Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 236

Θέμα: Γαμημένοι πολιτικοί και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!!

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν κατάλαβα. Σε ποιούς ελπίζεις δηλαδή;Προσωπικά,σε κανέναν!!

Όσο για τη λύση που μού είπες,δεν ξέρω αν πρόκειται για λύση,είναι απλά το δικό μου πιστεύω.Δεν περιμένω από κανένα ανθρωποειδές εκ τών τριακοσίων να κάνει τη ζωή μου καλύτερη.
    Δεν συμφωνώ στο σύστημα "εξουσιαστής-εξουσιαζόμενος",όχι από τυφλό εγωισμό αλλά από την έμφυτη ανάγκη για δραστηριοποίηση,που έχουμε όλοι μας και που δυστυχώς μάς έχουν κάνει να την ξεχνάμε.
    Έχουμε μάθει να θέλουμε να γίνονται όλα εδώ και τώρα....γρήγορα,πατώντας ένα κουμπάκι(ρε κάτι μού θυμίζει αυτό ).Αυτό είναι αμερΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ φίλε μου και όχι το να έχω άποψη για την αποχή.
    Το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω....Πριν από μερικά χρόνια,στην Αγγλία αποφάσισαν να κάνουν μια υπερβολική ανατίμηση στο κρέας(προς τα πάνω εννοείται)
    Ε λοιπόν,την επόμενη μέρα,καμμιά νοικοκυρά δεν αγόρασε.Ούτε τη μεθεπόμενη!Αναγκάστηκαν λοιπόν οι "μάγκες",για να μη το περάσουνε κόντρα παξιμάδι στον ποφτό τους,να επανέλθουν στη σωστή τιμή.
    Εμείς εδώ θα τρέχαμε να φορτώσουμε για κανά χρόνο,μη μάς πιάσουνε και κορόϊδα!.Νομίζω;
    Τι έκαναν λοιπόν οι "κρυόκωλες" Αγγλίδες;ΑΠΟΧΗ!
    Παλι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
    Τι καταφεραν οι Αγγλιδες με την αποχη;Να χασουν οι μεγαλεμποροι τα λεφτα τους.
    Μου αρεσει αυτος οτροπος αντιδρασης που δυστηχως στην Ελλαδα δεν τον εχουμε
    συνηδητοποιηση.
    ΠΩς θα κανεις ομως τους πολιτικους να χασουν τον υπνο τους;Εκβιαζοντας τους οτι
    θα χασουν την καρεκλα τους με οτι αυτο συνεπαγεται.Και αυτο γινεται μονο με την
    ψηφο σου ισως δυστηχως και οχι με την αποχη.
    Οπως ελεγε και ενας σοφος"Το μεγαλυτερο εγλημα για ενα πολιτη ειναι να απεχει απο τα κοινα"
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Αυο ηθελα να το πω, αλλα το ξεχασα

Γιατι τ αντιμετωπιζεις ολα ενιαια; ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ;

Οχι. Ειμαστε καποιοι φραγκατοι, καποιοι γλειφτες, καποιοι τσατσοι, καποιοι ρουφιανοι, καποιοι μιζαδοροι και καποιοι που τον πινουμε

Δεν υπαρχει εμεις. Δεν ειμαστε ιδιοι. Καποιοι θα βγαλουν φραγκα. Εγω οχι παντως. Σκεψου το λιγο ταξικα και θα καταλαβεις τι εννοω. Και δεν το παω καπου.

Έχουμε διαφορετική οπτική γωνία.
    ΔΕΝ πιστεύω ότι ένας λαός χωρίζεται έτσι εύκολα σε μιζαδόρους γλύφτες ρουφιάνους κ.λπ.
    Κάποιοι θα βγάλουν φράγκα ναι. Κάποιοι άλλοι σκέπτονται πολύ πονηρά επίσης ναι.
    Αλλά δεν είμαι της άποψης πως είναι ή οι καλοί ή οι τσάτσοι ή οι τίμιοι ή οι απατεώνες.
    Και ειδικά για το χαμό αυτό δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με λεφτά και απατεώνες Έλληνες.
    Άλλο φοβάμαι αλλά οκ μάλλον αν το πω θα με πάρουν με τις πέτρες...

Στειλτο σε πμ αν εχεις ορεξη
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    sssss!!!

ta pm parakolouthounte
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    sssss!!!

ta pm parakolouthounte
    παντως εγω ακομα εξω ειμαι, να με ξεχασαν ή να μην τα καταλαβαν;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ΟΛΟΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ!!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ''ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥΤ@Ν@...'' ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ....

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...'' ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ....

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    aftoi akrivos einai.. kai oso emeis katapinoume to kathe paramithi ta idia tha kanoun

legontas paramithi enoo px emprismous..

mporei ontos na einai emprismoi alla DEN EINAI AFTO TO PROVLIMA

otan sou leei oti exoun katargithoi ola ta dasofilakia ti perimeneis?
    ta xo ksanapei xtes, katharismoi dromon, antipirikes zones..

DEN MAS FTAINE KSAFNIKA OI EMPRISTES.. aftoi kanoun tin douleia tous(sxima logou).. emeis ti kanoume?

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Το λέω κι εδώ οκ δεν τρέχει τίποτα. Το πολύ'πολύ... είπαμε! Πέτρες!!!

Δεν υιοθετώ τις θεωρίες πεερί ασύμμετρης απειλής τρομοκρατίας και τρίχες τέτοιες ΟΠΩ~ λέγονται.
    ΑΠό την άλλη όμως... αρνούμαι να πιστέψω ότι όλος αυτός ο χαμός είναι αποτέλεσμα μερικών οικοπεδοφάγων!
    Για δύο λόγους.
    1. Δεν μπήκαν όλες οι πυρκαγιές σε εκτάσεις και περιοχές οι οποίες να μπορούν να διεκδικηθούν.
    2. Αν οι οικοπεδοφάγοι και οι λοιποί απατεώνες είναι τόσο οργανωμένοι... καλύτερα να βάλουμε ένα κλειστόν στο μαγαζί που λέγεται χώρα και ας την κάνουμε.

Θεωρώ ότι από πίσω κρύβονται άλλοι κύκλοι ΟΧΙ του εξωτερικού οι οποίοι έχουν στόχο να βλάψουν μακροπρόθεσμα όχι τη χώρα αλλά τους θεσμούς!
    Ναι ξέρω ακούγεται χαζό και γελοίο και ίσως να είναι. Οκ.
    Αλλά εδώ και μέρες καίνε τα πάντα μπαίνουν φωτιές 3'4 το πρωί σε δύσβατες περιοχές στέλνουν την πυροσβεστική αλλού την υποχρεώνουν να διασπά τις δυνάμεις της... αυτό εμένα μου κάθεται σε αμιγώς ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    Ποιοι;;;
    ΑΝ λέω ΑΝ στόχος τους είνα η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του κράτους να φανούν όλοι άχρηστοι ανίκανοι κ.λπ αυτό ανοίγει το δρόμο σε άλλες... καταστάσεις.
    Πριν πολλά χρόνια στην Ιταλία έκαναν συνέχεια συγκυβερνήσεις. Την ίδια ώρα που η εμπιστοσύνη των πολιτών σε πολιτικούς και πολιτική πήγαινε κατά διαόλου.
    Και μια ωραία μέρα έσκασε ο κ. Μπερλουσκόνι...
    ελπίζω να είναι φαντασίες ενός ανήσυχου αριστερού...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

exoume paragnoristoi edo mesa..

ego den sas ksero

end of spamm
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Το λέω κι εδώ οκ δεν τρέχει τίποτα. Το πολύ'πολύ... είπαμε! Πέτρες!!!

Δεν υιοθετώ τις θεωρίες πεερί ασύμμετρης απειλής τρομοκρατίας και τρίχες τέτοιες ΟΠΩ~ λέγονται.
    ΑΠό την άλλη όμως... αρνούμαι να πιστέψω ότι όλος αυτός ο χαμός είναι αποτέλεσμα μερικών οικοπεδοφάγων!
    Για δύο λόγους.
    1. Δεν μπήκαν όλες οι πυρκαγιές σε εκτάσεις και περιοχές οι οποίες να μπορούν να διεκδικηθούν.
    2. Αν οι οικοπεδοφάγοι και οι λοιποί απατεώνες είναι τόσο οργανωμένοι... καλύτερα να βάλουμε ένα κλειστόν στο μαγαζί που λέγεται χώρα και ας την κάνουμε.

Θεωρώ ότι από πίσω κρύβονται άλλοι κύκλοι ΟΧΙ του εξωτερικού οι οποίοι έχουν στόχο να βλάψουν μακροπρόθεσμα όχι τη χώρα αλλά τους θεσμούς!
    Ναι ξέρω ακούγεται χαζό και γελοίο και ίσως να είναι. Οκ.
    Αλλά εδώ και μέρες καίνε τα πάντα μπαίνουν φωτιές 3'4 το πρωί σε δύσβατες περιοχές στέλνουν την πυροσβεστική αλλού την υποχρεώνουν να διασπά τις δυνάμεις της... αυτό εμένα μου κάθεται σε αμιγώς ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    Ποιοι;;;
    ΑΝ λέω ΑΝ στόχος τους είνα η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του κράτους να φανούν όλοι άχρηστοι ανίκανοι κ.λπ αυτό ανοίγει το δρόμο σε άλλες... καταστάσεις.
    Πριν πολλά χρόνια στην Ιταλία έκαναν συνέχεια συγκυβερνήσεις. Την ίδια ώρα που η εμπιστοσύνη των πολιτών σε πολιτικούς και πολιτική πήγαινε κατά διαόλου.
    Και μια ωραία μέρα έσκασε ο κ. Μπερλουσκόνι...
    Εμ ετσι σκεφτωνται οι εξυπνοι ανθρωποι...

Και γιατι να ντρεπεσαι; Δεν το καταλαβα....

Αν και μη αριστερος, αυτο που σκεφτομαι και γω ειναι πολυ κοντινο στην σκεψη σου.

Αντε να ακουγονται και σοβαρα πραγματα επιτελους γιατι αυτα τα περι ασυμμετρης ειναι για νηπια...Αλλα ουτε και τα οικοπεδα, βοσκοτοπια το εξηγουν ολο αυτο .Ειναι αστειο.

Μια χαρα τα λες

ego den sas ksero

end of spamm

δεν ξέρω δεν είδα ένα πράγμα

Εμ ετσι σκεφτωνται οι εξυπνοι ανθρωποι...

Και γιατι να ντρεπεσαι; Δεν το καταλαβα....

Αν και μη αριστερος, αυτο που σκεφτομαι και γω ειναι πολυ κοντινο στην σκεψη σου.

Αντε να ακουγονται και σοβαρα πραγματα επιτελους γιατι αυτα τα περι ασυμμετρης ειναι για νηπια...Αλλα ουτε και τα οικοπεδα, βοσκοτοπια το εξηγουν ολο αυτο .Ειναι αστειο.

Μια χαρα τα λες

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Παλι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
    Τι καταφεραν οι Αγγλιδες με την αποχη;Να χασουν οι μεγαλεμποροι τα λεφτα τους.
    Μου αρεσει αυτος οτροπος αντιδρασης που δυστηχως στην Ελλαδα δεν τον εχουμε
    συνηδητοποιηση.
    ΠΩς θα κανεις ομως τους πολιτικους να χασουν τον υπνο τους;Εκβιαζοντας τους οτι
    θα χασουν την καρεκλα τους με οτι αυτο συνεπαγεται.Και αυτο γινεται μονο με την
    ψηφο σου ισως δυστηχως και οχι με την αποχη.
    Οπως ελεγε και ενας σοφος"Το μεγαλυτερο εγλημα για ενα πολιτη ειναι να απεχει απο τα κοινα"
    Βρε χρυσέ μου άνθρωπε,πώς θα χάσει ο χαραμοφάης τον ύπνο του,όταν εσύ πάς και ψηφίσεις τον άλλο χαραμοφάη;Πλάκα μού κάνεις;
    Αν κλείσεις την τηλεόραση,απέχεις από τα κοινά;(Ναι εγώ την έχω κλείσει.Θεωρώ ότι απευθύνεται σε ηλίθιους!)Νταξ'...βλέπω λίγο.
    Αν σταματήσεις να "αγοράζεις" ό,τι σού πλασσάρουν,θεωρείσαι παθητικός και αμέτοχος πολίτης;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

ego den sas ksero

end of spamm
    Ρε παιδια εφυγε σιγουρα ο μπατιστουτα;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ρε παιδια εφυγε σιγουρα ο μπατιστουτα;
    einai anamesa mas

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF