Ζητειται Κινεζο-Μογγολος κατοχος SV για κυκλοφορια ή ανταλλακτικα (ο ιδιος)...
Ζητειται Κινεζο-Μογγολος κατοχος SV για κυκλοφορια ή ανταλλακτικα (ο ιδιος)...
- Omnia mea mecum porto -
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ;;; ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΚΑΣΜΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ζητειται Κινεζο-Μογγολος κατοχος SV για κυκλοφορια ή ανταλλακτικα (ο ιδιος)...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μπορει και να επιζησω απ αυτο ποτε δεν ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ;;; ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΚΑΣΜΑ!!!![]()
![]()
Τιποτα δικα σ ανταλλακτικα φοβαμαι να ακουμπησω..ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κολλησεις![]()
![]()
Ακουμπα τα εσυ και θα φροντισω εγω να μην σε βρει κανα κακο οπως διαθεση για γληγορες βολτες ορεινο στροφιλικι και τα ρεστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Τιποτα δικα σ ανταλλακτικα φοβαμαι να ακουμπησω..ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κολλησεις![]()
![]()
Χτυπα ξυλο φτου φτου![]()
-..Not Yet!
Η γρηγορη ορεινη βολτα αντε να πουμε πως γινεται αν το πεταξεις απο κανα γκρεμο?Να στριβει εν τω μεταξυ πως το καταφερνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ακουμπα τα εσυ και θα φροντισω εγω να μην σε βρει κανα κακο οπως διαθεση για γληγορες βολτες ορεινο στροφιλικι και τα ρεστα.
Χτυπα ξυλο φτου φτου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελλος εισαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Η γρηγορη ορεινη βολτα αντε να πουμε πως γινεται αν το πεταξεις απο κανα γκρεμο?Να στριβει εν τω μεταξυ πως το καταφερνεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που αν βρεθει χωρος για μανουβρες εφ'οσον η εξατμιση σου καταλαμβανει και τα 2 ρευματα κυκλοφοριας;
Την βοηθητικη λωριδα θα μου πεις, αλλα μαλλον θα την χρειαστεις συντομα χαχαχαχ.
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τρελλος εισαι;
Που αν βρεθει χωρος για μανουβρες εφ'οσον η εξατμιση σου καταλαμβανει και τα 2 ρευματα κυκλοφοριας;
Την βοηθητικη λωριδα θα μου πεις, αλλα μαλλον θα την χρειαστεις συντομα χαχαχαχ.
Θα σου χαρισω ρε την εξατμιση μου να την λιωσεις και να φτιαξεις μπιελες να χεις ανταλλακτικα μια ζωη για το custom σου :rotflmao: :rotflmao:
Την βοηθητικη λωριδα την καταλαμβανω με την εξατμιση εστω και αν κινουμαι στην αριστερη εχεις δικιο![]()
βρε αί καβαλα τον θερμοσυφωνα σου...και πουσ(τ)αι..οταν ζεσταθει το νερο φτιαξε τσαϊ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Η γρηγορη ορεινη βολτα αντε να πουμε πως γινεται αν το πεταξεις απο κανα γκρεμο?Να στριβει εν τω μεταξυ πως το καταφερνεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΚΕΡΝΑΜΕ.... οταν θα έχουμε μηχανες βεβαιως βεβαιως....
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Εμ βεβαια και το κερνατε...τοσα που σας εχουν κερασει που να καταναλωθει το ατιμο θα σας μεινει στα χεριαΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
βρε αί καβαλα τον θερμοσυφωνα σου...και πουσ(τ)ε..οταν ζεσταθει το νερο φτιαξε τσαϊ...
ΤΟ ΚΕΡΝΑΜΕ.... οταν θα έχουμε μηχανες βεβαιως βεβαιως....
![]()
![]()
Εχεις σαλεψει ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Θα σου χαρισω ρε την εξατμιση μου να την λιωσεις και να φτιαξεις μπιελες να χεις ανταλλακτικα μια ζωη για το custom σου :rotflmao: :rotflmao:
Την βοηθητικη λωριδα την καταλαμβανω με την εξατμιση εστω και αν κινουμαι στην αριστερη εχεις δικιο![]()
Σιδερενιες μπιελες;
Καβασακι εχω;
Τωρα που το σκεφτομαι αν δωσεις το μηχανακι σου η εστω την εξατμιση που αποτελει το 95% της μοτοσυκλετας σου στην Χαλυβουργικη ολο και κατι θα βρουν να το κανουν.
Καθε φορα που θα πεφτω σε φρεατιο σε καμια λεωφορο θα σε σκεφτομαι και θα ριχνω και μια κλανια.
αχαχουχα![]()
-..Not Yet!
ποιοι? ποτε? και που?Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Εμ βεβαια και το κερνατε...τοσα που σας εχουν κερασει που να καταναλωθει το ατιμο θα σας μεινει στα χερια![]()
![]()
![]()
βρε κουτο βγαλε πρωτα τριχουλες στα @@ σου
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ.......
εε ναι αλλιως το ειχα σκεφτει στο μυαλο μου αυτο.....εεε....
αα και ενα μικρο quiz....: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 3,50€ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΚΕ ΜΙΑ ΡΑΜΠΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΛΕΑΡ??????
:rotflmao::rotflmao:
ο Band(age)it
Ειπαμε να πουμε καμια μαλακια, αλλα εσυ το πηρες τοις μετρητοις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
τοσα που σας εχουν κερασει....
θα τα πουμε στην καλιμπρα με σενα μετα την πρωτη βροχη....![]()
-..Not Yet!
Τωρα 2 πραγματα παιζουν..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ποιοι? ποτε? και που?![]()
βρε κουτο βγαλε πρωτα τριχουλες στα @@ σου
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ.......
εε ναι αλλιως το ειχα σκεφτει στο μυαλο μου αυτο.....εεε....
αα και ενα μικρο quiz....: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 3,50€ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΚΕ ΜΙΑ ΡΑΜΠΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΛΕΑΡ??????
:rotflmao::rotflmao:
ο Band(age)it
Η ακουσε ραμπα (συνεργειου θα νομισε) και για το ξεκαρφωμα πηγε στο παρκινγκ, η του μυρισε η τουαλετα του παρκινγκ και αποφασισε οτι η θαλασσα ειναι πολυ μακρυα για να παει οδικως να το πεταξει.....![]()
-..Not Yet!
με απαγοητευεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τωρα 2 πραγματα παιζουν..
Η ακουσε ραμπα (συνεργειου θα νομισε) και για το ξεκαρφωμα πηγε στο παρκινγκ, η του μυρισε η τουαλετα του παρκινγκ και αποφασισε οτι η θαλασσα ειναι πολυ μακρυα για να παει οδικως να το πεταξει.....![]()
δεν ειναι απαντηση αυτη του gcrook που ξερω....
![]()
ΕΛΑ ΜΩΡΗ Γ@#$%^ΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΜΕ......
Ναι ενω οι εργοστασιακες σου αντεξανΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σιδερενιες μπιελες;
Καβασακι εχω;
σιδεροφαγε
Κρατα τις κλανιες για καμια προσπεραση ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τωρα που το σκεφτομαι αν δωσεις το μηχανακι σου η εστω την εξατμιση που αποτελει το 95% της μοτοσυκλετας σου στην Χαλυβουργικη ολο και κατι θα βρουν να το κανουν.
Καθε φορα που θα πεφτω σε φρεατιο σε καμια λεωφορο θα σε σκεφτομαι και θα ριχνω και μια κλανια.
αχαχουχα![]()
σου δινουν 5 αλογα τουλαχιστον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: