Θα είμαι εδώ μέχρι τις 20:00 όπως σας είπα, αν χρειαστεί με βρίσκετε στο 210-2851300 (εσωτ. 138) ή 6936-990300
Ιωάννα
Θα είμαι εδώ μέχρι τις 20:00 όπως σας είπα, αν χρειαστεί με βρίσκετε στο 210-2851300 (εσωτ. 138) ή 6936-990300
Ιωάννα
θα ηταν καλο,στο θεμα τον τροφιμων αν μπορειτε να ενημερωσετε τι φερνουν ,στο περιπου,για να μην μαζευτουν πχ τοννοι μακαρονια και ουτε ενα γαλα.......
ok αυτό είναι εύκολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
θα ηταν καλο,στο θεμα τον τροφιμων αν μπορειτε να ενημερωσετε τι φερνουν ,στο περιπου,για να μην μαζευτουν πχ τοννοι μακαρονια και ουτε ενα γαλα.......
Επειδή άνθρωποι είμαστε και κανείς δε ξέρει τι μας ξημερώνει, θα ήθελα να προσφέρω και εγώ κάποια πράγματα που περισσεύουν εδώ, αρκεί να μπορέσω να βρω τρόπο να σας τα δώσω.
Αν υπάρχει και άλλος από Πάτρα που θα ήθελε να συνεισφέρει κάτι, ίσως να πρέπει να έρθουμε σε επαφή προκειμένου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Αν είσαι από Πάτρα τότε για σένα είναι πολύ κοντά τα χωριά στην Ηλία, ή τα πας ή κάνεις υπομονή μέχρι να αποφασίσουμε που θα τα πάμε και συναντιώμαστε εκεί, ψάξε να βρεις και άλλους από Πάτρα.
Ok. Θα περιμένω να μάθω το τελικό προορισμό. (πιθανόν)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μετά από συνεννόηση με την jarv (Ιωάννα Αρβανιτάκη)
Για την συγκέντρωση των υλικών και των τροφίμων
προσφέρει ο ΣΥ. ΜΟ. Φ.Ε. τον χώρο του
( Νακου 3 & Καλλιρρόης από 3/9 δευτέρα με πέμπτη 20:30 - 23:00 τηλ 2109245210 )
ως σταθμό για όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν να πάνε στο 0300.
όσοι μπορούν, είναι καλύτερα να πάνε στο 0300 που θα γίνεται και η ταξινόμηση
ώστε να διευκολυνθούν όποιοι έχουν αναλάβει αυτό το έργο .
jarv:a19:
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
[IMG]map[/IMG]
Ευχαριστούμε πολύ τον ΣΥΜΟΦΕ για την πρόταση, νομίζω πως θα εξυπηρετήσει άτομα που δεν μπορούν να έρθουν στο Μενίδι.
Σήμερα το πρωί έβλεπα (και πάλι) τηλεόραση, έχει δημιουργηθεί καταυλισμός στη Ζαχάρω και εξυπηρετεί τα γύρω χωριά, εκεί είναι και ο Ερυθρός Σταυρός που βοηθάει με τα πραγματα που στέλνουν από όλη της Ελλάδα, θα το ψάξω, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από Κρήτη, μου στέλνουν διάφορα μηνύματα.
Πριν από λίγο μίλησα με τον αντιδήμαρχο στη Ζαχάρω και είναι άμεση η ανάγκη από τρόφιμα και ρούχα. Αν κάποιος έχει σκοπό να προσφέρει οτιδήποτε ας το κάνει άμεσα.
Ιωάννα
Επειδή έχω σκοπό να φορτώσω τις βαλίτσες της μηχανής με πράγματα και να τα πάω το μεσημέρι, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος για κάτι ανάλογο ας στείλει μήνυμα αν είναι να κατέβουμε μαζί.
Επίσης θα ήθελα ένα τηλέφωνο εάν υπάρχει προκειμένου να συνεννοηθώ για το που θα πρέπει να παραδοθεί η όποια βοήθεια.
Ευχαριστώ.
210-2851300 6936-990300 Ιωάννα ή ΛίλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Επειδή έχω σκοπό να φορτώσω τις βαλίτσες της μηχανής με πράγματα και να τα πάω το μεσημέρι, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος για κάτι ανάλογο ας στείλει μήνυμα αν είναι να κατέβουμε μαζί.
Επίσης θα ήθελα ένα τηλέφωνο εάν υπάρχει προκειμένου να συνεννοηθώ για το που θα πρέπει να παραδοθεί η όποια βοήθεια.
Ευχαριστώ.
παιδιά είναι απίστευτο αυτό που ζω σήμερα, δέχομαι τηλέφωνα από παντού, από εταιρίες μεγάλες, από λέσχες, από επαρχία, όλοι θέλουν να στείλουν πράγματα, πραγματικά έχω συγκινηθεί
συγχαρητηρια και στην Ιωαννα για την προσπαθεια της να μας συντονίσει!!!
Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα έγινε και σεισμός στον Πύργο
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Και πάλι εγώ, το πρωί σας έγραψα για την ανταπόκριση του κόσμου, τώρα θα σας πω το εξής για να καταλάβετε τι γίνεται σήμερα, άρχισα να ψάχνω απεγνωσμένα για ΝΤΑΛΙΚΑ/ΝΤΑΛΙΚΕΣ ξέρετε τι σημαίνει αυτό, οι προσφορές είναι από παντού, σε ποσότητες που δεν μπορώ να περιγράψω. Παιδιά τώρα θα ζητήσω και άλλη βοήθεια, ίσως χρειαστούμε χέρια για να πακετάρουμε, ενδεικτικά αναφέρω, εργοστάσιο υποδημάτων θα στείλει παπούτσια, πολύ γνωστή εταιρία θα στείλει 900 κομμάτια ρούχα καινούρια, από εργοστάσιο θα μου στείλουν 2000 κούτες για συσκευασία, από εφοπλιστικό γραφείο μας πήραν τηλέφωνο, από μεγάλο κανάλι, από μεγάλη εταιρία ηλεκτρικών ειδών... και ο κατάλογος δεν τελειώνει ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας που αυτό το μήνυμα το στείλατε παντού.
Ιωάννα
anatrixiasa...
opote 8eloume mporoume na eimaste 'an8rwpoi' telika...
Iwanna 8a ta poume shmera apo konta![]()