-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τοποθεσία ληψης; οεο?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ουυυυυ μακρια απο εκει, εκει....ναι ναι ετσι ακουσα....εκει λεει πανε γληηηηηηηηηγορα....απαπαπαπΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μπραλλος....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Για την ωρα απλα θα περιμενω τις υπολοιπες απαντησεις....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Νομιζω οτι στις γενικες μπορουμε να δινουμε στο θεμα την απαραιτητη χροια ωστε να μην κατηγορηθουμε για πραγματα που δεν μας αρμοζουν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Για την ωρα απλα θα περιμενω τις υπολοιπες απαντησεις....![]()
Αφου λοιπον με τον τροπο σου εμμεσως πλην σαφως υπαινισσεται oτι ερχεται κραξιμο με μορφη χιονοστιβαδας, αναλαμβανω τις ευθυνες μου και προσθετω οτι η συγκεκριμενη φωτο δεν ειναι "εκπαιδευτικου χαρακτηρα" ουτε αποτελει προτροπη για γρηγορη οδηγηση σε μη ελεγχομενο περιβαλλον και πασα ποινικη ευθυνη που προκυπτει απο την αλογιστη χρηση του δημοσιου δρομου, βαραινει τον δημιουργο της συζητησης και οχι τους "δραστες" της φωτο.
Ετσι να εχουμε και ενα disclaimer να μην μας την πεσουνε τιποτα αξυριστα αναρχοκουμμουνια....![]()
-..Not Yet!
Βλεποντας την φωτογραφια η πρωτη μου σκεψη ειναι "παλια μου τεχνη κοσκινο...¨" και ισως λιγη νοσταλγια.... Αλλά....!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Νομιζω οτι στις γενικες μπορουμε να δινουμε στο θεμα την απαραιτητη χροια ωστε να μην κατηγορηθουμε για πραγματα που δεν μας αρμοζουν.....
Αφου λοιπον με τον τροπο σου εμμεσως πλην σαφως υπαινισσεται ατι ερχεται κραξιμο με μορφη χιονοστιβαδας, αναλαμβανω τις ευθυνες μου και προσθετω οτι η συγκεκριμενη φωτο δεν ειναι "εκπαιδευτικου χαρακτηρα" ουτε αποτελει προτροπη για γρηγορη οδηγηση σε μη ελεγχομενο περιβαλλον και πασα ποινικη ευθυνη που προκυπτει απο την αλογιστη χρηση του δημοσιου δρομου, βαραινει τον δημιουργο της συζητησης και οχι τους "δραστες" της φωτο.
Ετσι να εχουμε και ενα disclaimer να μην μας την πεσουνε τιποτα αξυριστα αναρχοκουμμουνια....![]()
ριξτε κανα συρμα την επομενη φορα...να ξεσκουριασω λιγο τα στριταδικα μου!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Βλεπεις πουθενα εμενα ρε συ στην φωτο;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Βλεποντας την φωτογραφια η πρωτη μου σκεψη ειναι "παλια μου τεχνη κοσκινο...¨" και ισως λιγη νοσταλγια.... Αλλά....!
ριξτε κανα συρμα την επομενη φορα...να ξεσκουριασω λιγο τα στριταδικα μου!![]()
-..Not Yet!
Μαλακια σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βλεπεις πουθενα εμενα ρε συ στην φωτο;![]()
![]()
Ναι οκ το ολο σκηνικο μου θυμησε αλλες καταστασεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
πρεπει οπωσδηποτε να παμε Σερρες την ανοιξη με τον εν λογω κυριο.![]()
Εχει καμιά καλή ταβερνούλα στα Σέρρες :wacko:
Ναι το παραδέχομαι .. ο νους μου είναι στο φαΐ![]()
Το μοντέλο μου είναι πιο OFF από το θέμα περί On .![]()
Ο κύριος στη μέση έχει λάθος στάση σώματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαντεψε ποιος ειναι ο κυριος αριστερα Γιωργο.
Διαταξτε με κυριε προισταμενε να λιωσω λεμε
Α πρεπει οπωσδηποτε να παμε Σερρες την ανοιξη με τον εν λογω κυριο.![]()
...
Βλεπει πολυ μακρυτερα ομως.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ο κύριος στη μέση έχει λάθος στάση σώματος...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Νομιζω οτι στις γενικες μπορουμε να δινουμε στο θεμα την απαραιτητη χροια ωστε να μην κατηγορηθουμε για πραγματα που δεν μας αρμοζουν.....
Αφου λοιπον με τον τροπο σου εμμεσως πλην σαφως υπαινισσεται oτι ερχεται κραξιμο με μορφη χιονοστιβαδας, αναλαμβανω τις ευθυνες μου και προσθετω οτι η συγκεκριμενη φωτο δεν ειναι "εκπαιδευτικου χαρακτηρα" ουτε αποτελει προτροπη για γρηγορη οδηγηση σε μη ελεγχομενο περιβαλλον και πασα ποινικη ευθυνη που προκυπτει απο την αλογιστη χρηση του δημοσιου δρομου, βαραινει τον δημιουργο της συζητησης και οχι τους "δραστες" της φωτο.
τι παιδι εισαι ρε μ@λακα κρουκη???
:rotflmao::rotflmao:
![]()
ποια ειναι αυτα τα κουλαδια?![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone