Κι επειδή μου έχετε σπάσει μην πω τι με το κράτος το κακό και δωστου πάλι το ανύπαρκτο κράτος και άντε ξανα οι διεφθερμένοι πολιτικοί που δεν νιάζονται για τίποτα και μπλα μπλα μπλα...
πάρτε μία άποψη για να τσακωθούμε για τα καλά. Αλλά σας το λέω από τώρα ΔΕΝ αλλάζω την άποψη μου!
Δύο πράγματα μόνο.
Καλλη η κουβέντα η απόγνωση ο σκεπτικισμός και οι βρισιές αλλά η μαγκιά είναι να κάνουμε και τίποτα. Όχι μόνο να λέμε.
Υπάρχει καταρχάς μία Διαμαρτυρία ΟΧΙ πορεία αλλά διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος αύριο το απόγευμα.
Μοναδική "υποχρέωση" να φορέσουμε μαύρα ρούχα.
Δεύτερον γνωρίζω φαντάζομαι όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πως γνωστό περιοδικό μοτοσικλέτας προς τιμήν του αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα τα οποία θα στείλει σε χωριά στην Ηλεία. Όποιος είναι μέσα... να οργανωθούμε να στείλουμε πράγματα.
Επίσης υπάρχει ειδικός λογαριασμός τράπεζας για όσους έχουν κάποια χρήματα αλλά και εμείς θα μπορούσαμε να μαζευτούμε πιο οργανωμένα ώστε να μαζέψουμε αρκετά υλικά και να τα στείλουμε. Χωρίς μπλα-μπλα και ιστορίες.
Το δευτερο τώρα. Παίζει να με ξαποστείλετε βέβαια ή να μην μου ξαναμιλήσετε, αλλά εγώ θα τα πω!
Τα έχετε βάλει με το κράτος χωρίς να έχετε αφιερώσει ένα λεπτό να σκεφτείτε όπως κάνουν οι ώριμοι άνθρωποι.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;
Κάποια αόρατη μηχανή; Κάποιοι άνθρωποι που κινούνται μόνοι τους; Μία κυβέρνηση σε έναν πύργο;
Ποιος τους ψηφίζει; Ποιος τους βγάζει; Ποιος όταν έρθει η στιγμή για εκλογές ΞΕΧΝΑ τα πάντα και πάει και δίνει την ψήφο;
Και ακόμα χειρότερα.
ΠΟΙΟΣ πηγαίνει και συναλάσσεται με τα κόμματα για να βρει θέση; Ποιος παρακαλά υποψήφιους για να βρει δουλειά για να χωθεί κάπου; Ποιανού το όνειρο είναι να βολευθεί; Ποιανού η ιδέα περί επιτυχίας είναι μία δουλίτσα ένα καλό ωράριο και ένας μισθούλης και κάνει τα πάντα για να το πετύχει; Ε;
Θέλετε κι άλλα; Γιατί έρχονται χειρότερα!
ΠΟΥ είναι όλο αυτό το διάστημα οι ΜΗ πολιτικοί μας; ΟΚ οι πολιτικοί είναι αλήτες εγκληματίες κ.λπ.
ΠΟΥ σκατά είναι οι αθλητές μας; Οι συγγραφείς μας; Οι καθηγητάδες μας; Ο πνευματικός κόσμος; ΠΟΥ είναι ρε οι ΟΜΑΔΕΣ καιοι ΣΥΛΛΟΓΟΙ που θησαυρίζουν; Οι παίκτες είδωλα;
Στην πολύ τελική που είμαστε εμείς;
να σας πω για να μην κουράζεστε. Είτε γράφουμε μαλακίες στα pc είτε τα χώνουμε δεξιά και αριστερά γενικόλογα μέχρι να πάμε σπίτι μας να φάμε και να πηδήξουμε την γκόμενα είτε βλέπουμε λίγο tv δακρύζουμε και ολίγον τι και μετά όλα μέλι γάλα. Η αναισθησία και η καθημερινότητα μας μας έχουν μετατρέψει σε αυτό το ΑΙΣΧΟΣ που είμαστε. Να κριτικάρουμε χωρίς να πράτουμε!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
Και ΟΛΟΙ ΣΑΣ που μιλάτε για κράτος ανύπαρκτο και άσχετους πολιτικούς που τα παίρνουν θυμηθείτε δύο πράγματα.
1). ΤΟΥΣ αφήνουμε να το κάνουν με την στασαρχιδική συμπεριφορά μας.
2). ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ γιατί δεν κουνάμε το δαχτυλάκι μας ούτε τόσο για να αλλάξουμε κάτι. Κι όταν λένε ορισμένοι πως κάτι πρέπει να γίνει το γυρνάτε όλοι στο και τι θα γίνει μωρέ και τι θα αλλάξει καιτι δύναμηέχουμε και μπούρδες! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και ΑΛΛΟΘΙ για τη δική μας ανικανότητα και αναισθησία!!!
Άντε τώρα... συνεχίστε να κατηγορείτε. Είναι το πιο εύκολο άλλωστε.