα μεγάλα παιδιά , που υποτίθεται ότι έχουν και την ευθύνη των πράξεων τους !!
    kiriakost,είπες το ανέκδοτο τής νέας χιλιετίας!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Ελα ρε μια μεγαλη παρεα ειμαστε, εδω αρχισαμε να λεμε τι θα ψηφισουμε, μην κολλας.:wacko:

mages, exoume karfothei oli tora,

apo aurio psakste gia douleia

itan kolpo tis nd gia na dei tous sintrofous tis
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    itan kolpo tis nd gia na dei tous sintrofous tis

:rotflmao: Καλόοοοοο

Δεν μασάω ρε .. 17 χρόνια ΝΔ .. χόρτασα κοροϊδία .
    ΕΦΥΓΑ από το μαντρί εδώ και οχτώ χρόνια ..και τώρα πουλάω όση τρέλα θέλω .

Και σας πληροφορώ ότι τα έχω πλέων πολύ καλά με το εαυτό μου , βαδίζω με βάση την πραγματικά δική μου επιλογή .

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    :rotflmao: Καλόοοοοο

Δεν μασάω ρε .. 17 χρόνια ΝΔ .. χόρτασα κοροϊδία .
    ΕΦΥΓΑ από το μαντρί εδώ και οχτώ χρόνια ..και τώρα πουλάω όση τρέλα θέλω .
    nai alla ego eimai neos, exo mia kariera mprosta mou..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Eιναι τοσο πυκνη πολιτικα ολη αυτη η ιστορια που γινεται που αν μεινει καποιος σε συναισθηματισμους και συνθηματολογιες, ας ετοιμαστει για την δικη του καταστροφη σε μερικα χρονια...

Στα μεγαλυτερα εγκληματα το κρατος ειναι χωμενο μεχρι το λαιμο. Το ξαναλεω.

Ξερει παντα απο πριν. Αν δεν ειναι δικο του το εγκλημα ή το σταματα ή το βοηθα αν βγαζει κερδος.

Και αυτη η φωτια εχει παρα πολλα φραγκα και φοβο απο πισω της, που πουλιεται και αγοραζεται.

Ο βλακας νομαρχης που χαζευει ολο το χρονο σε συσκεψεις τωρα γινεται "στρατηγος" και αποφασιζει. Ο βλαχομπατσος του χωριου που δεν ξερει που πανε τα 4, τωρα δινει διαταγες αναβαθμισμενος και κανεις δεν μπορει να τον αμφισβητησει. Κατασταση αναγκης γαρ...

Φραγκα, φοβος και υποταγη ( η καταστροφη ειναι δεδομενη)
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    exo mia kariera mprosta mou..
    Ετσι νόμιζα και εγώ , και έτρωγα παραμύθι και σκατά 17 χρόνια !!
    Οχι ότι οι πράσινοι είναι τίποτα καλύτερο !! .. Αυτά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Και αυτη η φωτια εχει παρα πολλα φραγκα και φοβο απο πισω της, που πουλιεται και αγοραζεται.

Μεγάλε , δώσε μου την διεύθυνση σου , να στείλω να σου πάρουν μέτρα για άγαλμα :wacko:

Τα αυτονόητα δεν τα λέμε φιλαράκι , για τίποτα πρωτότυπο ψάχνουμε .

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Eιναι τοσο πυκνη πολιτικα ολη αυτη η ιστορια που γινεται που αν μεινει καποιος σε συναισθηματισμους και συνθηματολογιες, ας ετοιμαστει για την δικη του καταστροφη σε μερικα χρονια...

Στα μεγαλυτερα εγκληματα το κρατος ειναι χωμενο μεχρι το λαιμο. Το ξαναλεω.

Ξερει παντα απο πριν. Αν δεν ειναι δικο του το εγκλημα ή το σταματα ή το βοηθα αν βγαζει κερδος.

Ο βλακας νομαρχης που χαζευει ολο το χρονο σε συσκεψεις τωρα γινεται "στρατηγος" και αποφασιζει. Ο βλαχομπατσος του χωριου που δεν ξερει που πανε τα 4, τωρα δινει διαταγες αναβαθμισμενος και κανεις δεν μπορει να τον αμφισβητησει. Κατασταση αναγκης γαρ...

Φραγκα, φοβος και υποταγη ( η καταστροφη ειναι δεδομενη)
    Δυστυχώς είναι έτσι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αν συμφωνείς σε κάτι που είπα παραπάνω,ότι δηλαδή αυτό που κάνει αυτά τα κοπρόσκυλα ν' ασχοληθούν με την πολιτική δεν είναι το δικό μου και το δικό σου το καλό αλλά το δικό τους,τότε για ποιό λόγο να πάω να ψηφίσω τον δείνα ή τον τάδε;
    Δεν είναι σαν να επιλέγω το χρώμα τού χεριού που θα μπει στην τσέπη μου να μού τα πάρει;Εκτός αν πιστεύεις ότι ο πάσα ένας Λεβέντης ή Καρατζαφέρης δεν θα αυξάνει τούς έμμεσους φόρους(ποτά τσιγάρα)κάθε χρόνο,ότι το Ε.Σ.Υ. θα λειτουργήσει σωστά και ότι κάποια κυβέρνηση τέλος πάντων θ' αρχίζει να βάζει τάξη.

Αν δεν συμφωνείς,δείξε μου ΕΝΑΝ (1) που εσύ θεωρείς άμεμπτο,αγνό πολιτικό,μακρυά από ρουσφέτια και λοιπά συμφέροντα.
    Συμφωνω απολυτα με οτι λες,ομως δεν μπορω να βαλλω στο ιδιο καζανι αυτους που εχω ηδη
    δοκιμασει με ολλους τους αλλους που εστω ελπιζεις σε κατι εστω και αμυδρα.
    Σου επα και πριν οτι ψαξε πιεσε αλλαξε ισως κατι βγει.Ισως βρουμε τον καλο η ισως αναγκασουμε
    αυτους που εχουμε τωρα να ειναι πιο υπευθυνοι.Αυτο φιλε μου μπορω να σκεφτω εγω.
    Δωσε μου μια καλλητερη λυση και εγω θα την δεχτω..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αυτο ειναι η πρωτη υπερβαση που πρεπει να γινει στα μυαλα: δεν ειναι το θεμα ποιος εχει την καλυτερη λυση.

Πρεπει "οι απο κατω" να ξεκινησουν τον δικο τους πολεμο σ αυτο που ζουν και να συνειδητοποιησουν το "εμεις τους" απεναντι σ αυτους που τους καταπιεζουν

Αμα ψαχνεις λυση στη βουλη, σε κομματα, επικοινωνιολογους, πνιξτο απο τωρα το θεμα
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αυτο ειναι η πρωτη υπερβαση που πρεπει να γινει στα μυαλα: δεν ειναι το θεμα ποιος εχει την καλυτερη λυση.

Πρεπει "οι απο κατω" να ξεκινησουν τον δικο τους πολεμο σ αυτο που ζουν και να συνειδητοποιησουν το "εμεις τους" απεναντι σ αυτους που τους καταπιεζουν

Αμα ψαχνεις λυση στη βουλη, σε κομματα, επικοινωνιολογους, πνιξτο απο τωρα το θεμα

Ποιοι να ξεκινήσουν ρε σύντροφε; Πλάκα κάνεις;
    Εδώ σήμερα στη διαμαρτυρία έξω από τη βουλή ξέρεις πόσοι ήταν; Πραγματικά πόσοι;;;;

100 άτομα!!! Αυτοί συγκεντρώθηκαν! Τι ψάχνεις τώρα...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ποιοι να ξεκινήσουν ρε σύντροφε; Πλάκα κάνεις;
    Εδώ σήμερα στη διαμαρτυρία έξω από τη βουλή ξέρεις πόσοι ήταν; Πραγματικά πόσοι;;;;

100 άτομα!!! Αυτοί συγκεντρώθηκαν! Τι ψάχνεις τώρα...
    Στην ομιλια του Γιωργακη ομως ξερεις ποσοι ητανε ,πραγματικα ποσοι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Στην ομιλια του Γιωργακη ομως ξερεις ποσοι ητανε ,πραγματικα ποσοι?

όχι... να με συγχωρείτε κιόλας αλλά δεν... έψαξα να μάθω...

Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF