Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Παλι βγαινουμε εκτος θεματος.......bart και Evi......ανοιξα αυτο θρεντ για να καταδειξω οτι ενω καποιοι που θα επρεπε να ντρεπονται και να κρυβονται,γιατι ξεσκιζουν τον πονο των απλων ανθρωπων,η τους λενε μαλακιες και δεν εχουν χυσει ουτε ενα δακρυ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)........ενας ασχετος θεωριτικα,που ομως ειναι δημοσιο προσωπο δεν τον ενοιαξε να φαινεται να κλαιει μπροστα στις καμερες,για τον πονο που ενοιωθε....Η Γιαννα και η καθε Γιαννα οσα λεφτα και να χαρισει,δεν πιστευω να εχει ριξει εστω ενα δακρυ (μην χαλασει και το μεικ απ)...και το κανει μονο για την δημοσια προβολη της......

Υ.Γ. Τελικα ο αγωνας Αεκ-Σεβιλλη ακυρωθηκε για την ερχομενη Δευτερα.....ο λογος οχι ο γνωστος,αλλα γιατι μολις τωρα ανακοινωθηκε οτι πεθανε απο καρδια ο 22χρονος παικτης της Σεβιλλης Πουερτα......
    ρε συ blackχαβουζα [ ] θα στο πω διαφορετικα αυτο που προσπαθω: πεεεεεεεεερα απο το τι λεμε/κλαιμε/δειχνουμε/οριομαστε μπροστα ή πισω απο τις καμερες σημασια εχει τι κανουμε γμτ το στανιό μου!

ΔΕΝ με ενδιαφερει να δω τον οποιοδηποτε να δειχνει οπως δειχνει στην καμερα αλλα ΤΙ ΚΑΝΕΙ. να ΓΜΘει να τρεξει μεσα στο γηπεδο και να πασχισει να βαλει γκολς και οχι να τα εχουν παρατησει (συμφωνα με τα υπονοουμενα τους).

και στο τελος, να κανουν και μια σουμα απο τι μπορουν σε $$$ να προσφερουν...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    +998 και απο μενα!
    θες να μας πεις κατι αλλα ντρεπεσε καρδια μου???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ρε συ blackχαβουζα [ ] θα στο πω διαφορετικα αυτο που προσπαθω: πεεεεεεεεερα απο το τι λεμε/κλαιμε/δειχνουμε/οριομαστε μπροστα ή πισω απο τις καμερες σημασια εχει τι κανουμε γμτ το στανιό μου!

ΔΕΝ με ενδιαφερει να δω τον οποιοδηποτε να δειχνει οπως δειχνει στην καμερα αλλα ΤΙ ΚΑΝΕΙ. να ΓΜΘει να τρεξει μεσα στο γηπεδο και να πασχισει να βαλει γκολς και οχι να τα εχουν παρατησει (συμφωνα με τα υπονοουμενα τους).

και στο τελος, να κανουν και μια σουμα απο τι μπορουν σε $$$ να προσφερουν...
    Για τον συγκεκριμενο ανθρωπο,φανταζομαι οτι σιγουρα θα προσφερει αρκετα $$$,σιγουρα ανονυμα,γιατι δεν εχει αναγκη να τον μαθει κανεις,γιατι δεν ειναι ψωνιο,και γιατι δεν θα το κανει για το θεαθηναι......και δεν εκλαψε δημοσιος γιατι ειναι ηθοποιος η γιατι επρεπε να το κανει....αλλα γιατι αισθανθηκε οπως πολοι απο εμας......για το γενικο συνολο συμφωνω μαζι σου και επαυξανω.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HateNord
    Μπράβο στον Νικόλα μίλησε η ανθρωπιά μέσα του...Κι αυτή η UEFA ρε παιδί μου Καηκε και καίγεται η Ελλάδα όλη παίζεται ένα τρομερό δράμα σε όλη τη χώρα κλαίει όλος ο λαός της ειπε η ΑΕΚ λόγω της συγκυρίας να μην γίνει το παιχνίδι αλλά αυτοί οι ΟΥΝΟΙ στα παπάρια τους.Πέθανε ο παίκτης της Σεβίλλης και αιφνης ματαιώθηκε ο αγώνας...ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ UEFA.

πως τα καταφερνουμε για ενα θεμα να ανοιγουμε 8 θρεντς, ακομα δεν εχω καταλαβει!!!!

αυτο πια δεν ειναι σπα ειναι κατι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ!!!!!!

αρε μοτο.γρ δε παιζεσε!!!!

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    ΟΛΕΣ οι ομάδες θα έπρεπε να το κάνουν. [/B][/QUOTE]

+1000
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Κίνηση ανθρωπιάς

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές και φονικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Ο Τραϊανός Δέλλας πρότεινε στους συμπαίκτες του να δώσουν το μισθό του μήνα, καθώς επίσης και όποιο άλλο ποσό επιθυμεί ο καθένας, κάτι που έγινε δεκτό από όλους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανοιχτεί για τους πυρόπληκτους.
    :a19: :a19: :a19:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ) ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!

Bartttttttttttttttttttttttttttttttt ενταξει?????αυτοι οι εκατομυριουχοι,και σιγουρα θα το κανουν ολοι απο τις ομαδες,δειξανε την ανθρωπια τους......και για να μην με αποπαρεις,σε λιγο ειναι και η σειρα των προεδρων και τον ΠΑΕ.με τον Ντεμη πιστευω παλι πρωτοπορο.....η εστω συνηδηπορο (δεν γραφεται ετσι αλλα....) με Τζιγγερ και Σωκρατες......και βεβαια ολους τους αλλους μαζι.....

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Το Νικόλα πάντα τον σεβόμουνα και τον εκτιμούσα..Ναι,σεβασμό στο Λυμπερόπουλο γιαυτό που έκανε (και ήταν πραγματικό)..Αλλά δε νομίζω οτι του αξίζει περισσότερος σεβασμός απ'οτι στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΟΛΕΣ οι ομάδες θα έπρεπε να το κάνουν.
    + άπειρο..

Ο Ολυμπιακός λέει θα διοργανώσει φιλικό και τα έσοδα θα πάνε στους πληγέντες..Πάλι ο κόσμος θα βάλει τα λεφτά δλδ..Δώσε ρε μαλάκα Κόκκαλη (Βαρδινογιάννη κλπ) από την ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ,κι αν θέλει ο κόσμος να συνεισφέρει κι άλλο άνοιξε κι ένα λογαριασμό..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    ..Αλλά δε νομίζω οτι του αξίζει περισσότερος σεβασμός απ'οτι στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..
    +1000
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

akousa oti o ivic kanonizei filiko osfp-erythrou astera kai ta esoda stous plhgentes...
    makari na ginei kai na akolouthisoun ki alles omades...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

πολλα λενε οτι θα κανουν αυτοι οι ενωσιτες!!!

θες να βοηθησεις φιλε κ πολυ καλα κανεις κ φουλ ρισπεκτ!

τωρα το κατα ποσον χρειαζετε δελτιο τυπου για να μαθουμε ποσο καλος ανθρωπος εισαι δε ξερω εαν ειναι αναγκαιο!

εκτος εαν ο σκοπος τις δωρεας δεν ειναι επειδη το αισθανεσαι πραγματικα κ θελεις ΕΣΥ αλλα για να το βλεπουν οι αλλοι κ κανει καλο στη δημοσια εικονα σου!

μακαρι να ειμαι οφσαιντ στη συγκεκριμένη φαση !

Eπειδη θα με τρελλανετε ολοι......Αυτο το THREAD το ανοιξα εγω,για καποιο λογο που με συγκινησε και ξεφυγε σε γενικοτητες,πολυ σωστες ομως......αν διαβαζατε καλα το αρχικο ΠΟΣΤ θα καταλαβαινατε τι εννοω.....αντε αλλη μια φορα.......

Ο λογος αυτου του thread ειναι για να δειξω την διαφορα απο επωνυμους και επωνυμους (με το επωνυμους εννοω του γνωστους σχεδον σε ολους μας γιατι επωνυμο εχουμε ολοι μας).......

Απο την μια πλευρα εχουμε δημοσιογραφους,πολιτικους,επιχηρηματιες ΚΥΡΙΩΣ ,τραγουδιστες,ηθοποιους,μαιντανους καθε ειδους που εμφανιζονται καθε μερα στα ΜΜΕ που το μονο που κανανε ειταν να πουν για την θληψη τους......οι δε πρωτοι παρακαλαγανε να εχουμε ΝΕΚΡΟΥΣ για να κανουν νουμερα,τα παλιοΝΟΥΜΕΡΑ,οι δευτεροι το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα την βγαλουν καθαρη ως τις εκλογες και παει λεγοντας.......

Απο την αλλη πλευρα εχουμε εχουμε εναν απο τους καλυτερα αμοιβομενους ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα,που σε μια συνεντευξη τυπου (που πηγε με μιση καρδια,αλλα το ζητησε αυτος) πριν απο ενα κρισιμο αγωνα για πολυ κοσμο(και για την τσεπη του θα πουν καποιοι και εγω μαζι) και ειπε ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.....''Ποια μπαλλα ρε παιδια.....εδω πεθαινει κοσμος......την μπαλλα θα σκεφτομαστε......''.Αυτος ο στιγνος επαγγελματιας,που βγαζει σε 1 χρονο οσα δεν θα βγαλουμε εμεις σε ολη μας την ζωη,ειπε στ@@ μου η μπαλλα......και το ειπε κλαιγοντας γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ οπως ολος ο απλος κοσμος οπως ολοι εμεις......χωρις να εμπλεκετε αμεσα με την ΤΡΑΓΩΔΙΑ (δημοσιογραφοι,πολιτικοι)......για αυτο τον σεβασμο......οχι παραπανω απο ολον τον υπολειπο κοσμο,αλλα και του παρακατω....απλα το ιδιο.....η μαλλον ισως λιγο παραπανω γιατι ειναι ενα δημοσιο προσωπο,προτυπο για πολυ κοσμο και παρα μα παρα πολλα παιδια,που δειχνει οτι πριν απο ποδοσφαιριστης,εκατομυριουχος,προτυπο κλπ κλπ ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....

Ακριβως το ιδιο ΤHREAD θα ανοιγα αν το εκαναν (για εμενα ο μισητοι) Ανατολακης,Τζορτζεβιτς,Γκουμας η και ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ......(και οποιος ασχολειτε με μπαλλα ξερει τη σημαινει για πολλους Αεκτζηδες το ονομα του ακατανομαστου)

Ελπιζω επιτελους να εγινα κατανοητος.......

Φιλικα σε ολους.....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF