ενα χαπι ενα χαπι να γιατρευει την αγαπη..........![]()
![]()
ενα χαπι ενα χαπι να γιατρευει την αγαπη..........![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Που είναι ο γαυράκος σας ρε;
Ο Εργοτελάκος ρε;
Ρε οι πρώην μια εθνική παρακάτω σας;
Και με 10 παίχτες ρε παιδιά;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΛΑΚΗ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ:rotflmao:
Πες μας εσύ που το έχεις δοκιμάσει ρε:rotflmao:
:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Που είναι ο γαυράκος σας ρε;![]()
![]()
EEEEEEEEE..... TI EIPAN OI DEYTEROTRITOI??????:rotflmao:
EINAI NTROPH GIA THN OMADA TOY KATENOS NA XAIRETE ME TA PA@@@@@IA TOY ERGOTELH?????![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
EEEEEEEEE..... TI EIPAN OI DEYTEROTRITOI??????:rotflmao:
EINAI NTROPH GIA THN OMADA TOY KATENOS NA XAIRETE ME TA PA@@@@@IA TOY ERGOTELH?????![]()
Για το τι ακριβώς είναι ντροπή, να κοιτάξετε τα κ@λόπαιδα που τα σπάσανε στο γήπεδο.....
Σας φιλοξενήσαμε άριστα, δεν σας ενόχλησε κανείς, ακούστηκε ο ύμνος του Ολυμπιακού από τα ηχεία του σταδίου και όλο σχεδόν το στάδιο χειροκρότησε το Ριβάλντο στο 61΄΄
Εσείς για ευχαριστώ στους δρόμους προς το στάδιο φωνάζατε "ΟΦΗ @@@ιόλη @@μιέται η ΚΡΗΤΗ όλη"
Οι Κρητικοί είμαστε πολύ φιλόξενοι αλλά καμμιά φορά τα παίρνουμε κιόλας........ μόνο προσέχτε, γιατί η άλλη τό'χει.......
Δηλαδή δεν μπορεί καμμιά άλλη ομάδα να νικήσει;;;;;;;;
ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;;;;;;
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου!Μια γιορτη λιγο ακομα και θα την χαλαγανε!
Ρε σεις...ΠΑΙΔΑΚΙΑ ειχε εκει μεσα!
Αν ειναι δυνατον...θλιψη!
Ειπανε οτι θα εφαρμοσουν τον νεο νομο!Ποινες φυλακισης χωρις αναστολη αλλα εφεσιμα...Ειδομεν!Αν δεν μπουν φυλακη αυτα τα τσογλανια δεν στρωνουν!Και οχι μονο οι ολυμπιακοι!Σε ολους!
Και πουστε!Αρης-ΠΑΟΚ τωρα...
Υ.Γ Δεν νομιζω ναχει ακουστει υμνος αλλης ομαδας στην ελληνικη ποδοσφαιρικη Ουγκαντα
CBF600S
arxaiosΟι Κρητικοί είμαστε πολύ φιλόξενοι αλλά καμμιά φορά τα παίρνουμε κιόλας........ μόνο προσέχτε, γιατί η άλλη τό'χει.......
Μην προσπαθεις φιλε μου να δημιουργησης εντυπωσεις !! ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΟΦΗΚΟΙ τα σπασανε εκει μεσα και ξερεις πολυ καλα ποιους εννοω ( αρα μην μιλας για φιλοξενεια) και ποιοι προκαλουσαν... Σιγουρα δεν ηταν οπαδοι του εργοτελη!!!! 2) Μην μου μπερδευεις την καφριλα με την πλακα που εκανα σε ενα συγκεκριμενο φιλο για το πικαρισμα απο την ηττα της ομαδας μου 3) Αν νομιζεις οτι οι χιλιαδες υγιεις φιλοι του ολυμπιακου θα χαρουν να βλεπουν την ομαδα τους να παιζει για αλλες 4-5 αγωνιστηκες κεκλεισμενων των θυρων για χαρη μερικων δεκαδων κωλοπαιδαραδων εισαι βαθια νυχτωμενος.....![]()
Επειδή εγώ είμουν εκεί και εσύ όχι, επέτρεψέ μου να ξέρω καλλίτερα το ποιοί ήταν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια....
Εργοτέλης δεν είμαι αλλά η ομάδα αυτή κάνει μεγάλα βήματα να φέρει κόσμο στο γήπεδο και μέχρι τώρα το έχει καταφέρει...
Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ήταν οι αφιχθέντες γαύροι και όχι οι ντόποιοι τους οποίους ολοι γνωρίζουμε εδώ....(Ο κολλητός μου είναι γαυρος)
Είμαι πολύ μεγάλος για να δημιουργώ εντυπώσεις και ακόμα και έτσι να ήταν τα επεισόδια τα έκαναν γαύροι και παραδέξου το επιτέλους.
Ακόμα αν όπως λες αγαπάς την ομάδα σου, μαζέψτε τους αλήτες που κάνουν τα επεισόδια και πετάξτε τους έξω εσείς οι ίδιοι.......
μη τσακώνεστε, εξάλλου ολοι ΑΕΚ θα γίνετε στα επομενα χρονια μιας και θα γινουμε η "μεγαλη λιμνη" που εχει οραματιστεί ο προεδρας deminio...
κατι σαν τον ΑΡΗ του μπασκετ στη δεκαετια 80
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μη τσακώνεστε, εξάλλου ολοι ΑΕΚ θα γίνετε στα επομενα χρονια μιας και θα γινουμε η "μεγαλη λιμνη" που εχει οραματιστεί ο προεδρας deminio...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπα το ίδιο είναι αλλά το λέει λίγο διαφορετικά κάθε φορά!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Καλά εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Είναι μια πουτανίτσα αυτοοός!Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
μπα το ίδιο είναι αλλά το λέει λίγο διαφορετικά κάθε φορά!
σε λίγο θα μας πει πως θα πάρουν και το champios league!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Είναι μια πουτανίτσα αυτοοός!
μπορεί να το χει πεί ήδη βέβαια και να μην το πήρα χαμπάρι....
ο χάλιας ο ντIDIς!!!!
:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Για την ακρίβεια θα σου πει:Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
σε λίγο θα μας πει πως θα πάρουν και το champions league!!!!
ο χάλιας ο ντIDIς!!!!
"δεν πάμε να πάρουμε το champions league, αλλά τα παιχτάκια μας είναι ήρωες και πάιζουν για την φανέλα και που ξες μπάλλα είναι και γυρίζει!"