Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Uefa=ΝΤΡΟΠΗ

Uefa=ΝΤΡΟΠΗ

Πριν απο 5 λεπτα ανακοινωθηκε οτι ο αγωνας ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΛΗ ακυρωθηκε για την ερχομενη Δευτερα....
    ο λογος ειναι ο θανατος του ποδοσφαιριστη Puerta απο προβλημα καρδιας.....Συλληπητηρια για το παλλικαρι.....

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ UEFA ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 64 ΝΕΚΡΟΥΣ.........

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Uefa=ΝΤΡΟΠΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Πριν απο 5 λεπτα ανακοινωθηκε οτι ο αγωνας ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΛΗ ακυρωθηκε για την ερχομενη Δευτερα....
    ο λογος ειναι ο θανατος του ποδοσφαιριστη Puerta απο προβλημα καρδιας.....Συλληπητηρια για το παλλικαρι.....

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ UEFA ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 64 ΝΕΚΡΟΥΣ.........
    + 10000

Ημερομηνια για τον αγωνα τωρα βρηκαν ????

Υπαρχει καποιος σε αυτον τον τοπο οπως και να λεγετε να ζητησει εξηγησεις ??

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    +750

το ειπα και εγω στις γενικες που παιζει το θεμα http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=45199

η εθνικη καταστροφη της ελλαδος δεν πιανετε (οχι φυσικα οτι ο θανατος ενος παιδιου ειναι κατι μικρο) αλλα με καταλαβαινετε..

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Eμεις φταιμε τοτε που δεν εγινε ΤΗΣ ΡΟΥΣΛΑΝΑΣ
    Στα @@ τους μας εχουν

Καφροι καρεκλοκενταυροι και φραγκοφονιαδες της UEFA ΝΤΡΟΠΗ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    να ρωτησω εγω η ασχετη ( το κουλαδι θα πει η ευη στανταρ )

οταν πληρωνετε ενα εισητηριο για εναν αγωνα της ουεφα..αυτη η ουεφα περνει λεφτα?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    να ρωτησω εγω η ασχετη ( το κουλαδι θα πει η ευη στανταρ )

οταν πληρωνετε ενα εισητηριο για εναν αγωνα της ουεφα..αυτη η ουεφα περνει λεφτα?
    δλδ να μη παμε σε αγωνες ουεφα επειδη μας τα περνει κ μας εχει γραμενους στα @@ της??

ρε γιατι ολα τα θεματα πρεπει να εχουν αμεσση συσχετιση με μπικικινια???
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

παιδιά μην το πέρνουμε πατριωτικά....
    η UEFA δεν ακυρώνει εύκολα αγώνες για τραγωδίες που δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο....

τελευταια φορά που το έκανε ήταν στην 11 Σεπτεμβρίου και μάλιστα μέχρι τελευταία στιγμή ήταν να γίνουν οι αγώνες.....

αντίθετα οταν οι τραγωδίες αφορούν τον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά την ομάδα που αγωνίζεται συνηθίζεται να υπάρχουν αναβολές αγώνων....

και όσο και αν ειναι τραγωδία ο θάνατος 60 ανθρώπων απο τις πυρκαγιές, η αλήθεια ειναι οτι πολύ περισσότερο επηρρεάζει ο θάνατος ενός συμπαίχτη σου, παρά ο θάνατος 1000 αγνώστων....
    με λίγα λόγια αποτελεί πολύ μεγαλύτερο βάρος για τους παίχτες της Σεβίλλης ο θάνατος του συμπαίχτη τους....παρά για τους παίχτες της ΑΕΚ ο θάνατος 60 αγνώστων συνανθρώπων τους....

πρόσφατα υπήρξαν θάνατοι απο πλημμύρες σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά δεν νομίζω να αναβλήθηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες της UEFA.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

συμφωνώ με τον zzr

εδώ ο θάνατος είχε σχέση με τον αθλητικό χώρο.

το τι συμβαίνει στην ελλάδα δεν μπορεί να επηρεάζει τους ευρωπαικούς αγώνες.εφόσον και η πόλη είναι ασφαλής (ακόμα)
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Re: Re: Uefa=ΝΤΡΟΠΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τελευταια φορά που το έκανε ήταν στην 11 Σεπτεμβρίου και μάλιστα μέχρι τελευταία στιγμή ήταν να γίνουν οι αγώνες.....
    Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ημέρα Τρίτη και οι αγώνες του Champions League έγιναν κανονικά και ο βάζελος κέρδισε τη Σάλκε 0-2...

Οι αγώνες της επόμενης μέρας αναβλήθηκαν...(κι έμεινα εγώ με το π@υλί και τα εισητήρια ΟΣΦΠ-Μ.Utd στο χέρι...)

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

Re: Re: Uefa=ΝΤΡΟΠΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

πρόσφατα υπήρξαν θάνατοι απο πλημμύρες σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά δεν νομίζω να αναβλήθηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες της UEFA..... [/B]

Σωστο αυτο αλλα εδω μιλαμε για μια χωρα σχεδον σε κατασταση εκτακτου αναγκης και συ σαν ουεφα σε ενδιαφερει μονο το παιχνιδι;Που ειναι το κοινωνικο πρωσωπο που υποτιθεται εχεις;Και στο κατω κατω μπορει η αστυνομια να σου εξασφαλισει την ομαλη διεξαγωγη του παιχνιδιου;
    Υ.Γ.Εαν παιζαμαι με καμια πολωνικη ομαδα θα το ακυρωναναι;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Re: Re: Re: Uefa=ΝΤΡΟΠΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
    Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ημέρα Τρίτη και οι αγώνες του Champions League έγιναν κανονικά και ο βάζελος κέρδισε τη Σάλκε 0-2...

Οι αγώνες της επόμενης μέρας αναβλήθηκαν...(κι έμεινα εγώ με το π@υλί και τα εισητήρια ΟΣΦΠ-Μ.Utd στο χέρι...)
    ναι σωστός...
    φανταστείται....απείρως μεγαλύτερη τραγωδία....και τα παιχνίδια της ημέρας δεν αναβλήθηκαν...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Uefa=ΝΤΡΟΠΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Σωστο αυτο αλλα εδω μιλαμε για μια χωρα σχεδον σε κατασταση εκτακτου αναγκης και συ σαν ουεφα σε ενδιαφερει μονο το παιχνιδι;Που ειναι το κοινωνικο πρωσωπο που υποτιθεται εχεις;Και στο κατω κατω μπορει η αστυνομια να σου εξασφαλισει την ομαλη διεξαγωγη του παιχνιδιου;
    Υ.Γ.Εαν παιζαμαι με καμια πολωνικη ομαδα θα το ακυρωναναι;
    η UEFA δεν ειναι ουτε Κυβέρνηση , ούτε μη κυβερντική φιλανθρωπική οργάνωση...
    το κοινωνικό έργο που έχει να επιδείξει ειναι απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ....

το μόνο μέλλημα της UEFA ειναι να γίνονται οι αγώνες επί ίσοις όροις και να αυξάνεται το κύρος της οργάνωσης άρα η πελατεία άρα τα έσοδα....
    μην ζητάτε τίποτα παραπάνω...

και ναι.... ακόμα και αν έπαιζε ρουμανική ομάδα πιστεύω οτι θα το ακυρώνανε αν πεθαινε παίχτης της ομάδας....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

στη τελικη η ουεφα ειναι ποδοσφαιρικη εταιρια κ οχι κοινωνικος φορεας

αλλο UNESCO k αλλο UEFA!

εαν θρηνουσε για καθε τραγωδια σε εθνικο επιπεδο θα επρεπε να ακυρωνονται συστηματικα οι αγωνες των ισραιλητικων, των ισπανικων, κ των αγγλο/ιρλανδικων ομαδων, κοινως θα το ειχε κλεισει το μαγαζι!

αναβληθηκε ο αγωνας της αεκ με τη σεβιλη γιατι πεθανε ενας παικτης ο οποιος θα επρεπε να ειναι ΠΑΡΩΝ σε αυτο το παιχνιδι αλλα .............δεν!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

αναβληθηκε ο αγωνας της αεκ με τη σεβιλη γιατι πεθανε ενας παικτης ο οποιος θα επρεπε να ειναι ΠΑΡΩΝ σε αυτο το παιχνιδι αλλα .............δεν!!
    σκέψου την ψυχολογία των παιχτών που πέρνουν τα ίδια αναβολικά με αυτόν που πέθανε....
    γιατί μην μου πείτε οτι 22 χρονών ποδοσφαιριστής πέθανε απο τυχαία φυσικά αίτια.... ..
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF