Τι ειπες ρε μαγε????![]()
Δεν νομιζω οτι θα περασει κατι τετοιο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ![]()
Τι ειπες ρε μαγε????![]()
Δεν νομιζω οτι θα περασει κατι τετοιο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
μόλις ανακοινώθηκε απο το ΣΚΑΙ και έκανε παρέμβαση και ο Τέρενς Κουίκ απο το ALTER στο ραδιόφωνο...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Χτες δημοσιογράφος : "Παράτησαν τους κατοίκους έξω από το γήπεδο του Πύργου το οπποίο ήταν και κλειδωμένο!!!!! Ήμαρτον"
Μετά από ένα τέταρτο, αρχηγός πυροσβεστικής: "Μεταφέρθηκαν τόσα άτομα έξω από το γήπεδο του Πύργου όπου και πήγαν ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο για έλεγχο τραυματισμών ή προβληματων υγείας και οι κάτοικοι αρνήθηκαν να ακολουθήσουν"
Αν αυτό δεν είναι παραπληροφόρηση τότε τι είναι????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
AN TO ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ 199
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑΝ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
Maira... μαζί σου... να τους τιμωρήσουν για αυτό... αλλά οχι να απαγορέψουν και μεταδόσεις. Αυτό είναι καθαρή λογοκρισία.!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Maira... μαζί σου... να τους τιμωρήσουν για αυτό... αλλά οχι να απαγορέψουν και μεταδόσεις. Αυτό είναι καθαρή λογοκρισία.!!!
Gandalf
Αν μπορούσαν ανα μισή ώρα να ενημερώνουν το κόσμο με χάρτες και με την κατάσταση που επικρατεί εκείνη την ώρα, θα ήταν μια χαρά! Δεν χρειάζεται αυτή η υπερβολή και η δραματολογία! Ενημέρωση για το που έχει φωτιά, πού υπάρχουν εγκλοβισμένοι, πόσοι είναι οι νεκροί και πού στήνονται κατασκηνώσεις για τους πληγέντες!!!!
Αυτά!
Μαιρα σωστο και αυτο, αλλα και μονο που αυτοι οι ανθρωποι ειχαν, καπου να παρουν ενα τηλεφωνο και να περιγραψουν τι ζουνε, ή να καλεσουν σε βοηθεια, για εμενα ειναι αρκετο. Και εκτος αυτου δεν ηταν όλες οι μεταδοσεις μεσα στην παραπληροφορηση, υπηρχαν και αξιοπιστες αναφορες, που επιβεβαιωνοντουσαν αργοτερα απο μαρτυριες κατοικων.
Χθες ακουσα για εναν ιδιοκτητη ξενοδοχειου που ηθελε να ανοιξει τα δωματια του δωρεαν στους πληγεντες και ο ενας αν"αρμοδιος" τον εστελνε στον αλλον. Τελικα πηρε το Mega και αυτο επικοινωνησε με περιφερειαρχη τοπικο και συντονισε την ολη επιχειρηση, ελεος πια που στο καλο εινι η οργανωση![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Maira...
δέστο και απο την άλλη...
Δεν υπάρχει ενημέρωση και συντονιστικό.
- Τα ΜΜΕ χθές ενημέρωσαν για την φωτιά στην Αρχ.Ολυμπία και την ανάγκη για ενισχύσεις.
- Τα ΜΜΕ χθες επικοινωνούσαν με την Γ.Γ. Προστασίας ενώ εκείνοι κατέβαζαν τα τηλέφωνα στους πολίτες (!!!!) αντί να έχουν κέντρα επικοινωνίας ΑΝΑ ΝΟΜΟ/ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
Μπορεί λοιπόν τα ΜΜΕ να αποτέλεσαν μια ασφαλιστική δικλείδα συντονισμού ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ απο τις περιοχές που καιγόντουσαν και ενα μέσο επικοινωνίας απο τους πληγέντες , που μόνοι τους έπαιρναν τηλέφωνο.
Για την υπερβολή συμφωνώ μαζί σου, αλλά η συνεχής ενημέρωση ακόμα και για τον τύπο που δεν έβγαινε απο το σπίτι του, νομίζω οτι έν απουσία συντονισμού, μόνο καλή δουλειά έκαναν (για πρώτη φορά!) μαζί δυστυχώς με υπερβολές.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Maira...
δέστο και απο την άλλη...
Δεν υπάρχει ενημέρωση και συντονιστικό.
- Τα ΜΜΕ χθές ενημέρωσαν για την φωτιά στην Αρχ.Ολυμπία και την ανάγκη για ενισχύσεις.
- Τα ΜΜΕ χθες επικοινωνούσαν με την Γ.Γ. Προστασίας ενώ εκείνοι κατέβαζαν τα τηλέφωνα στους πολίτες (!!!!) αντί να έχουν κέντρα επικοινωνίας ΑΝΑ ΝΟΜΟ/ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
Μπορεί λοιπόν τα ΜΜΕ να αποτέλεσαν μια ασφαλιστική δικλείδα συντονισμού ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ απο τις περιοχές που καιγόντουσαν και ενα μέσο επικοινωνίας απο τους πληγέντες , που μόνοι τους έπαιρναν τηλέφωνο.
Για την υπερβολή συμφωνώ μαζί σου, αλλά η συνεχής ενημέρωση ακόμα και για τον τύπο που δεν έβγαινε απο το σπίτι του, νομίζω οτι έν απουσία συντονισμού, μόνο καλή δουλειά έκαναν (για πρώτη φορά!) μαζί δυστυχώς με υπερβολές.
Gandalf
Να κάνω μια ερώτηση??????
Ποιός μας είπε για όλα αυτά που ΔΕΝ γινόντουσαν ή για τα κατεβασμένα τηλέφωνα?
Γιατί αν μας τα είπε η τηλεόρασαη ή οργισμένοι κάτοικοι που ψάχνουν μέσα στον πόνο τους να κατηγορήσουν κάποιους τότε συγνώμη αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω ότι είναι η πραγματικότητα!!!!
Αν πάλι έχετε συγγενείς που ήταν εκεί και το έπαθαν και σας το είπαν τότε κουράγιο και σε σας και στους συγγενείς σας!!!!
![]()
Χθές κατά τις 11:00 με 12:00 το μεσημέρι έβλεπα -αν θυμάμαι καλά- το ALTER (Τέρενς Κουίκ).Έπαιζε μια ηχογραφημένη κλήση (τηλεφώνημα) ενός ΕλληνοΑμερικανού στο Best TV Καλαμάτας που έλεγε στο δημοσιογράφο οτι τον προσέλαβαν επιχειρηματίες και άτομα από κυβέρνηση που διεκδικεί εξουσία να βάλει φωτιές σε όλη την Ελλάδα.Του υποσχέθηκαν 1.000.000 ευρώ και του είχαν δώσει μόνο 300.000 ευρώ.Πήρε τηλ. το δημοσιγράφο και τον παρακάλεσε να βγάλει στον αέρα τη συζήτησή τους.Απείλησε πως αν δε του δώσουν τα υπόλοιπα 700.000 ευρώ θα μιλήσει.Ο δημοσιαγράφος τον ρώταγε ποιός τον προσέλαβε,πως τον έλεγαν από που ήταν κ.α. ΑΠΕΙΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
Αυτό το είδε κανείς σας;Δε το είδα σε άλλο κανάλι.Μάλλον ήταν αποκλειστικό του Κουίκ.
Αλήθεια ή παραμύθι;
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Ας αφησουμε για λιγο τα διαφορα σεναρια.
Εγω απλα κατηγορω τον εαυτο μου.
Καποιος ειχε πει εδω μεσα οτι αλλο να εισαι πολιτης και αλλο υπηκοος.
Αν δεν ημουνα υπηκοος λοιπον θα παραταγα την δουλεια, θα ελεγα στον αφεντικο να παει να γαμηθει, και θα ετρεχα με το μηχανακι στο Λαγονησι που θυμιζε κολαση να βοηθησω με φτυαρι η εστω να πηγαινω νερο στους πυροσβεστες.
Και καθομουνα ο μαλακας στο βουνο ψηλα στην Βαρκιζα προχθες το βραδι και αναψα και τσιγαρο μαζι με αλλους 10 μαλακες, για να θαυμασουμε απο μακρυα τα χαλια μας σαν πολιτες ενω η φωτια κοντευε να κατεβει στην Λ Σουνιου.
Υ.Γ Δεν εξιλεωνομαι γραφοντας τα εδω μεσα, αλλα οταν θα καει και το χωριο του πατερα μου και της μανας μου φετος, του χρονου, του παραχρονου, δεν θα βγω να λεω για μαυρες ψηφους...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
αναγκαστικα βλεπω τηλεοραση για να δω τι γινετε αλλα αυτο το θεατρο σε βαρος της καταστροφης με κανει να θελω να κανω εμετο ακομα και τωρα ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Και γιατί τους βλέπεις τότε?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αναγκαστικα βλεπω τηλεοραση για να δω τι γινετε αλλα αυτο το θεατρο σε βαρος της καταστροφης με κανει να θελω να κανω εμετο ακομα και τωρα ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
![]()
![]()
![]()
Εγώ σήμερα σε μισή ώρα μέσω Internet ενημερώθηκα 100 φορές περισσότερο και καλύτερα από ότι χτες με 4 ώρες τηλεόραση.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Και γιατί τους βλέπεις τότε?
Εγώ σήμερα σε μισή ώρα μέσω Internet ενημερώθηκα 100 φορές περισσότερο και καλύτερα από ότι χτες με 4 ώρες τηλεόραση.....
δε το σκεφτηκα (κακως)
δικιο εχεις
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Είχα 1 χρόνο να δω ειδήσεις (τηλεόραση γενικά!). Τώρα με όλα αυτά είπα "Κάτσε να δούμε τι γίνεται!!!!"
Ε η υπερβολή τους και οι φαντασμαγορικές λέξεις έδιναν και έπερναν!!!!!
Και αφού υπήρχαν συνεργεία στα χωριά, γιατί δεν έπαιρναν εγκλοβισμένους?????
Πολλά ερωτήματα που μόνο όσοι ήταν εκεί ξέρουν την απάντηση!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()