Παλι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν κατάλαβα.Σε ποιούς ελπίζεις δηλαδή;Προσωπικά,σε κανέναν!!
Όσο για τη λύση που μού είπες,δεν ξέρω αν πρόκειται για λύση,είναι απλά το δικό μου πιστεύω.Δεν περιμένω από κανένα ανθρωποειδές εκ τών τριακοσίων να κάνει τη ζωή μου καλύτερη.
Δεν συμφωνώ στο σύστημα "εξουσιαστής-εξουσιαζόμενος",όχι από τυφλό εγωισμό αλλά από την έμφυτη ανάγκη για δραστηριοποίηση,που έχουμε όλοι μας και που δυστυχώς μάς έχουν κάνει να την ξεχνάμε.
Έχουμε μάθει να θέλουμε να γίνονται όλα εδώ και τώρα....γρήγορα,πατώντας ένα κουμπάκι(ρε κάτι μού θυμίζει αυτό).Αυτό είναι αμερΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ φίλε μου και όχι το να έχω άποψη για την αποχή.
Το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω....Πριν από μερικά χρόνια,στην Αγγλία αποφάσισαν να κάνουν μια υπερβολική ανατίμηση στο κρέας(προς τα πάνω εννοείται)![]()
Ε λοιπόν,την επόμενη μέρα,καμμιά νοικοκυρά δεν αγόρασε.Ούτε τη μεθεπόμενη!Αναγκάστηκαν λοιπόν οι "μάγκες",για να μη το περάσουνε κόντρα παξιμάδι στον ποφτό τους,να επανέλθουν στη σωστή τιμή.
Εμείς εδώ θα τρέχαμε να φορτώσουμε για κανά χρόνο,μη μάς πιάσουνε και κορόϊδα!.Νομίζω;
Τι έκαναν λοιπόν οι "κρυόκωλες" Αγγλίδες;ΑΠΟΧΗ!
![]()
Τι καταφεραν οι Αγγλιδες με την αποχη;Να χασουν οι μεγαλεμποροι τα λεφτα τους.
Μου αρεσει αυτος οτροπος αντιδρασης που δυστηχως στην Ελλαδα δεν τον εχουμε
συνηδητοποιηση.
ΠΩς θα κανεις ομως τους πολιτικους να χασουν τον υπνο τους;Εκβιαζοντας τους οτι
θα χασουν την καρεκλα τους με οτι αυτο συνεπαγεται.Και αυτο γινεται μονο με την
ψηφο σου ισως δυστηχως και οχι με την αποχη.
Οπως ελεγε και ενας σοφος"Το μεγαλυτερο εγλημα για ενα πολιτη ειναι να απεχει απο τα κοινα"