Θόδωρα ακόμα χωρίς πινακίδα είσαι ρε αλήτη?
Εγώ όπως είπα και σε άλλο ποστ λούφαξα γιατί έτσι ΕΠΡΕΠΕ και όχι γιατί έτσι ΗΘΕΛΑ! γμτ.....
Αλλά από το σκ που μας έρχεται και μετά όσο περνάει από το χέρι μου θα έχει βόλτα γιατί έχω σαλτάρει λέμεεεεεεε!!!
α και τον jtoro δεν θα τον παίρνουμε μαζί μας γιατί φέρνει και βροχή![]()
Άντε ρε πάντα τέτοια! (στεγνά όμως!)
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
είπαμε η πινακίδα είναι στο δρόμο... έρχεται με τα πόδια.. μάλλον θα την έχω αύριο.. θα το σκεφτώ αν θα τη βάλω (δε θέλω να λερωθεί γι'αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Θόδωρα ακόμα χωρίς πινακίδα είσαι ρε αλήτη?
Εγώ όπως είπα και σε άλλο ποστ λούφαξα γιατί έτσι ΕΠΡΕΠΕ και όχι γιατί έτσι ΗΘΕΛΑ! γμτ.....
Αλλά από το σκ που μας έρχεται και μετά όσο περνάει από το χέρι μου θα έχει βόλτα γιατί έχω σαλτάρει λέμεεεεεεε!!!
α και τον jtoro δεν θα τον παίρνουμε μαζί μας γιατί φέρνει και βροχή![]()
Άντε ρε πάντα τέτοια! (στεγνά όμως!))
JTOROS Ο ΒΡΟΧΟΠΟΙΟΣ!!!!
άντε περαστικά σας και να σας δούμε σύντομα... και τον άλλο εννοώ που κάνει την κότα... !! (σιγά μη σου φύγει κανα πούπουλο ρε!)
:rotflmao:
τα λέμε λέμε!
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Δημήτρης "The Rainman". Καλό ακούγεται. Σαν τους πιλότους ή παλιά τους ινδιάνους που είχαν και middle name...
ΜΕ αρέσει λέμε!
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Βάλε Δημήτρης "The Rainman" & "The lonely rider" γιατί δεν βλέπω να έρχεται κανένας μαζί σου!!!
χχεχεχεεε![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ενω εγω η λουμπινα καφε στη Φαρινα και σπιτι....
αλλα που θα παει θα τα πουμε.
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
παντοφλίτσες, ζεστές κάλτσες, πιτζαμούλες και ταινιούλα στο STAR....Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ενω εγω η λουμπινα καφε στη Φαρινα και σπιτι....
αλλα που θα παει θα τα πουμε.
άντε γιατί κυκλοφορούν και ιώσεις και έισαι σε κατηγορία υψηλού κινδύνου....
μπουχαχαχαχαχαχα
ρε πως τα λέμε....
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
μικρε και ... δικυκλιστη θα περιμενω να το στρωσεις και θα τα πουμε τοτε:rotflmao:
θα κανουμε μια καλη κοντρακαι θα σε κανω να
και να
και εγω θα
![]()
τα λεμε........................................
..............
.............
.............
.............
............
..........
......
...
..
.
..
..........
.................
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ποιόν ρε εμένα θα κοντράρεις???? εμένα που σε στροφή με 60χμ/ώρα βγαίνω εκτός δρόμου???Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
μικρε και ... δικυκλιστη θα περιμενω να το στρωσεις και θα τα πουμε τοτε:rotflmao:
θα κανουμε μια καλη κοντρακαι θα σε κανω να
και να
και εγω θα
![]()
τα λεμε........................................
.................
εμένα που δεν μπορώ να πλαγιάσω ούτε 15 μοίρες??
εμένα που πάει να πλαγιάσει η μοτό κι εγώ σηκώνομαι όρθιος!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΛΕΜΕ!!!!!!
ΕΥΘΕΙΑ ΟΛΕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FZ6 RULEZ!!!